Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
tennis kadriorus
 
aada 13. november 2008, kl 10.48
tere,
kas keegi on käinud mängimas Kadriorus? Kuidas olete rahul tingimuste ja hinnaga?
 
karoli 05. juuli 2011, kl 09.47
mina käin iga nädal sõpradega ja meile väga meeldib.
 
Liina 02. jaanuar 2014, kl 17.29
Ei soovita, on kimdlasti paremaid kohti tennisemänguks. Olen Kadriorus päris palju käinud ja väga ebameeldiv oli näha kui must ja räpane see maja on. Riietusruumi seinad hallitavad ja väljaku hind kõige kallim. Sealne Alti Vahkal ka küsib ühe tunni treeningu eest 30eur+ väljaku tasu...
 
Erki 01. märts 2015, kl 12.26
Kui tahad kalli hinna eest külmas tennisehallis mängida, siis võib küll aga mis ajab südame pahaks on haisvad ja hallitavad riietusruumid. Küsisime mis värk on, et nii külm, sellepeale öeldi, et mis tahate saunad tennist mängida. Enam sinna oma jalga ei tõsta, viin oma raha parem tenniseklubisse, kus ikka tegeletakse klubi arendamisega ja ei lasta külmetada oma klientidel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!