Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Arctic või My fitness
 
huviline 05. oktoober 2008, kl 09.38
Plaanis trennis käima hakata. Ei tea, aga kumba valida kas Arctic või My fitness Rocca al Mare spordiklubi. Kumba kiidate?
 
kirsti 05. oktoober 2008, kl 12.23
Ise käisin Arcticus, nüüd linna Myfitnessis. Niipalju oskan öelda, et kuidagi on struktuuri ja suhtumise erinevus tunda.
Lisaks veel on Arcticust Myfitnessi palju treenereid läinud ja Arcticus on palju uusi, veel tundmatuid nimesid. Minu jaoks loevad just treenerid, millise klubi valin. Keda usaldan, kelle all olen kaua treeninud ja saavutanud uskumatuid tulemusi..
 
uskumatu 05. oktoober 2008, kl 18.49
Mis võiks olla uskumatu tulemus tervisespordi trennis? Aeroobikarekord :D?
 
triin 06. oktoober 2008, kl 00.21
Kindlasti Arctic! Lihtsalt väga kihvt koht on ja treenerid ka ok!
 
Kristel 06. oktoober 2008, kl 10.41
Arctic oli lahe koht - nüüd on saalid suht tühjad ja õhkkond halb:(
 
langeja 06. oktoober 2008, kl 11.15
Saalid igal pool tühjemad kui vare - majanduslangus on!!!
 
siisike 06. oktoober 2008, kl 11.27
Mina ka olen Arcticuga rahul. Palju erinevaid võimalusi trenni tegemiseks, ruumid puhtad ja treenerid tunduvad ka toredad.
 
väänik 06. oktoober 2008, kl 13.21
mina jälle MyFitnessis ja väga rahul, ilmselt on muutuste aeg klubi tehakse pidevalt ilusamaks ja paremaks, treeningstiilide valik laieneb ja tuleb juurde uusi huvitavaid treenereid.
 
kirsti 06. oktoober 2008, kl 14.30
to uskumatu:

tulemus oli minu jaoks tõesti suur: -10 kilo + keha on nüüd ilus, lodevus kadunud ja lihased kergelt esil. Kõik teevad ainult komplimente. Totaalne pööre füüsises ja vastupidavuses.

Milleks sarkasm?!
 
maimu 06. oktoober 2008, kl 16.23
aga käi mõlemas kohapeal ära ja vaata. samuti vaata tunniplaani, et mis kellaajal sind huvitavad tunnid on.
 
tiiu 07. oktoober 2008, kl 13.05
Vali Myfitnessi pluss pakett. Saad käia Virus ja Roccas. Roccas saad ujuda ja tennist mängida kui tahad. Treenerid on Myfitnessis head ja atmosfäär mõnus. Roccas on ka hea suur jõusaal.
 
arc 07. oktoober 2008, kl 22.47
arcticu liige üle 4 aasta, ja väga rahul siiani.
ja ega ma vist mujale ei lähe ka, kuigi elukoht ja töökoht vahepeal muutunud ja trenni peab pea teisest linna otsast sõitma..
 
to arc 08. oktoober 2008, kl 09.34
Aga kuidas sulle see meeldib, et sooja toidu võimalus kaotati ära, enamus treenereid on minema läinud, jõusaalitreenerit enam ei eksisteeri. Tahad nõu küsida, siis maksa iga küsimuse ja vastuse eest ja nõu annavad mingid suvalised tibid, kes ei tea jõusaalitreeningust midagi. Kirsiks tordil muidugi ka hinnatõus.
 
g 08. oktoober 2008, kl 10.05
enamus treenereid? paar inimest on läinud, see nagu ei ole enamus
 
ff 08. oktoober 2008, kl 12.26
Argo, Ragnar läinud. Järele jäänud paar naist.
 
to ff 08. oktoober 2008, kl 15.13
....huvitav, mina olen seal küll kohanud ka Kristjani, Jaanust, Ilot ja Elmot.
 
