Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
planetspordis siis selline elamus...
 
Mia 19. märts 2004, kl 17.53
Nõustun, et koht on enam-vähem viisakas, aga viimane kord sain seal küll sellise "elamuse", et see koht on minust eluks ajaks lahti. Kõigepealt juba adminnide juures, kus tahtsin osta 85-kroonist üksikpiletit. Tagasi anti vaid 10 krooni põhjendusega, et viieseid ei ole. (Selle loogika järgi võiks ma ka ntx 25-sega maksta ja öelda, et mul rohkem pole?). No see selleks.
Tegemist oli siis tantsulise aeroobikaga, treeneriks Ülle. Trenni algul ütles, et täna võtame uue kava. Et ongi palju uusi inimesi hulgas. Noh, väga tore. Algus oli paljutõotav. Pikapeale aga läksid sammud väga keeruliseks kätte, ja treener vehkis seal ees nagu vurrkann. Loomulikult jäi siis rahvas seisma, et jälgida, mida ta seal ees õieti teeb. Treener aga karjus: "Ära seisa!" Eks lasti siis edasi. Natukese aja pärast pani treener muusika kinni ja käratas: "Teeme nii, et kes seista tahab, ei sega teisi, vaid läheb seina äärde ja seisab seal, kus ta teistele ette ei jää." Mul jäi suu ammuli - selle eest ma maksin 90 krooni???? Panin tähele, et grupis olid kõik neiukesed-noorukesed, ilmselt veel koolilapsed, kes muidugi midagi vastu öelda ei julgenud. Mina igatahes võtsin oma 7 asja ja tulin tulema, sest arvan, et raha eest sõimata laskmine pole eriti tark tegevus.
Veetsin ülejäänud aja jõusaalis, aga kuradi halb maitse jäi sellest suhu küll. Hiljem mõtlesin veel, et kas oleks pidanud seal kõva häält tegema - aga samas, mis abi sellestki ...
 
jaaa ei ole miskit öelda 19. märts 2004, kl 18.28
täiesti lõpp! sellist asja kuulen esimest korda
 
tibu 19. märts 2004, kl 22.44
oli ka nii või? ülle on minuarust väga sõbralik alati, tal on veidi omapärane huumorimeel aga ei ole iial kuulnud, et ta sõimaks või karjuks. ja peab ikka väga õrnahingeline olema, et tema naljadest sõimu välja lugeda. samas on ju teada, et tantsuline aeroobika on hoogne ja kiire tund ning tõepoolest on tüütu, kui keegi sul ees koperdab.
 
May 20. märts 2004, kl 10.46
Oleksid võinud ikkagi midagi vastu öelda...
 
imelik 20. märts 2004, kl 12.22
See on küll imelik et raha tagasi ei antut...? kohe väga imelik..
 
piret 20. märts 2004, kl 15.30
Sama siin. Planetspordis olen vaid korra käinud ja rohkem ei lähegi. Nimelt oli edasijõudnute tund, kuhu julgelt sõbrannaga läksime( nimelt oleme ca 15 aastat aeroobikaga tegelenud ja end väga algajateks nagu ei peaks. Kombinatsioonid olid nii kuis ikka ja kogu kamp kes tunnis oli oskas samme väga hästi( ilmselt pidevad kohalkäijad).Kui tempo aga tõusis ja lisandus suur hulk pöördeid ja keerulisemaid kombinatsioone ning kogu asi meenutas liblikate lendu siis võttis vahepeal kukalt kratsima ja koperdama. Treener- selle asemel et natuke aeglasemalt samme korrata põrnitses vihaselt ja küsis- ega neiud valesse trenni pole tulnud? tule taevas appi, ilmnes et olimegi vales trennis. rohkem pole enam läinud. Treener peaks nagu ikka treenitavate jaoks olema, mitte vastupidi.
 
jott 20. märts 2004, kl 15.44
Miks te üldse aeroobikas käite? Mõtetu karglemine, soovitan Body Pumpi, ujumist, jõusaali. Need igasugused sammukombinatsioonid on nii mõtetud, normaalset trenni kõhule, jalgadele ja kätele tehakse aeroobikas väga vähe.
 
