Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Pirita TOP
 
Lea 25. märts 2002, kl 11.21
Kas keegi oskab öelda midagi Pirita TOP-i ujula ja spordikompleksis läbiviidavate treeningute kohta. Huvitab nii treenerite tase kui ruumide sanitaarne olukord.
 
miamamma 25. märts 2002, kl 13.07
ruumide sanitaarsele olukorrale pole midagi ette heita. Ja shapingu treener on kah täitsa mõnus. Muu kohta ei oska midagi kosta
 
sini 27. märts 2002, kl 18.02
sulgpalli saal on natuke liiga jahe. Aga riietusruum on hea suur.
 
Inks 28. märts 2002, kl 15.27
Jõusaal on täitsa normis, nüüd said masinad ka parandatud polstrid. Pärast trennijärgne basseini ja sauna võimalus on suurepärane. On ka infrapunasaun.
Suur bassein on ka hea ja aurusaun mõnus. Santaarne olukord täitsa hea. Seevastu Kalevi ujula kohta kuulsin selliseid asju sanitaarse külje pealt, et kui ujuma lähen, siis ainult TOP-i.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!