Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
rulluisutamise efektiivsus
 
edith 02. mai 2002, kl 12.32
mulle tundub, et rulluisutamine annab isegi väiksema koormuse kui jalutamine. nii kergelt saab suure hoo kätte, aga siledaid teid, kus ohtult kihutada pole mina leidnud. et siis kihutades saaks mingigi koormuse..
mis arvate
 
ly 02. mai 2002, kl 13.45
oleneb kuidas uisutada,kui lihtsalt liuelda siis ei maksa koormust eriti oodata.huvitavaid teid on ka päris palju tekkinud.ning ega hea teekate ei tee veel uisutamist mõnusaks-oskus on see mis annab alles õige tunde.päris hea 1,5 tunnise ringi saab kui alustada Paldiski mnt. Hipodroomi juurest ja sõita läbi Kakumäe ning Vabaõhu muuseumi tee.kui tahad aretada kiirust ja tehnikat siis ära kindlasti unusta kaitsemeid ja kiivrit!
 
Mann 02. mai 2002, kl 16.31
Edith, hea nipp:

sõites kummardu ette (teed tuuletakistuse väiksemaks) ja siis proovi sõita, üks käsi selja taga. Kui selge, siis ka mõlemad käed selja taga.

Kui tõukad korralikult ja oled kummargil (mis on iseenesest kõige mugavam viis kiiresti sõitmiseks), siis peaksid vähem kui minuti pärast tundma, et reielihased on ikka korralikult "kuumad" ja pinges. Sest kätega jääb hooandmine ära, pead kogu töö jalgadega tegema.

PS. Alguses võib selline sõit väga imelik tunduda, ebamugav, kuid harjudes saad aru, et tegelikult on see väga efektiivne.

Kui sirge seljaga vaikse sammuga liuelda, siis ega jah koormust saa...
 
edith 02. mai 2002, kl 17.16
Aitäh.
Tagantjärele tarkusega võin öelda, et ostsin liiga head uisud, need sõidavad ise. Kehvemad oleks figuurile paremad olnud.
 
Cathy 03. mai 2002, kl 13.57
to:ly
ma muuseas sõidan kogu aeg seda ringi, et lähed hipodroomi juurest mööda Paldiski mnt, pöörad Tammjärve kooli juurde ja siis sõidad Vabaõhu muuseumist, Merirahust mööda ja tagasi tuled Vana-Rannamõisa teed pidi, väga hea ring on.
ma ükspäev mõõtsin autoga kilomeetrid ka ära- 15 km tuli, täitsa uskumatu!!!!
 
Mann 03. mai 2002, kl 23.27
Cathy:

veel parem on, kui paned vana-rannamõisat pidi peaaegu rannani välja ja alles sii tuled tagasi (st sõidad otsa kaks korda läbi). ring tuleb 18 km.

Kui seda 2 korda teha, st 2 ringi, siis on võhm ikka väljas küll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!