Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
RevalSport-vesiaeroobika
 
Gerli 28. veebruar 2002, kl 13.44
Kas keegi teab sealset treenerit Karinit?

On ta ka hea treener?
 
gas 28. veebruar 2002, kl 14.18
varem on räägitud sellest revalt vesiaeroobikast ja seal pidi nii "kange" vesi sees olema, et riided sulavad selga ära... vaata varasemaid kommentaare seega :)
 
njuu 28. veebruar 2002, kl 14.42
Ma arvan et see pole ainult RevalSpordi viga. Ilmselt igasugune kollrivesi tapab riideid. Ise käin Kristiine spordikeskuses ujumas ja Keilas ka, poole aastaga on riiden nässus
 
Laura 28. veebruar 2002, kl 14.48
Margit on seal väga hea treener.
aga selle veega on tõesti nii, et tundub liiga kloorine. Kurvaks teeb, kui mõtlen et hiljuti ostetud drikoo võin umbes poole kuni aasta pärast minema visata.... rahast ja ilusast asjast kahju nagu..
 
Gerli 28. veebruar 2002, kl 16.13
Olen lugenud eelnevaid foorumeid selle kohta, aga mida see tähendab, et sulab seljast ära?

Ostsin ka alles hiljuti päevitusriided (panen need täna I korda selga) aga need ei olnud nii väga kallid aga kahju oleks ikkagi!!!

Aga kus siis ei ole kloorivett?
 
Kata 01. märts 2002, kl 08.01
Kloorivett ei ole ainult meres. Kui basseinivette kloori või muud samatoimelist ainet ei panda, siis läheb vesi pruuniks ja "hapuks". Nii et parata pole midagi.
 
Gerli 01. märts 2002, kl 09.53
Käisin siis eile RevalSpordis vesiaeroobikas, ei olnud see vesi üldse nii kloorine, olen hullemateski kohtades käinud ja OH IME päevitusriided ei sulanudki seljast ära!!!!!!

Väga tore ja lõbus oli!
 
njuu 01. märts 2002, kl 10.44
Paari kuu pärast on juba kindlasti irmsasti välja veninud ja elastaan mis peaks kogu seda kaadervärki ihu ümber hoidma, on ammu vees lahustunud. Võibolla aitab pärast kodus pesupulbriga pesemine ja pesuloputusvahend neid kauem ilusatena säilitada, aga eks nad venivad irmsasti välja ikka. Aga, kui olla kaelani vees, siis ükstakama, mis seljas. Uusi ei ole mõtet osta, eriti veel kalleid ja ilusaid.
 
m 01. märts 2002, kl 10.46
ega sa kohe ei panegi tähele
vaata kuskil paari kuu pärast
minu must trikoo läks algul halliks hiljem pruuniks
pole nagu mõtet uut osta või mis?
 
Cathy 01. märts 2002, kl 10.47
Kõige parem treener sela Reval Spordi vesiaeroobikas on muuseas Aivi. Käin seal juba teist aastat ja vahest asendab teda mõni teine treener, siis tekib hea võrdlusmoment. no teistega ei anna teda ikka võrrelda...
 
ujuja 01. märts 2002, kl 11.04
kloori on töesti palju.aga arvestage sellega,et möni inimene lihtsalt ei viitsi ennast pesta,vöi läheb kastab end korraks trikooga märjaks.möni suvatseb oma varbavaheseenega ja lapilise nahaga ka kohale ronida.siis on vähemalt loota,et kloor vöitlusesse asub.vöi olen ma naiivne?
 
wo:man 01. märts 2002, kl 13.51
Minu kogemuste põhjal on kõigem parem treener hoopis Nonna.
 
Jana 01. märts 2002, kl 13.54
Käin ka Revalis ja just Aivi trennis, on ikka mõnus küll, aga trikoost on tõsiselt kahju. Samas pole hullu - ongi põhjus suveks päevitusriided osta, nüüd juba on millega eputada!:-)
 
Gerli 06. märts 2002, kl 10.15

Kirjutate, et käite ka vesiaeroobikas.

Kas see ka aitas ja pärast mitmendat korda!
 
kessu 07. märts 2002, kl 15.33
Tere kõigile RevalSpordis käijatele!

Tahaksin ka homsest trenni tulla, aga selline küsimus, et kas seal on ujumismütsi kandmine ka kohustuslik (mul on sellised lühemapoolsed, õlgadeni juuksed, mida saab päris edukalt niisama ka kinni panna). Kõik kunagised ujumismütsid mul maal vanematekodus ja shoppama minna pole ka aega....samas trenni tahaks tulla küll :) Oleksin tänulik, kui keegi vanematest käijatest leiab aega vastata!
 
Kats 07. märts 2002, kl 16.08
Minu meelest ei ole kohustuslik, kuna ujumismütsi kannab seal vast veerand basseinis käijatest.
 
jana 08. märts 2002, kl 13.13
to gerli: Oleneb millise eesmärgiga sa trenni lähed? Mina läksin enesetunde pärast ja tulemused on ilmnähtavad, mõnus lõõgastav-enesetunnet tõstev, lisaks oled endaga rahul, et trennis käid + peale trenni veel istumine leili ruumis, see kõik on minule endale ja olen kindel et sul pole pooltki nii mõnna, kui hakkad trennis käima kaalu pärast! Meie ostsime sõbrantsiga viimati enne trenni suure tahvli šokolaadi, mille me suurima mõnuga peale trenni ära sõime! -Numbrid ei loe, loeb sinu sisemine rahu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!