arc 08. oktoober 2008, kl 19.58
see, et kohvik alt ära kadus on muidugi kahju. toidud olid sel ka head. aga kuna teen endale üldjuhul kodust toidu kaasa tööle, siis suurt kaotust pole.

hinnatõus? 60 krooni kuus rohkem maksta kui enne ei tapa. hinnad igal pool tõusevad. täiesti loogiline, et ka seal.

ja ei ole täheldanud, et treenerid käivad rahakassa käes, et kui midagi küsid, siis pista aga raha kassasse.
kui keegi neist jõusaalis minuga koos tunni veedab, siis on see juu täiesti arusaadav.
aga olen täiesti tasuta(!) infot saanud ka viisaka küsimise peale.
Kui ikka tunnen, et teen mingit harjutust valesti ja palun abi, siis nad ikka aitavad.
 
kaisa 09. oktoober 2008, kl 00.09
Minule Arctic meeldib, nii rühmatreeningud kui ka jõusaal. Ja need treenerid kes läinud, lähevad ikka ja jälle järgmistesse klubidesse edasi, kas te pole seda tähele pannud?
 
triin 09. oktoober 2008, kl 01.24
Kaisaga täiesti nõus! Teatud treenerid tõepoolest jooksevad ühest klubist teise. Huvitav, miks küll? Vaikselt hakkab nagu usaldus selliste treenerite suhtes ära kaduma.
 
fittestikas 09. oktoober 2008, kl 12.30
No pole ime, et iga klubi soovib omale häid treenereid! Klubi peaks lihtsalt oskama ka hinnata oma treenereid ja neid kinni hoidma. Fittest ise ju suht odav klubi, aga miks Rainer Rebane meil ikka veel trenne teeb? Teda tahavad ju ka kõik klubid omale. Järelikult oskab Fittest teda hoida ja seetõttu ei liigu paigast ka Rainer ja tema fännid püsivad samuti truult Fittestis!
 
nipi 09. oktoober 2008, kl 14.42
Rainer teeb ju veel lisaks Status Clubis, Zelluloosis, Arigatos
 
fittestikas 09. oktoober 2008, kl 15.52
jep, aga põhikoormus ikkagi Fittestis :)
 
Wittness 06. aprill 2020, kl 21.07
Nendel jõujuurikatest personaaltreeneritel on nüüd paras aeg minna ehitusmeestele ja põllumeestele appi. Terve elu on end selleks treeninud, et telliseid vedada või kardulakaste vinnata. Andku nüüd minna. Ja kõik lehmad ootavad küünetehnikute hella puudutust piimaand kasvab kohe mühinal. Aga jah nad nõuavad et ehitusele paigaldataks igale poole peeglid et nad pidevalt oma treenitud keha saaksid imetleda Ja vahepeal rahvas teeb metsas trenni veeretavad põllul kive tõstavad murdunud puid ja sikutavad kadakaid Vanasti tehti tööd põldudel koos kõige tootmisega tühja võimelda ja poosetada pole inikonnale eksistentsiks ette nähtud Kriis lööb vitnässil jalad alt aga ometigi peaksid nad oskama kukkuda pehmelt harjutatud ka juba 10 aastat Prinkis kannidega mehed võiksid Martini turvamehed olla või veel parem vana Mardi ihukaardiväe moodustada Aga tore on siis kambaga Balile sõita oma torsosid demonstreerima Ehk õnnestub mõni rikaski konksu otsa saada Rohkem küll sellel alal tegevad meie tippsportlased Noored musklis mehed, käed jalad terved minge vargile. Tööd kulturist nagunii tegema ei hakka Need higisaalid toodavad küll kahjuks vaid peeglite ees amelevaid föönidega instabimbosid ja lisaks veel nartsissistlike kalduvustega musklipundardest kiimakotte kes neid bimbosid seal piilumas käivad Aga ikkagi parem bimbo või musklimees olla kui välja näha nagu pakk piima
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!