Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
shapingu tulemused
 
eva 07. veebruar 2002, kl 12.42
sina, kes sa oled järjekindlalt ja metoodiliselt tegelenud shapinguga ja ka tulemusi näinud! oleksid sa nôus oma kogemustest terviseajakirja jaoks pisut pikemalt pajatama? kui ilusaks oma keha said ja kas oli väga vaevarikas ning kas toiduga pidi väga piirama, jne. jne. meili mulle palun!
 
kessu 07. veebruar 2002, kl 14.42
Käidud saab varsti aastake. Alates trennis käimisest olen juurde võtnud 5 kilo. Söömist olen ka üksjagu piiranud. Lihased on loomulikult tekkinud aga mindud sai ju siiski selleks et kaalust alla saada. Igatahes enamjaolt kogu oma garderoobi olen pidanud välja vahetama.
Kuidagi kurb ja kallis.
 
pip 08. veebruar 2002, kl 09.21
EI saa sinust aru, kessu, mis siis juhtunud on , et kohe nii palju juurde veel võtsid, kui ikka toiduga ka piirad. Lihased muidugi kaaluvad rohkem, aga cm võiksid vähemaks jääda ju.

Minu puhul mõjub päris hästi. Olen käinud vahedega kaks aastat. Kui järjekindlalt tegutseda ja toitumisega arvestada nagu treener soovitab, siis tõesti võtad kaalust alla, keha muutub trimmimaks, mõõdud vähenevad ja enesetunne hulga parem.
Samas muidugi, et ega kehakuju ikka ei muuda küll nagu mõned reklaamivad, et treening individuaalne ja saad kahandada kasvatada nagu soovid. Kellel ikka vöökohta pole või reied on tugevad, siis ikka täiesti teiseks ei tee, pisut ehk, aga see rohkem enesetunde jaoks, ilmselt teised seda ei märka.
 
kessu 08. veebruar 2002, kl 12.25
Isegi ei tea, milles asi...ka treener nõutu. Ja söömisega tõepoolest enesele liiga ei tee. Põhiprobleem ongi see, et tekkisid lihased (nüüdseks juba päris head) aga rasv ära ei kadunud. Kuidas seda nüüd öeldagi...lihaste olemasolust saan aimu vaid katsudes. Tegelikult ei ole praegu ega ka ennegi paks olnud, kuid siiski on see imelik, et oma endisi riideid kanda ei saa. Olen vahetanud nr36 nr40 vastu. Masendav. Nüüd käin juba 4x nädalas trennis ja juurde on tulnud taas üks kiloke...
Seostaks seda probellmi küll millegi muuga, kuid probleem hakkas tekkima just siis kui trennitamist alustasin.
 
Venice 08. veebruar 2002, kl 14.28
Tundub,et patustad valkudega. 5 tundi enne ega 5 tundi peale trenni Sa ei tohiks valku süüa
 
November 08. veebruar 2002, kl 14.59
Soovitaksin Sul veelkord üle vaadata oma toitumise. Ei tahaks uskuda, et _tervel täiskasvanud inimesel_ kaal _niisama_ tõuseb.
Kaal tõuseb ikkagi seetõttu, et inimene sööb sisse rohkem kaloreid, kui ta ära kulutab.

Kirjuta üles, mida Sa tavalise nädala jooksul sööd ning arvuta välja toitude kalorsus ja toitainete sisaldus.

Kas Sa teed trenni piisava intensiivsusega? Äkki võtad liiga lõdvalt, st ei pinguta end piisavalt?

Proovi shapingu kõrval ka muid alasid - ehk aitavad paremini!

Edu Sulle!
 
Cass 08. veebruar 2002, kl 16.46
Võtsin shapingu käimise ajal ning söömist 1000 kcle piirates viie kuuag alla 26 kilo - küsimus ON toitumises..
Ent milleks neid kilosid on vaja maha saada - see küss aon mõtlemises - paraku ei leidnud mina, et olesin kõhnana olnud eriliselt ilusam ja õnnelikum.
 
milla 08. veebruar 2002, kl 16.47
võibolla võtad trenni liiga tugevalt - hakkasid kohe kõvasti trenni tegema, toitu piirama jne - keha läks stressi ja nyyd mitte ei kuluta olemasolevat rasva vaid hoiab seda alles nn mustadeks päevadeks, sest kuna teab millal taas süüa saab. keha on äkki lihtsalt paanikas ... peaksid ehk hoopiski hoogu maha võtma.... treener rääkis et sedasi võib juhtuda kui kukkuda kohe ja palju treenima ja toitu piirama -..
 
