Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
TT"U shaping
 
my 27. märts 2002, kl 19.31
Kas keegi laks TTU shapingusse. Paar nadalat tagasi tehti reklaami. Avaldage oma muljeid, palun.
 
Cetu 28. märts 2002, kl 09.05
mina käin. No mis ma sulle öelda oskan? Kuna pole enne kuskil mujal käinud, siis puudub mul võrdlusvõimalus. Isiklikult olen rahul, sest rahvast ei käi väga palju ja seega ei ole ka ruumipuudust. Ise käin õhtuti treener Reeda juures (annab E,K,R õhtuti trenni). Tema on küll väga asjalik ja abivalmis, aitab algajaid väga palju harjutuste tegemisel ja teeb kõike ise ette.
T ja N õhtuti on treeneriks Irina Predko. Tema on samuti täitsa hea treener, ainult et kuna ta on venelane, siis suhtleb ta eestlastest trenniskäijatega vähem ja võib natuke tõredam tunduda. Hommikuse treeneri (Katriina) trennis ma käinud ei ole, aga teised räägivad, et pidi väga norm olema.
Alates järgmisest nädalast on õhtuti uus kava, mis on tunduvalt raskem kui eelmine oli (igatahes kui eelmine nädal seda ükskord teha proovisime, võttis minul küll silme eest mustaks- aga ma olen siiski ka alles üsna algaja selles vallas). Eelmine kava oli küll algaja jaoks väga hea, sest koormus ei olnud liialt suur, aga ka mitte liialt väike. Uus on ka selles mõttes tunduvalt raskem, et seal on soojendusel palju rohkem nö aeroobikalisi elemente- nt keerulisemad sammukombinatsioonid jms. Kes enne on aeroobikaga tegelenud, selle jaoks tundub see tõenäoliselt üsna kerge, aga kuna mina seda varem teinud ei ole, siis võttis ikka alguses jalad risti. Uus kava annab eriti suure koormuse just alakehale (eelmine tundus rohkem kõhulihastele mõjuvat).
Pesemis- ja riietumistingimused on küllalt head, sest riietusruumis ruumipuudust ei ole, ruumid on äsja remonditud ja korralikud. Kasutada saab sauna.
Kui otsustad tulla, siis saad teha ühe korra nö proovitrenni: lepid treeneriga kokku, et maksad peale esimest tundi ja kui meeldib, võid osta kuukaardi, kui ei meeldi, tasud ainult selle ühe korra eest.
Kui oled shapingus alles algaja, siis soovitaksin sul alguses minna treener Reeda juurde, sest tema on kõige suurem suhtleja ja abistab väga palju. Kui oled shapinguga ka varem tegelenud ja harjutuste põhimõte on selge, siis ei ole vahet, kelle juures käid.
Aga kui sul tekib mingeid küsimusi seoses sellega, siis anna teada, olen rõõmuga nõus vastama, kui vaid oskan!
 
my 28. märts 2002, kl 11.10
Cetu! T'nan ammendava vastuse eest. Tulen aprillis proovima, hetkel k'in teises klubis (kuu tuleb lopuni k'ia.
 
Karamell 28. märts 2002, kl 11.18
Kas TTÜ-s laupäeviti ja pühapäeviti ka shaping toimub ? Muul ajal ei ole aega, aga koht jääb kodu lähedale ja oleks hea end seal liigutamas käia. Palju see asi maksab ka ?
 
Cetu 28. märts 2002, kl 11.41
My: tule kindlasti! Proovi vähemalt üks kord ära ja selle järel otsusta, kas hakkad käima või ei! Uued toredad inimesed on alati teretulnud!

Karamell: TTÜ-s kahjuks praegu shapingut nädalavahetusel ei ole, aga treener rääkis, et kuna paljud on seda küsinud, siis ehk millalgi tehakse üks aeg ka nädalavahetusel. Praegu ei oska ma kahjuks öelda, kui kaugel need plaanid on.
Hinnad on küllalt kõrged: õhtuti nt 10 korra kaart (NB! mis kehtib 1 kuu) maksab 650 krooni, aga üliõpilastele on 10 % soodustus. Samuti on võimalik 10% soodustust saada Eesti Päevalehes asuva TTÜ shapingu reklaamikupongi ettenäitamisel.
Ise olen üliõpilane ja ostan 5 korra kaardi (kehtib samuti 1 kuu) ja maksan selle eest 277 krooni. Trenniaegu saab vabalt valida (selles mõttes, et ise otsustad, mitu korda nädalas ja mis päeviti käid, kindlaid päevadepaare, nagu teistes kohtades, ei ole määratud).
Sama firma teeb muidu shapingut ka teises Mustamäel asuvas klubis "AEG", ehk seal on ka nädalavahetusel, ma ei tea. AEG klubis on aga kehvemad riietumistingimused (pole lukustatavaid kappe) ning saal pidi ka väga väike olema, nii et ruumi vähe.

Muuseas, Karamell, kui oled huvitatud lihtsalt enda liigutamisest ning mitte konkreetselt shapingust, vaata www.fittest.ee, ehk leiad mõne muu sobiva trenni sulle sobival ajal. See Fittest klubi asub samas majas ja samades ruumides kus shapingki, ainult et firma on teine (kuigi hinnad on samad ja riietusruumid on ühised).
 
Karamell 28. märts 2002, kl 12.23
Suur tänu Cetule ! Lähen vaatan seda Fittesti siis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!