Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
odav ja hea jooga Tlns kesklinna piires
 
Triinu Tuhka 14. september 2009, kl 21.42
Ehk oskab keegi soovitada mõnd head joogtrenni Tlna kesklinna piires? Et noh, kvaliteedi ja hinnasuhe oleks jonksus:)
 
n 15. september 2009, kl 09.00
Ega üle Salokorpi vist midagi ei käi?!
http://www.ashtanga.ee/jocke-salokorpi/
aga kallis on, raisk
 
liu 15. september 2009, kl 19.25
käib küll, aga ei ütle - meil grupp juba mitu aastat täis ;)
 
anjani 24. september 2009, kl 13.24
ma võin niipalju öelda, et Tln kesklinnas on täitsa olemas ka sügavamat joogat, mis pole ainult füüsilise vormi saavutamiseks, nagu enamus spordiklubi-tüüpi joogad paratamatult seda on. Keda jooga juured huvitavad vaadaku trenniaegu enda jaoks siit: www.studio108.ee hinna-kvaliteedi suhe on vägagi paigas, kui kuupilet võtta, või veel parem kahe kuu pilet.
 
surramurra 24. september 2009, kl 20.20
Stuudio99 tunniplaanis on ka jooga. Ühe korra pilet on 100 krooni, aga seal millegagi soodukad ka. Uuri kodukalt.
 
Mina 30. jaanuar 2015, kl 10.40
Soodne Jooga Tallinnas on Karina Yoga! Vaata FB Karina Yoga!
tore õpetaja ja asukoht on hea!
 
Ma ei soovita 31. jaanuar 2015, kl 13.15
sul minna sinna seltskonda, kus hakatakse filosoofiliselt pläkutama taimetoitlusest ning "suurest positiivsusest". Ajapikku võid nii ära keerata, et kõik sind ümbritsevad inimesed tunduvad sulle negatiivsed, ainult sina oled lilleke keset pasamerd. Võid kaotada reaalsuse tunnetuse.
 
Filosoof ja joogi 31. jaanuar 2015, kl 20.17
Kõige pealispindsemad on need joogaõpetajad, kes püüavad näida eriliselt sügavad, olen eelkõnelejaga nõus.
Keeruliseks ja diibiks tehakse jooga rahaahnusest ja inimestele puru silma ajamiseks. Nii on ju mõnusam raha sisse kasseerida ja siis pole ka näha, kui lapsekingades õpetaja oma füüsisega ise on. On siin nähtud pilte küll, kus suurte sõnade taga on juhendaja ise algelises oskamatus poosis.
Ikka tegude, mitte sõnade põhjal vali. Ära vali neid, kes end ainuõigetena reklaamivad ja tähtsustavad.
Endale olen leidnud väga hea joogakoha küll, aga ei reklaami, sest see tekitaks vast kahtlusi, et joogastuudio kiidab iseend ja seda ma ei tahaks. Googelda.
 
jooga ja rahaahnus 01. veebruar 2015, kl 09.58
Hoidu ka sellistest hinduistliku taustaga joogarühmitustest, mis hakkavad sind tasapisi oma hindu usku pöörama. Sellised sektantliku loomusega rühmad ei erine millegi poolest jehhoova kummardajatest, sest tegelikult nende sisemus sisiseb vaenulikkusest. Nad räägivad üht, kuid ise teevad teist.
Iga inimene on väga erineva arengutasemega ning paljusid harjutusi, mida tänapäeval antakse rahalistel eesmärkidel lausa massidele, anti vanasti ainult 1:1 -le. Sellised tugevad (pranayama)harjutused on kahjulikud, sest olenevalt inimese arenguastmest võivad nad äratada sisemised energiad juba paari harjutuse järel ning sa oled omadega pärast jännis, sest mitte üks "joogaõpetaja" ei võta vastutust oma peale. Sellised vastutustundetud "õpetajad" püüavad igal juhul ennast puhtaks pesta ning kogu süü visata õpilase peale. Nad ei tea isegi elementaarseid tõdesid, et paljusid harjutusi ei tohi teha ilma eelneva pikema ettevalmistusperioodita. Hullemal juhul saad lisaks ka ilkumiste, mõnituste ning irvituste osaliseks.
Hoiduge totrustest. Tõuske püsti ja astuge sel juhul sirge seljaga minema, ükskõik kui palju nad teid "oma tarkusega" ka ei mõnitataks sel puhul. Kõik ei ole kuld mis hiilgab.
 
kas 01. veebruar 2015, kl 12.33
09:58 kommentaaris oli juttu kundalini energia äratamisest? Selle eest kirjandus hoiatab küll, inimesed on hulluks läinud.
 
eelmisele 03. veebruar 2015, kl 18.53
Ega sellest kundalinist ei tea mitte midagi tavalise võimlemisjooga õpetajad, olgu nad kasvõi professori diplomiga. Küsimus on selles, et rahaahnuse põhjal lüüakse kokku gruppe, kus inimesed on täiesti erineva arenguastmega. Mõni võib terve elu teha mingeid hingamisharjutusi, ei juhtu temaga midagi. Mõnel lähevad energiad käima juba paari harjutusega ja siis püütakse vastutusest kõrvale hiilida, sest tegelikult on paljud harjutused oskamatult kokku pandud. Nagu ise olete tähele pannud, kõik kommentaarid, mis puutuvad jooga kriitikasse, kustutatakse tohutu kiirusega. Maailma joogabisnes, kus liiguvad tohutud rahad, ei soovi et tekiks kahtlejaid. Nagu paljud on maininud: lollidelt tulebki raha ära võtta. Tark inimene hoidub sellistest asjadest kõrvale.
 
helista 25. veebruar 2015, kl 11.07
mulle 58234432,räägime.
 
heheh 25. veebruar 2015, kl 21.14
Väga kahtlane, koma järgi käib muide tühik.
 
must. 5 28. veebruar 2015, kl 14.03
VHS..Kann..Õhtujooga,50 senti.
 
must. 5 11. märts 2015, kl 15.04
Täna mingi joogakassett pakkumisel,koduautor.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!