tihane 08. veebruar 2002, kl 17.30
Käisin sheipamas 4 kuud.
Masendav spordiala. Pidasin kinni toitumis reeglitest ja pingutasin tugevalt. Sellegipoolest kaal ei langenud, lihasmass kasvas j a söögiisu oli pidevalt metsik ( pane enast kodus või käeraudadega radika külge kinni et külmiku kallale ei pääseks )
Kui mul 4 korda "pekki mõõdeti" ja ikka teatati et mu reitig (või mis iganes protsent see oli) on 46 ( st ideaalne on 100 ) siis mulle aitas.
Treener oli meil ka muidugi "kõva". Selliste masendava spordikostüümis veits ülekaaluline vene naine. No ei innusta - mind vähemalt. Kogu aeg sain õiendada et miks mu pulss nii kõrge on ja et pole vaja niipalju rasva ja vlku süüa. Lõpuks sõingi ainult puuvilju, siis tuli välja et ei tohi ikka neid ka palju süüa - liiga palju suhkurt
Nüüd käin aerobikas 3 korda nädalas. See annab hea koormuse, lihased on normaalsed, isu on normaalne. Hea tuju ja võhm ka pealekauba.
 
kessu 10. veebruar 2002, kl 01.47
Valku treeningupäevadel ei söögi v.a hommikune pudru piimaga. Peamiseks toiduks on juurviljad. Vahel ka kala ja kana. Ei näljuta end kohe kindlasti rääkimata ülesöömisest. Nädalas korra luban enesele ka midagi magusat.
Trenni teen 4x nädalas lisaks shapingule veel jõusaal ja aeroobika.
Ka liialt suure koormusega ei alustanud, ikka tasapisi.
Ja kõigele sellele vaatamata mu kaal aina tõuseb. Ise nagu aru ei saagi aga riided jäävad järjest väiksemaks.

Eelnevalt ei olnud ma mingit trenni teinud (nii 2 aastat tagasi), lihased puudusid, kaalusin 52 kg ja riided nr 36. Ja nüüd mutun järjest suuremaks - kaal 63 ja riided nr 40. Mõistus enam ei võta, milles asi on?
 
xxx 10. veebruar 2002, kl 14.18
kessule: antibeebipillid?? kilpnääre? suhkruhaigus? ühesõnaga mingi hormonaalne jama, kontrollida võiksid end endokrinoloogil
 
kessu 10. veebruar 2002, kl 19.39
Tänan. Ontsin mõne hea endokrinoloogi. Või teab äkki keegi kedagi soovitada?
 
Muri 11. veebruar 2002, kl 12.41
VÄGA hea endokrinoloog on dr. Pärnakivi Nõmme Polikliinikus.
 
eva 11. veebruar 2002, kl 13.47
Cass, äkki oled nôus privaatselt mônedele küsimustele vastama?
meili palun ewat@hot.ee!
 
TV 15. veebruar 2002, kl 08.28
Kuidas saab nelja kuu põhjal otsustada, et shaping on ajma, kui ise ei suuda söögiisu ohjeldada. need asjad käivad ikka käsikäes ja ilma ei tule ka tulemust. Ise olen vist 3 aastat teinud ja ja oli pooleaastane või isegi pikem periood kus ka söögiga ei suutnud piirata, tulemust ei olnud, kaal pigem tõusis, enne olin just tulemustest eufooriasse sattunud, sellepärast vist. Siis asusin hoolega sööki jälgima, ka enne ja pärast trennni ei lasknud end enam apelsinist peibutada. Rasva asendub lihastega vähehaaval ja üdini hea on olla, kõik trimmis ja traksis, isegi kui see veel kaalu pealt näha pole.
 
Tydrik 15. veebruar 2002, kl 22.12
Kuule TV!..mis selles apelsinis nüüd halba on=)?
 
TV 18. veebruar 2002, kl 08.31
lihtsalt tekitab söögiisu, alustad ja ei saa enam pidama
 
myi 25. veebruar 2002, kl 15.11
Olen käinud shapingus vahelduva eduga 5 aastat ja väga rahul. Minu arust ideaalne variant kui ühelt poolt ei taha kangi tõsta jõusaalis ja teiselt poolt ei taha ka 45 min hüpata. Kuid see ei ole mingi imetrenn, mis kaotab paari korraga kõhu eest ja muudab säärejooksu veetlevaks. Mida ma olen saanud? Võimaluste piires heas vormis keha (jalgu pikemaks ei teinud :-)), võhma ja võimaluse lülitada 45 min jooksul ennast tavaelust ja -probleemidest välja. Ja mis minu jaoks eriti oluline - terve saalitäis ei pea tegema ühes rütmis üheskoos ühte ja sama harjutust. Ma olen suht individualistlik ning mulle meeldib teha harjutusi omas tempos ja sellise raskusastmega nagu mulle vaja. Ja kui vaja siis mõne harjutuse asemel teha mingit muud harjutust, mida mulle rohkem on vaja. Et ei teki sellist karja efekti.
 
Cass 04. märts 2002, kl 20.18
ohohoo, keegi on minu tagasihoidliku isiku vastu huvi tundnud...ewakene, mina saan sulle rääkida ka seda, et kui sheipimine ära lõpetada ja normaalselt uuesti sööma hakata, tulevad kilod kolinal tagasi..aa sa võid mulle kribada, kallis kolleeg;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!