Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
spordiala
 
mina 27. aprill 2002, kl 21.22
selline probleem..et olen noor(17) ja tahaksin leida spordiala millega oleks võimalik oma saledat keha säilitada!tahaksin treenida küll lihaseid aga samas ei taha saada selliseid suuri lihases jalgu ja üldse keha nagu enamus sportlastel on. Et kas keegi oskaks soovitada spordiala, millega annaks tegeleda põhjalikult aga samaaegselt ilusat figuuri säilitades ja mitte muuutudes selliseks lihasmassiks(palun male ja tugitoolisport kõrvale jätta;).Ei saa enam ise ka aru mida täpselt tahan aga võib olla oskab keegi siiski mingit toredat spordiala soovitada:) ette tänades..mina
 
corsten 28. aprill 2002, kl 01.56
shaping - on mõeldud tegelikult lihase kasvatamiseks ka. Mulle anti sinna minnes ette kaks lehte toitumise soovitustega. Yks oli neile, kes soovisid kaalust alal võtta ja teine neile, kes soovisid lihast kasvatada. Seal oli ka pakse naisi, kuid osad olid tõesti väga lihastes ja mitte punnis lihastega, vaid just selliste pikkade ilusate lihastega.
 
tolerant 28. aprill 2002, kl 10.51
Sulgpall.
Igati mõnus spordiala, sest lisaks parajale koormusele saab ka suhelda ning ei pea tund-paar-kolm hambad ristis harjutusi vehkima, vaid kõik käib sujuvalt, sportlikult ning seltskondlikult üheaegselt :)
 
lipelgas 29. aprill 2002, kl 00.51
ujumine. kui tippsporti ei tee, pole ohtu, et kapiks muutud. hoiab rinnad ja käsivarred ilusti vormis ja annab piisavalt koormust ja võhma.
 
Kats 29. aprill 2002, kl 13.40
Iluuisutamine, suusatamine (talvel), purjetamine, mägimatk (suvel) ja aasta ringi üldfüüsilist. Looduses olek annab metsikult enesetundepunkte juurde!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!