Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
9 a. lapsega jõusaali
 
? 16. mai 2007, kl 15.31
Juba aasta Coralis käinud ja nüüd öeldi et tegelikult lapsega ei tohigi jõusaalis käia!! Poisile on mitmed korrad räägitud nii masinatest kui raskustest ja liikuvatest jooksulintidest ja seadmete ohtlikkusest ja pole teda kunagi üksi saali jätnud ja ta on aastaga tõestanud ka seda et ta ei lähe masinatega "mängima". Kuid seda klubis ei arvestatud....kindel piir on 14 eluaastat.
Kas on Tallinnas kohti kus ka lapsed on teretulnud??
 
pp 16. mai 2007, kl 16.13
koeraomanikud ka räägivad, et "ega see koer ei hammusta...", aga ikkagi hammustab... Ema, tule mõistusele! Õnnetus juhtub just siis kui sa seda kõige vähem ootad ja süüdi jäävad siis ju klubi omanikud!
pealegi ei ole kasvavale organismile hea nii raskete asjadega tegeleda.

Soovitaks hakata jälle koolipinki nühkima sul koos pojaga kallis ema!
 
? 16. mai 2007, kl 16.28
Laps ei kasvata lihast ja pole proteiinidieedil. Kõigiga "võib" õnnetus juhtuda, et siis peaks sellised ohtlikud kohad üldse kinni panema või? Laps valib ise oma raskused millega ta jõuab teatud kordi sama harjutust teha, mitte keegi ei sunni teda 100 rinnalt suruma.
Jalgrattaga sõit on ka ohtlik ja motosport on väga ohtlik ja iluvõimlemine on tervist laastav...Milline sport on kasvavale organismile hea? Jalutamine?????????? Äkki arvutimäng ka???

Kallis ema soovitab sul ennast nühkida!
 
t 16. mai 2007, kl 16.29
kui see 9aastane on piisavalt küps, et sinu arvates jõusaalis toime tulla, siis saab ta ka ju kodus hakkama. miks sa teda kaasa vead? täiskasvanute jõusaal ei ole see koht, kus 9-aastane trenni tegema peaks. ma küll ei tea ühtegi klubi, kus lapsed masinate vahel teretulnud oleks - lapsed on lastetoas.
 
treenija 16. mai 2007, kl 16.34
oot mis sa arvad et kõik võiksid nüüd lapsed kaasa võtta ja jõusaalis lahti lasta? saal niigi ülerahvastatud, vat tõesti ei taha oodata, kuni kellegi lapsed veel seal raskustega mängivad.

lastele on oma trennid, kui tahad et poiss sporti teeks, äkki kaalud mõnda?
 
paat 16. mai 2007, kl 16.48
kui ma lähen trenni, siis lähen ka ühtlasi lastest välja puhkama ja lõõgastuma. Ma küll ei tahaks kui mingi nolk seal jalus töllerdaks.
 
? 16. mai 2007, kl 16.56
Ma ei "vea" teda kaasa. Ta ise tahab tulla.
Ma arvan, et kui üksi käiksin, siis oleksin isegi selle suhtumisega, et mille krdi pärast peaksin mingi lapse taga ootama. Aga ikkagi tuleb vahest ka oodata ülbete meeste ja peegli ees enda keha nautivate inimeste taga. No mis teha!

Oli lihtsalt küsimus, et kas kuskil üldse saab koos lapsega käia?
 
ee 17. mai 2007, kl 10.45
ikkagi,, jõusaaliga veel 9-sel vara tegelda, selleealistel vaja rohkem liikuda
 
xx 17. mai 2007, kl 16.39
siis ma arvan on ok, kui see laps sul kõrval seisab nii kaua kuni sina harjutustega tegeled. aga kui ta läheb omaarust trenni mängima, siis mulle küll ei meeldiks.. inimesed tahavad neid seadmeid ikka asja pärast kasutada. ja sry kui laps lihast ei kasvata ega midagi, siis ta lihtsalt aeleb masina peal. see oleks küll nõme. muidu aga laske käia, las seisab sul põlleääre küljes nii kaua kuni sul trenn tehtud.
 
! 17. mai 2007, kl 17.09
ah sina oledki see elevandikasvu naine, rohkem pole lastega naisi näinud !
 
? 17. mai 2007, kl 19.42
63 kilo on elevandikasv? Kõrvad ka paistavad normaalsed...

Oleme käinud ca aasta ja 3 kuud. Pole nagu kellelegi ette ka jäänud, sest sellisel juhul ma arvan et oleks juba varem minema saadetud.
Ma ei hakka mingit revolutsiooni tegema, kui ei siis ei. Eks poiss kasvab suuremaks ja töllerdab siis edasi.
 
HEI! 18. mai 2007, kl 15.14
See ei ole kasvavale lapsele hea - jõusaal. Eriti poisslapsele, liiga tugev trenn just jõutrenn paneb kasvu kinni!
Pane ome poiss korvpalli mängima või muud liikumistrenni tegema, isegi Judot soovitatakse alates 14 eluaastast!!!
 
tiugu 23. mai 2007, kl 11.53
lapsed tohivad jõudu teha alates 13-14 eluaastast,nad võivad arendada lihaseid ainult harjutustega(kätekõverdused,lõuatõmbed jne).kuigi me vaatame ,et ta on selliseks koormuseks küps, siis tema lihased seda kahjuks pole.laste lihaskimbud pole veel saavutanud täit elastsust ja kui hakata tegema liiga vara jõudu siis jäävad lihased lühikesteks ,sellises vanuses poiss peaks hoopis venitusega tegelema.panin oma poisi akrobaatikasse,sealne treening on minu arvates parim kasvavale organismile ,alustuseks soojendus,siis kordinatsiooni harjutused,painutus,lõpuks ka jõudu(kükid 5kg raskusega,kõhu ja seljalihased jne).käib trennis lasnamäel vene truppis,uues spordihallis punasel tänaval,seal on ka jõusaal kui ise soovid samal ajal trenni teha.
ise olen treeneri haridusega ja ei luba eales oma poisse jõusaali.
 
nõid 23. mai 2007, kl 14.15
pealegi, kas maksad lapse trenni eest ka? ilmselt mitte, vot ja miks peaks sinu laps seal tasuta käima(klubiomaniku seisukoht)?
vuh, kus ma ei kannata neid tobedaid tatikaid treeningsaalides.
 
tädi 23. mai 2007, kl 17.13
Kas mitte pole Coralis sisekorraeeskirjadega paika pandud, millisest vanusest alates noored tohiksid jõusaalis treenida? Ma arvan, et reeglid kehtivad kõigi jaoks.
 
upi 14. juuni 2022, kl 18.34
! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ah sina oledki see elevandikasvu naine, rohkem pol
> e lastega naisi näinud !
Nii on väba ebaviisakas inimestega rääkida. Ei pea kohe sõimama hakkama. Õppige haridus selgeks enne kui siia rääkima tulete. See naine lihtsalt küsis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!