Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
shaping
 
ilona 04. märts 2002, kl 10.30
Kas keegi oskab iseloomustada Tulbi Spordikeskuse shapingutreenereid, kuidas seal üldse on? Või soovitage, kuhu shapingutrenni võiks minna?
 
sheipija 04. märts 2002, kl 16.34
www.perekool.ee aadressil just paar päeva tagasi keegi laitis Tulbi spordiklubi ühte venelasest treenerit, et ei pidanud kuigi hea olema. Samas olen kuulnud ka positiivseid märkusi. Endal kogemus Tulbi SK-ga puudub, seega ei oska sõna sekka öelda.
Kiidetakse Planet Spordi shapingutreenereid, aga kahjuks on seal rahvast väga palju ja pole teada, kas rühmades vabu kohti leidub. Igatahes kui mina umb 2 kuud tagasi sinna minna tahtsin, olid rühmad kinni. Ehk hommikusi aegu siiski on.
Ise käin TTÜ spordiklubis shapingus, selle kohta on erinevaid arvamusi, nii kiitvaid kui laitvaid. Isiklikest kogemustest võin öelda, et vähemalt see treener, kes õhtuti teeb on igati asjalik, sõbralik ja abivalmis ning muljed on positiivsed.
Võid veel ka uurida Diana shapingu kohta (kadaka spordihallis)aga seal pidi jälle väga palju rahvast käima, nii et õhtuti tipptundidel on küünarnukitunne vältimatu. Samuti on kesklinna piires mitmeid klubisi: nt Reval sport või Kalevi ujulas asuv shaping. Viimast küll ise eriti ei soovita, sest sealsed tingimused tundusid kuidagi väga askeetlikud ja nigelavõitu. Aga kindlasti on inimesi, kellele sealsed tingimused on vastuvõetavad ja ka hind on sellevõrra taskukohasem.
Kohti on Tallinnas väga palju ja seega on raske midagi täpsemalt soovitada, kui ei tea, kust kandist oled ja mis hinnatasemega kohta otsid.
 
tydruk 05. märts 2002, kl 08.46
Reval-Sporti tuleb tulla, treener Julia esmaspäeviti ja neljapäeviti!!! Ta on väga tore, kuigi ka venelanna. Räägib puhtalt eesti keelt. Palju rahvast käib küll, kuid hommikuti saaks uusi tulla veel küll. Tulbi kohta ei oska midagi öelda.
 
KAILI 05. märts 2002, kl 16.49
TULBI SPORDIKLUBIS ON HEA TREENER EVELIN. TEISI EI TEA. ÜLDISELT ON KÕIK SHAPINGUGRUPID PÄRIS ÜLERAHVASTATUD, ERITI ÕHTUTI
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!