Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Käe- ja jalaraskused
 
kati 03. aprill 2002, kl 23.22
Kas kellelgi on kogemusi käe- ja jalaraskustega. Mõeldud selleks, et harjutused oleks tõhusamad. Kui rasked tuleks osta?
 
Lilly Munster 04. aprill 2002, kl 11.34
Mul on mingid à 3 kilo jalaraskused. Kuid tavaolukorras pole kunagi kasutanud, täie pingega trenni tehes ei näe erilist vajadust veel lisakoormuse jarele.
Ostsin nad kunagi ühe jala ümber panemiseks, sest mõned nädalad kipsi olid tekitanud olukorra, milles sobiv filmiklassikat tsiteerida "Doktor, uurige seda asja siin! ... siin peaks olema muskel!"
 
ketu 04. aprill 2002, kl 23.33
aa kuidas sa neid siis kasutasid?
 
Lilly Munster 05. aprill 2002, kl 14.14
Nagu tavaliselt - alguses treenides ainult üks ümber kipsis olnud jala, kui jalg juba kergemalt kerkima hakkas lisasin teise esimesele otsa. Eesmärgiga anda ühele jalale lihtsalt suuremat koormust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!