Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Spinning
 
kessu 03. veebruar 2002, kl 18.17
Kas keegi seletaks mulle,misasi on spinning? Ja kuidas sellega tegelemine mojub figuurile,kas on kaalust allavotmisel hea voi siis lihtsal figuuri silumisel...?
Kas keegi on sellega tegelenud ja kuidas meeldis?
 
Monika 03. veebruar 2002, kl 19.36
Hej !
Spinning on spordi ala kus sa söidad rattag tavaliselt on saalis ca 20 rattast (rattad mis on kinni koha peal )
On olema 3 erinevat spinningut algajaili keskmine ,rask .
Seal saad sa hea konditsioni ja muidugi Sääred lähevad hästi lihatesse .
Önn kaasa trennimisel
Treener Monika
 
kn 03. veebruar 2002, kl 22.55
spinning on põhimõtteliselt velotrenazööri peal väntamine. ja mina küll ei usu, et ainult 3 erinevat on. trenn sõltub ikkagi sellest, mis eesmärgil seda teha. mõne jaoks on parim ühtalselt kiire tempo ja väikese raskusega väntamine, mõnele meeldib vahelduv koormus, ka mäkke ronimise simuleerimine jne jne.

minu jaoks on tegemist ikkagi üldfüüsilise toonust tõstva harrastusega, eesmärgiks suured säärelihased kindlasti pole. ehk soovitaksin inimestele kellele ka päriselt meeldib rattaga sõita ja seda mitte pühapäevasportlase tasemel.
 
kessu 03. veebruar 2002, kl 23.28
aga mille poolest on spinning rattad erinevad velotrenazoorist?Ja kui see jalgrattaga soitmine mojubv saartelihastele,kas siis see jalgu paksuks ei tee?Ma nimelt sooviks just saari peenemaks saada,igatahes aitah vastuste eest.
 
kil 04. veebruar 2002, kl 10.11
kui nyyd aus olla, siis treener monika juttu lugedes see tundub hirmutav - sääred lihasesse... oioioi, kui õudne... reied lihases on kyll ilusad, aga sääred.. naine jämedate säärepakkudega on ju kõike muud, kui ilus (sry iroonia pärast)... ja aitäh teatamast, monika - see on tõesti hea, et rattad kinnises saalis koha peal kinni on. mis kyll siis saaks, kui 20 inimest tavaliste ratastega mööda väikest peeglitega ääristatud ala lahti lastakse? romuralli, mitte spinning...
tegelikult usun ma, et spinning iseenesest on tore ja tõesti toonust tõstev... igal juhul soovitan ja ise tahaks ka spinningutrenni minna (muidugi monika treenerina - selle jätax kyll vahele)...
ilusaid sääri ikka kõigile :)
 
rimsu 04. veebruar 2002, kl 12.50
Spinning on spetsiaalsetel siseratastel tehtav väga tõhus aeroobne treening. See annab suurepärase koormuse ja on mõnusalt kaasakiskuv treeningviis, kus minutid ja üleliigsed kalorid kuluvad ühtmoodi märkamatult. Tunnid toimuvad treeneri juhendamisel ning muusika saatel. Spinningtunde saab valida vastavalt füüsilistele võimetele ja eesmärkidele kergetest lühikestest pikkade suure koormusega treeninguteni. Vastavalt oma soovile ja treeneri juhendamisele on võimalik muuta ratta takistusjõudu ja seega ise treeningkoormust reguleerida. Kõik spinningtunnid toimuvad süsteemi soojendus-aeroobne osa-lõdvestus-venitused alusel.
 
Mary 08. veebruar 2002, kl 19.04
Aga et kysimus: kus Tallinnas selle vantamisega tegeleda saab aj kuna ja mis maxab?
 
mai 23. veebruar 2002, kl 23.35
Status Clubis näiteks. vaata www.statusclub.ee. see klubi on küll ainult liikmetele mõeldud, aga uuri asja!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!