Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kus saab tantsida muud kui latinot?
 
corsten 07. aprill 2002, kl 17.37
Tahaks minna kuhugi algajate tantsukooli, aga mulle selline latino ei meeldi. Olen 20 ja kunagi tantsimisega tegelenud ka. Huvituksin show-likust tantsust - kas keegi oskab vastavat kohta soovitada?
 
free 08. aprill 2002, kl 11.05
Olen kuulnud et Kati Lintam annab Maustamäel või Nõmmel trenne. Tema tantsugrupp Egoist in vist parimad Eestis.
 
janet 08. aprill 2002, kl 13.44
Kati Lindami trupp on Egoist jaa, aga sinna ei ole niisama võimalik minna, seal on omad tegijad minu arvates. Kui aga keegi teab, siis andke märku!
Tallinnas Pärnu mnt on ProDance, tõeline professional dance school! Check it out!
 
Coff 09. aprill 2002, kl 11.41
Kati perekonnanimi on muide Lindal (lihtsalt et mingit segadust ei tekiks). Tema juures on ikka kõva tase ja oma truppi teeb ta valiku ise. Samas tean, et ta on vahel ka erinevates stuudiotes trenne andnud, aga kus praegu, seda kahjuks ei tea.
Show-tantsuga saab tegelda nt. Ester Hellerma Tantsustuudios- asub Mardi tn.-l Tln-s Stockmanni vastas.
 
free 09. aprill 2002, kl 13.18
Arvasingi et panin perekonnanimega mööda, aga õiget kah meelde ie tulnud. Hea et niikuinii kõik said aru :-). Olengi kuulnud et ta annab "tavalistele" tantsuharrastajatele treene kuskil Mustakal. A-la teeb mingit kombinatsiooni, nägu tantsulises aeroobikas aga rohkem ikka tanstu kui teist. Täpsemat kahjuks ei oska öelda.
 
kratt 10. aprill 2002, kl 16.09
Ester Hellermaa tantsustuudios on ka kõva tase ning ega ilma eesmärgita sinna rühkima minna ei ole mõtet. Peab ikka eeldusi olema kuskile jõuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!