Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
kuidas ujulasse minna?
 
ujuja 02. september 2005, kl 16.59
Selline imelik küsimus , et kas ujulasse( niisama ujuma ja vesiaeroobikasse) minnakse trikooga või bikiinidega?
 
saldejumps 02. september 2005, kl 20.09
pane selga see mis olemas on, vahet pole, NB! kui on pikad juuksed, siis pane kinni, muidu tullakse kobisema
 
kindlasti 03. september 2005, kl 06.52
trikoo, ujulas käitaksegi trikooga.Rannas bikiinidega.Kahjuks paljud ei saa sellest aru!
 
no kuidas sa siis ei tea... 03. september 2005, kl 11.13
trikooga ikka ujulasse. Ma ei saa aru kuidas inimesed aru ei saa, et bikiinid on mõeldud rannas päikese käes lesimiseks. Trikooga ei saa ju päikest võtta ( kui just selliseid rante ei taha) Ujulas aga ei ole päikest....trikooga mugavam ka ju.
 
tidrik 03. september 2005, kl 13.43
No see, kellel kuidas mugavam on, on ikka väga individuaalne. Mina nt pole siiamaani spetsiaalse ujumistrikoo (kinnise seljaga) ostmiseni jõudnud, mis tähendab, et halter top bikiinidega on märksa mugavam kui trikooga, mille õlapaelad pidevalt alla libisevad. Ja üleüldse, väga pikkadel või lühikestel inimestel on üsna võimatu leide õige suurusega trikood.
 
mimi 03. september 2005, kl 21.39
Kui sul on mõlemad siis ujulasse trikooga, aga midagi ei juhtu kui lähed ka bikiinides! Vanadel kaladel on aga trikood ja ujumisprillid ja ujumismütsid.
 
ka ujuja 04. september 2005, kl 11.01
Kes ütles, et ujula trikoo peab päris kinnise seljaga olema? Mul küll pole ja mitu aastat sellega trennis käinud.. vahest juhtub ka, et satun bikiinidega, aga nendega see jama, et kui vette hüpata, siis bikiinid võivad....
Isilöikult soovitan Arena ujumistrikoosid ( ma leian, et need parimad :D ).. kuid kunagi oli 1 adidase oma ka.. ja sel pold ka suht viga.. suur trikoo valik on Tallinna Kaubamaja spordiosakonnas, kuid korralik trikoo maksab nii alates ~500 eek.

Et trikoo/bikiinid korralikud püsiksid, st ei muutuks nn võrgust mõnest kohast, ei tohi neid näiteks radiaatori vastu panna ja liiga palju hõõruda. Kui panna radiaatorile kuivama, ütlevad seal need imepisikesed kummikesed üles ja järgi jääb võrk!

Ilma ujumismütsita on eriti mõttetu ujuda.. juuksed koguaeg segavad.. isegi kui kinni on.. ja kui sa just kiilakas ei ole. Prille soovitan ka, sest mina tänu oma tundlikele silmadele ei saagi ilma..

Samuti soovitasn ujulas plätusid - väiksem võimalus jalaseent saada ja kõrvatroppe - kui kui nõrgad kõrvad on.. speedo omasid.. kaupsis vist ~69.-
 
tidrik 04. september 2005, kl 13.14
Seda, et ujula trikoo võiks kinnise seljaga olla ütleb mulle see, et laiade õlapaelte ja lahtise seljaga trikoo õlapaelad vajuvad lihtsalt alla kui mitte ideaalselt piisavalt pikk olla, et nad piisavalt pingul oleks.
 
kiizu 05. september 2005, kl 10.35
Vesiaeroobikasse küll bikiine ei soovita. Seal on kõige mugavam ikkagi ujumistrikoo. Kuna väga paljud harjutused on sellised, et tuleb täiest jõust hüpata ja vehkida ning sageli ka lausa vööst saati veest välja hüpata, siis bikiinidega on see jama, et pidevalt pead neid kohendama.
 
Noormees 25. september 2018, kl 06.44
Minu arust sobiksid naistele ujulasse ja randa kõige paremini bikiinid, mis jätavad küllaltki palju keha pinda katmata ja on sealjuures ka silmale päris atraktiivsed, igatahes kaunimad kui trikoo, mis jätab naise keha üldiselt kaetuks.
 
Noormehele 18. oktoober 2018, kl 08.55
Oled üks neist ujulapervertidest, kes mullivannis aeledes naisi vahib? Päris rõve on mõelda, et ka sporti tehes on mingi seltskond, kes eeldab, et oled napilt riides, meigitud ja seksikas, et neil midagi vaadata oleks.. Su ema muide on ka naine. Talle soovitad sama?
Agne Tamm 01. jaanuar 2019, kl 14.57
Mina ujulas käin mõlemat moodi! Tagant stringid trikoo põletasin pliita all ära, kuigi oleks saanud head lõiked uute jaoks! Hüppan ikka jalad ees vette, hoolimata sellest et paksuks läinud , ujun 12tõmmet vee all, lõug vastu põhja ja keeran kruvi otsa, ripun pea alaspidi vees hoolimata vanusest , arvan et ka 70 aastaselt!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!