Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
arena
 
krix 30. jaanuar 2002, kl 15.48
tartus olla uus spordiklubi, kes on k@inud, mida n@inud?
p@rast trenni pidi olema ujumisv6imalus, kas igakell ja kas ylerahvastuse probleemi pole?
 
ise loom 31. jaanuar 2002, kl 09.54
vaata eilse postimehe reklaami, seal on tärniga need ajad, pärast mida ujuma saab. Üldiselt neid aegu nagu eriti ei olegi, ujula on pisike ja suure osa ajast on firmade ajad. Jõusaali ei ole, algul lubati jaanuarist, nüüd märtsist, pagan teab, millal neil selle jaoks raha on. Saal on ilus ja suur, aga võimendus oli vähemalt detsembris jube, kõlarid on saali keskel ja midagi suurt ei kuule, ehk on nüüd paranenud. Inga Neissaar on muidugi hea treener, aga ülejäänud olid üsna algajad, ei saa mingit koormust eriti, mõnega ei saa isegi nahka märjaks. Aga see jutt kehtib detsembri kohta, võibolla on nad vahepeal suutnud endale mingeid paremaid treenereid meelitada. Aga olmetingimused on kindlasti hetkel parimad Tartus.
 
mari 31. jaanuar 2002, kl 14.11
mis trenni seal siis teha saab? (pole paberil postimeest käepärast)
 
katrin 31. jaanuar 2002, kl 22.43
seal saab selja ikka väga märjaks, kick-box aeroobika ja tantsuline aeroobika on jube hullud
 
britt 05. veebruar 2002, kl 12.57
Praegu on muusika normaalne, kõlareid on rohkem ja heli on hea. Treenerid on võrreldes detsembriga veidi muutunud, mõned vahetunud. Klubi areneb.Viimane inf ütleb, et märtsi esimesel nädalal saab jõusaali. No ootame. Nüüd on seal ka solaarium! Enne trenni nii hea läbi hüpata. Ja hinnad on soodsad. Ühekordne on kallis ja kuukaart on kallis, aga mingid paketid (nt 7x, 9x, 12x ja 15x) on tohutult odavad. Tudengeid paraku ei soodustata...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!