kohalkäija 20. märts 2004, kl 20.13
Ülle huumorimeel võib tõesti mõnele mitte meeldida.. see selleks
mis aga puutub neisse edasijõudnute trennidesse, siis need on tõesti keerulised. Treeneri kommentaaride suhtes olete õrnakesed siiski, sest kuna ise olen viimased 3 aastat pidev planeti klient olen ennegi kuulnud neid treenerite soovitusi kohe mitte edasijõudnute trenni minna. Pole kunagi kellelegi halvasti öeldud.
Olen seoses tööga näiteks vahel ka Tartu aeroobikasaale külastanud ja pean tõdema, et planeti treenerid teevad keerulisemaid kombinatsioone. Rica Body tund Tartu Articus on nagu rütmika algajatele Gea tundidega võrreldes.
Mina isiklikult ei nuta, et te õrnahingelised enam planetsporti ei külasta! Ongi liiga palju rahvast viimasel ajal.
 
ka klient 20. märts 2004, kl 20.43
kuulge, seal trennis käib ju üsnagi palju rahvast ja kui treener iga kord, kui 1 järgi ei jõua, pausi peaks tegema, siis ei saakski ju üldse trenni teha. minuarust näidatakse küll alguses sammud piisavalt aeglaselt ette ja jõuab järgi küll. ning vähemalt Marge küll alati vaatab, kas saadi aru, näitab korduvalt või teeb hoopis kombinatsiooni lihtsamaks kui paljud hakkama ei saa. äkki aitaks, kui enne algajate tunnis põhisammud selgeks õppida?
 
a. 22. märts 2004, kl 09.24
Õige kah, Planetis on pidevalt nii, et endal on jube nõme trenni teha, kui keegi ees koperdab - kui ei oska või ei suuda kaasa mõelda, ära tule, Tallinnas on kergeid trenne küll ja küll, kus mõtlema kaasa ei pea.
 
kaarinak 22. märts 2004, kl 10.45
Kord nädalas üritan ikka käia mõne uue aeroobikatreeneri tunnis ja seni on Ülle jätnud kõige ebameeldivama mulje. Varem andis ta tunde ka Reval Spordis, vaatasin alati, et ma tema tundi ei satuks. See pole omapärane huumorimeel, mida ta naiste peal harrastab, vaid lihtsalt matslus. Soovitan küll treenerist nimega Ü. Ptselovodova võimalikult kaugele hoida. Ja tema prof. tase võtab ka õlgu kehitama. Gea on Planetis ka järsu ütlemisega, kuid teeb vähemalt head trenni
 
malle 22. märts 2004, kl 11.15
mina jälle soovitaks üllet kõigile! vähemalt suhtleb inimestega, mitte ei jaga vaid käsklusi ja juhised ona alati selged, täpsed ja õigeaegsed nii et on lihtne jälgida. ning kui latinotunnis naised üritavad kaerajaani tantsida siis ikka on küll naljakas, kui ta ette näitab, mismoodi tehakse ja mismoodi peaks. eks muidugi mõni kesgestisolvuv kaerajaanitantsija võib seda mitte humoorikaks pidada aga minul on tema tundides käimine alati rõõm, mitte raske töö ja kohustus nagu mõne teise treeneri arvates trenn peaks olema.
 
a. 22. märts 2004, kl 12.17
Minu arvates Gea pole küll järsu ütlemisega, pigem võib seda olla Marge aga kui kuulad ja teed korralikult kaasa, pole kumbki tige, pigem aitavad nad sind ja suunavad, Gea küll, kuidas just õigesti teha ja see on ju oluline. Olen teinud palju aeroobikat ja erinevates kohtades - Tallinnas parim klubi aeroobikaga tegelemiseks. Ausalt!!!!
 
kv 25. märts 2004, kl 13.55
aga üksikpilet maksabki ju märtsist alates 90 krooni
mis viiekat sa veel tagasi tahtsid?
 
k. 26. märts 2004, kl 23.49
ka minul on jäänud sellest kohast väga ebameeldiv mulje ja seda just teeninduse koha pealt. käisin seal küll juba mõni hea aeg tagasi, aga nagu näha, pole asjad muutunud- mentaliteedi küsimus järelikult. esimese halva mulje jättis endast tookord administraator, kes üldjuhul peaks justkui firma visiitkaardiks olema, aga selle noore preili teenindusvalmidus jättis igati soovida... samuti treeneritelt ootasin rohkem osavõtlikust ja positiivsust, kuid selle asemel tajusin sellist suhtumist, et kui ei oska ja ei suuda tempot pidada, pole vaja siis tulla. igaljuhul valisin tookord teise spordiklubi ja pole sinna enam oma jalga tõstnud. ja ausalt öeldes pole seda klubi ka mitte kellelegi peale seda kogemust soovitanud...
 
