Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Pulsisagedus shapingus
 
hermi 08. aprill 2002, kl 11.31
Lugesin, et optimaalne pulsisagedus rasvade põletamiseks peaks olema 12-17/6 sek jooksul. Kas see tähendab, et treener hoiab pidevalt "kätt pulsil" või peab endal olema mingi peen aparaat randme peal? Või peaks õige sageduse hoidmine tulema kogemustega?
 
täpi 08. aprill 2002, kl 11.48
17 on palju, siis hakkab juba lihast kasvatama, 12-14 on paras. mõõdab treener ka, aga seal harjutuste vaheajal on selline 6sek pikkune aeg (südameke tuleb ekraanile), mil saadki ise pulssi mõõta.
 
Cetu 08. aprill 2002, kl 12.17
olenevalt harjutusest võib pulsisagedus ulatuda ka kuni 17-ni (nt tuharalihaste harjutuse ajal on sobiv pulss 15-17 või vastavalt individuaalsele testile). Aga enamikul harjutustel on see soovitav sagedus siiski tõesti 12-14.
Pulsisagedust mõõdetakse shapingus niimoodi, et nendesse teleritesse, kust sa harjutusi vaatad, ilmub harjutuste vaheajal stopperi põhimõttel töötav südameke (nagu täpi juba kirjutas) ja siis ise mõõdad oma pulssi kas randmelt või kaela pealt 6 sek jooksul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!