Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Rulluisutamine
 
Teri 09. aprill 2002, kl 22.15
Olen algaja rulluiskleja - ja kiiresti sõitmine on igavesti mõnus, tuul tuhiseb kõrvus, aga: pidurdamine ja kõnniteeäärtest ülesaamine on paras peavalu:(
Ehk keegi teab, kas kuskil selle kohta ka algõpetust antakse?
 
s 10. aprill 2002, kl 12.26
Pidurdamiseks võta kõigepealt pisut hoog maha ja pidurdamiseks on kaks võimalust 1) nagu suuskadega 2)kasuta pidurit, aga ole ettevaatlik - ära tahapoole kaldu vaju. Hädaabi variantidena (kui märkad vajadust pidurdada liiga suure hoo pealt ja liiga hilja) tulevad kõne alla ka muru peale sõitmine või siis esimeset ettejuhtuvast telefoni/liiklusmärgipostist kinni haaramine. Harjuta sda kõike väiksema hoo pealt, kui kiirus liiga suur siis võib alguses kukkuda.
 
kkk 10. aprill 2002, kl 13.27
mul sama mure - ei saa korralikult pidurdatud ja sellepärast eelisangi ratast rulluiskudele. kuigi arvasin, et minust saab kõva rullitaja.
 
Coff 10. aprill 2002, kl 15.20
Kõnniteeäärtest ülesaamise puhul: 2 varianti. Võid proovida nii et (algul vast väiksema kiirusega), paned kõigepealt ühe jala, siis teise (sama nagu nt. suusatamisel raja vahetamine).
Teine võimalus on nii, et lihtsalt hüppad koos jalgadega (algul ikka ettevaatlikult kuigi midagi hullu selles ka pole).
 
ketu 10. aprill 2002, kl 20.09
need kõnnitee ääred on jah üks igavene nuhtlus, mina võtan hoo natuke maha ja siis panen ühe jala ja teise, samal ajal hoian kätega tasakaalu, tuleb see juba täitsa sujuvalt välja. Pidurdan nii, et panen ninad kokku, momentaanselt nii muidugi ei peatu...
 
anne 11. aprill 2002, kl 11.59
vot kõnniteeääri näed kaugelt aga kui mõni ootamatu auk või kiviklibu teel on,siis on ikka täitsa jama.imetlen neid inimesi,kes hästi sõita oskavad,jah,oleks ainult võimalusi rohkem.need ratta- ja rullitamiseteed,mis praegu olemas,on peaaegu mõttetud.algavad ja lõppevad eikusagil.
 
corsten 15. aprill 2002, kl 21.00
mina teen pidurdamiseks piruetti - keeran külje ette ja teen täisringi - toimib hästi aga mitte VÄGA suurel kiirusel.
See pidur uisu all on täielik nuhtlus, mina kruttisin enda oma ära, sest sellega võib õnnetusi ka juhtuda. Näiteks kui kogemata uljalt sõites kallutad jalga taha, siis kohe hakkab pidurdama ja nii võib kukkuda. Mulle on see näiteks ees.
 
Teri 17. aprill 2002, kl 23.18
aaa...aitäh. Proovin soovitatud nipid järgi, ilmad ju juba täitsa uisutamiskõlbulikud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!