Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Shaping Kalevi ujulas
 
Mascha 02. veebruar 2002, kl 20.09
Kas keegi on käinud shapingus Kalevi ujulas? Kuuldavasti on seal see firma, mis omab shapingu-trenni litsentsi.
Kas seal on head treenerid?
Kas seal on head riietumis-pesemis tingimused?
Kas seal on midagi halba, ühesõnaga?
 
Fe 03. veebruar 2002, kl 15.54
pole seal küll ise trennis käinud, aga käisin asja kohapeal uurimas, kuna tahtsin sinna minna.
Üldmulje ei jäänud eriti meeldiv: et nende ruumideni jõuda, kus toimub shaping, pidi sokkis (et mitte põrandaid mustaks teha)läbima Kalevi ujula naiste riietusruumi. Siis pidi saapad uuesti jalga panema, et ronida treppidest 2-le korrusele shapingu ruumidesse. Äraminekul sama asi. Nii et üsna tüütu tegevus see saabaste jalga ja ajlast ära sikutamine kogu aeg. Muidugi ei olenud see aga peamine põhjus, miks ma seda kohta ei valinud. Mulle ei meeldinud ka shapingu-saaliruum, oli teine selline nõukogude aegse välimusega, üsna kõle ja luitunud. Riietusruumides tutvumas ei käinud, aga seal pidi vist remont tehtud olema.
Muuseas, sealseid treenereid küll kiidetakse, pidid üsna head olema. Ja ka hind on mõnevõrra madalam kui muidu: kuu oli vist 380 krooni kui õieti mäletan.
Aga sporidkulubilt eeldaksin ikka ka veidi kaasaegsemat välimust, ning olen nõus selle eest veidi rohkem maksma. Sama firma (letaks OÜ) shaping toimub tallinnas veel mitmelgi pool: Kadrioru keskuses, Planet spordis, Saku Suurhallis jne.
Muuseas ka Kalevi ujula kõrval asuvas Reval spordis toimuvad shapingu treeningud, mida mitmetes interneti foorumites kiidetud on. Seal viib seda küll läbi mingi muu firma.
Aga ma arvan, et sul tasub huvi korral ikka ise kohapeal ära käia, sest võib-olla olen mina liiga valiv ja sulle tunduksid need tingimused Kalevis igati meelepärased. Nii et ei maksa end subjektiivsetet arvamustest heidutada lasta.
 
Inks 04. veebruar 2002, kl 16.39
Jah, see sokkides mööda treppe jooksmine ei meeldinud mullegi, kui seal käisin. Treenerid olid aga head ja kava ka meeldis. Treppidest aga jooksevad ka need, kes tulevad pesuruumist, ning mõni ei kuivata end ja siis tilgub kuni riietusruumini, ning kui sokkides siis minna, on jalad kohe märjad.
 
kuki 05. veebruar 2002, kl 09.22
selleks otstarbeks on plätud olemas. Dushi all on ju ka soovitav ikka plätudega käia, et mingeid pahasid haigusi külge ei korjaks. Riietusruum on seal jube kitsas...
 
m 05. veebruar 2002, kl 10.19
käisin enne Flexeris ja sealt Kalevisse minnes oli šokk suur
treener pani sõna otseses mõttes maki käima ja läks oma taharuumi Kuskil poole peal tuli tagasi mõõtis korra pulssi ja kadus
hea et olin enne käinud siis teadsin väemalt kuhu miski harjutus mõjuma peaks
pooled vehkisid seal kull täiesti umbropsu
2-3 aastat tagasi oli olikord selline, ei osaka kommenteerida kuidas nuud on aga ega eriti tagasi ei kipugi
 
Cass 05. veebruar 2002, kl 10.25
Käisin ka seal vaatamas ning juba umbne läppunud basseinilõhn peletas ukselt tagasi. Odav võib se ekoht ju oll,a ent ka selle raha eest tahaks saada normaalseid tingimusi. St riiedruum oli õudne, sauna polnudki ja dušiga (on sooja vett, pole sooja vett) olevat mingi kohaliku admini sõnul kuidas kunagi Seega EI soovita. Minge parem Salongstuudio 99, seal on märksa normaalsem.
 
Katsetaja 05. veebruar 2002, kl 11.01
Salongstuudios 99 on KOHUTAVALT väike riietusruum. Ning 5-6 ajal õhtul, peale tööd, on saal ikka väääääga rahvast täis. Aga muidu on hästi meeldiv ja tore teenindus.
 
m 05. veebruar 2002, kl 14.52
kus see asub?
mis hinnaklassis klubi on?
mis seal veel peale shapingu teha saab?
 
Juusu 08. veebruar 2002, kl 19.14
Kudas Idakeskuses on? Olen kuulnud, et enam ei viitsita eriti pulssi mõõta nagu paar aastat tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!