Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
MyFitness
 
kaisa 03. märts 2008, kl 13.52
Paljud teist uues spordiklubis käima hakkavad? Täna küll alles esimest päeva avatud, aga võibolla keegi on juba käinud seal (hommikul nt). Kuidas meeldis? Huvitav, kas see saab olema samamoodi ülerahvastatud nagu Arctic..
 
neiu 03. märts 2008, kl 22.50
Mina olen uus MyFitnessi klient ja käisin ka klubiga tutvumas. Ei saa ikka midagi öelda - Sportlandi omanikud teavad, mis on tipptasemel klubi - väljapeetud, stiilne, parimad treenrid, hea sisustus ja super asukoht!

Oleks selliseid vaid rohkem, praegu Eestis ühe käe sõrmedel üles lugeda.

Läksin Arcticust üle ja usun, et ei pea kahetsema.
 
kiku 04. märts 2008, kl 09.34
mina olen ka liige ja eile käisin, no tõesti on täiesti super! ma muidugi läksin just treenerite pärast, aga no see sisustus on ka muidugi viimasepeal!
 
Ei lähe 04. märts 2008, kl 15.45
Mina igatahes ei kavatse sinna minna. Olen hetkel oma klubiga kus käin super rahul ning plaanis pole kavahetada. Treenerid võivad ju paremad olla, aga ega nad ikka sinu eest trenni ära ei tee.
 
K 04. märts 2008, kl 15.55
daaa, treenerid ongi kõige olulisemad, hea treeneriga tuleb mõnus energia sisse ja motivatsioon tõuseb ;) olen käinud erinevates trennides ikka aastaid ja tee mis tahad, kui ikka treener ei istu siis vot ei viitsi ennast liigutada ja ei saa seda head tunnet ka peale trenni
 
? 04. märts 2008, kl 16.06
See treener,kes sobib ühele ei pruugi sobida üldse teistele.Olen seda oma klubis küll ja küll kuulnud.
 
Ei lähe 04. märts 2008, kl 17.27
Selle treenerite all ma mõtlesingi seda, et olen praeguses klubis oma treeneritega rahul. Et selle pärast ei hakka küll klubi vahetama, et seal My Fitnessis on natukene tuntumad nimed. Igatahes, kes tahab võib ju klubi vahetada, kuid mina ise ei näe sellel mõtet. Trenn on ikkagi ainult osa mu elust, mitte kogu mu elu.
 
tean 05. märts 2008, kl 10.05

EEstis on üks nimega treener
Alaver Mati.
Need seal on kargajad
 
arigatokas 05. märts 2008, kl 10.17
No Alaveri Mati juurde ma aeroobikasse küll ei läheks. Aga Eesti parim treener töötab hoopis Arigatos :)
 
valija 06. märts 2008, kl 11.33
Vaatasin ka seda treenerite nimekirja. Kahju kül aga näiteks pumpis ja combatis seal kül nüüd ühtegi head silma ei hakanud.
 
mina 06. märts 2008, kl 21.00
No argo ja viktor on küll väga head pumpi treenerid.Kuigi kris marie mulle muidu ei meeldi siis tema combat on üks parimaid.
 
Pumbake 06. märts 2008, kl 23.07
Ei tahaks isiklikuks minna, aga minu klubis on paremad pump- ja combat-treenerid.
 
reena 08. märts 2008, kl 10.44
kahju, et Viktor Arigatost lahkus:( ta väga hea treener:):):)
 
to pumbake 09. märts 2008, kl 14.32
kus sa käid, ma arvan muide seda sama! äkki sama klubi meil!
 
Wittness 06. aprill 2020, kl 21.07
Nendel jõujuurikatest personaaltreeneritel on nüüd paras aeg minna ehitusmeestele ja põllumeestele appi. Terve elu on end selleks treeninud, et telliseid vedada või kardulakaste vinnata. Andku nüüd minna. Ja kõik lehmad ootavad küünetehnikute hella puudutust piimaand kasvab kohe mühinal. Aga jah nad nõuavad et ehitusele paigaldataks igale poole peeglid et nad pidevalt oma treenitud keha saaksid imetleda Ja vahepeal rahvas teeb metsas trenni veeretavad põllul kive tõstavad murdunud puid ja sikutavad kadakaid Vanasti tehti tööd põldudel koos kõige tootmisega tühja võimelda ja poosetada pole inikonnale eksistentsiks ette nähtud Kriis lööb vitnässil jalad alt aga ometigi peaksid nad oskama kukkuda pehmelt harjutatud ka juba 10 aastat Prinkis kannidega mehed võiksid Martini turvamehed olla või veel parem vana Mardi ihukaardiväe moodustada Aga tore on siis kambaga Balile sõita oma torsosid demonstreerima Ehk õnnestub mõni rikaski konksu otsa saada Rohkem küll sellel alal tegevad meie tippsportlased Noored musklis mehed, käed jalad terved minge vargile. Tööd kulturist nagunii tegema ei hakka Need higisaalid toodavad küll kahjuks vaid peeglite ees amelevaid föönidega instabimbosid ja lisaks veel nartsissistlike kalduvustega musklipundardest kiimakotte kes neid bimbosid seal piilumas käivad Aga ikkagi parem bimbo või musklimees olla kui välja näha nagu pakk piima
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!