she26 28. märts 2004, kl 12.44
Mulla Ülle just meeldib tema omapärase huumorisoone ja terava ütlemise tõttu. Aga kes üldse ei meeldi, on Marge. Mõttetu naine, seisab silmad kinni saali ees ja teeb üksinda harjutusi. Iial ei vaevu ta kedagi parandama, kes silmanähtavalt valesti teeb.
 
Mertaxa 31. märts 2004, kl 16.51
Mulle ka Ülle meeldib. Just selle pärast et nagu ta ennast väljenda: Ei ole vaja käia tema pärast trennis või ema pärast, seda tuleb teha enda prst!
 
planet 13. jaanuar 2006, kl 02.28
tuli kord planetisse treener välismaalt ja imestas,kuidas nad kõik nii tublid on ja kõigega kaasa tulevad? teen mina kombinne keerulisemaks,ikka raffas kõik kaasas...vot nii palju siis ülle ja gea treenimistest...ja tõesti kui ple varem käinud,mine ühetärni tundidesse!
 
Nipitiri 08. märts 2014, kl 21.26
Jeebus- palun lõpetage ometi see seljataga rääkimine ja klatš ära. Paha hakkab lausa, eriti kui arvestada, et seda inimest(Üllet siis) ise õigupoolest lähemalt ei teagi. Ta on ÜLITORE inimene ja kes teisiti arvab-mõtleb, võib selle jumala rahulikult omale hoida! Tänan tähelepanu eest!
 
to Nipitiri 09. märts 2014, kl 11.33
Kui tähelepanelikult vaatad, siis teised lõpetasid selle teema pea 10 a tagasi ära, sina oled see, kes välja tiris jälle :)
 
nipitiri 09. märts 2014, kl 22.32
Jah, tean, aga no viskas üle lihtsalt...nagu näed, olen isegi kannatlik olnud :D
 
Marjaana 19. märts 2014, kl 11.20
Tundub, et siin on trennis käiad, kes saanud väga halva kohtlemise osaliseks, kuna treener Ülle harimata ja mats, kellel puuduvad kombed.
Ja siis teisel poolel ongi see treener Ülle, kes end siin õigustab ja kiidab.
Ülle, nii pole ju kena. Vaheta töökohta, see amet ei passi sulle.
 
to Marjaana 24. märts 2014, kl 22.19
Ma ei ole küll tema nime alt ühtegi õigustavat kommentaari leidnud... Ja see amet on just talle loodud. Kui Sulle ei meeldi, ära mine üldse ta trenni. Tal on hulganisti inimesi, kes temast tõeliselt hoolivad ja ei levita mingit asjatut laimu, millel lisaks pole tõepõhja all. Kuna teda isiklikult tean ja tunnen, siis räägin omast kogemusest.Äkki peaksid ise ametit vahetama??

Ja need nn. trenniskäijad, kes siin foorumis teda praegu laimasid, on lihtsalt liiga õrna hingega ja ei saa aru tema mustast huumorist ega naljast.Tunnistan, et ka mul võttis aega, et sellega harjuda, aga nii või naa pole kena inimesi avalikult laimata ilma, et teda lähemalt teaksite ja tunneksite. Seega nagu eelpool kirjutaja juba mainis- võid oma arvamuse ilusasti endale hoida. Tänan!
 
d 25. märts 2014, kl 09.46
mulle ka väga see treener meeldib!
 
to d 25. märts 2014, kl 12.44
Tore, et siin foorumis veel ka mõni mõistlik inimene on. Tänan Sind, kes iganes oled. Mulle isiklikult loeb see tema lähedase sõbrana väga palju :)!
 
nii 02. aprill 2014, kl 23.43
Ülle on normaalne treener, aga Marge, kes MyFitness Kristiines tunde annab. Ma parem ei kommenteeri. Minul on temaga väga negatiivne kogemus. Tõesti kõik treenerid on paremad kui tema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!