Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Vesiaeroobika
 
K 05. veebruar 2002, kl 10.06
Vesiaeroobika on siinmail vist veel suhteliselt tundmatu nähtus, arvatakse, et midagi rasedatele, kes ennast jõusaalis või aeroobikatrennis katkestada ei jõua.
Ometi on terve Tallinn ujulaid täis, kus selle toreda ja tõeliselt stimuleeriva spordialaga tegeleda võiks.
Olen ise käinud vesiaeroobikas juba mitu aastat (Eestis ja mujalgi ilmas), küll kahjuks vahelduva eduga, kuid trenni naastes on tulemused (vähenevad mõõdud ning kasvav energia) lausa silmaga nähtavad.
Miks on Eestis nii vähe vesiaeroobika treenereid ning kohti, kus seda harrastada saab?
 
m 05. veebruar 2002, kl 10.14
selleparast et ilma ujulata on suht raske vesiaeroobikat harrastada ja neid on meil teaduparast suht vahe!?
Tln-s kull ei pea tikutulega neid kohti taga otsima
 
mina 05. veebruar 2002, kl 10.15
Sest vähe on basseine, kus sellega tegeleda saaks.
Ja minuarvates on viimasel ajal vesiaeroobika (väga) populaarseks saanud ja igas võimalikus (peab olema (vist)ühtlaselt max 140 cm, st nii ees kui tagaotsas) basseinis järjest enam vastavaid treeninguid tegema hakatud.
 
K 05. veebruar 2002, kl 10.27
Tegelikult on tallinnas palju ujulaid, ka nõuetele vastavaid. pealegi ei pea vesi olema ühtlaselt sügav, sest olen ise 182 ning harju keskmisega võrreldes ei ole mul seal 140cm vees küll midagi teha. pool kõhtu ju veest väljas...
 
Laura 05. veebruar 2002, kl 14.16
Mina olen 164 ja 140cm sügavune vesi on küll viimane piir. Ja siis saan ka ainult varvastel olla. Kas sa K arvad, et tundidesse võtmine peaka hakkama toimuma pikkuse alusel: et 5 inimest kuni 165, siis mõned 170, siis üle selle jne. Ja siis määratakse kõigile kindel koht kus olla, sest kui liikuma hakata, siis hakkavad pisemad aeg-ajalt vee alla vajuma...
 
K 06. veebruar 2002, kl 14.57
seda ei arva ma mitte, samas leian, et ka ühtlaselt sügavamaks minevas basseinis leiavad endale treenimiseks sobiva koha kõik tillud ja pikemadki treenijad.
ise käin hetkel treenimas ujulas, kus rada eraldatud aeroobika jaoks, seisan lihtsalt tahapoole ehk sügavamale, kui tunnen, et jaks veest üle ei käi, lähen madalamale tagasi.

sest vaata, laura, vesiaeroobika mõte on, et inimene on natuke vähem kui õlgadeni vees, sel juhul saab keha piisava koormuse ning on mõtet rääkida tõsisest trennist.
sina oled 164 ja mina 182 - mis arvad, kumb meist 140cm vees korraliku koormuse saab? pigem sina, sest mina keksin niisama ringi, pole mul õlad veel all, rindkerest rääkimata...
 
küsimus 27. veebruar 2002, kl 16.05
K, aga kus kohas sa vesiaeroobikas käid ja kui palju see maksab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!