Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Bikram yoga
 
tydruk 19. jaanuar 2010, kl 22.27
Ega keegi ei tea kas seda eestis saab ka harrastada?
 
tea 25. jaanuar 2010, kl 06.43
ei soovita ,seal paljud inimesed ju minestavad ja ei ole uldse kasulik. Paljud bikram jooga opetajad ka mulle sellest raakind.
 
Joogasõber 23. detsember 2010, kl 22.27
Ma oleksin ka sellest huvitatud, et kas kuskil Tallinnas juba tunde toimub. Mis puutub tervisesse, siis lihaste seisukohalt on see igati super (vigastuste oht on kordi väiksem kui kuskil pooljahedas kohas joogat harrastada) ning kellele kuum kliima sobib, siis on see igati okei (oled nagu Indias ükskõik millist joogat tehes)...
 
annika1234 15. juuni 2013, kl 12.18
eestis harrastada ei saa. l2himad bikram jooga stuudiod on riias ja helsingis. siiamaani pole eestist keegi kursustele l2inud! oleks hea v6imalus minna ja teha teoks kellelgi!
 
Tegelikult 27. juuni 2013, kl 00.31
Sellist joogat pole üldse olemaski. See on kaasaja "laest võetud" jooga. Otsige endale mõni VANA, vähemalt 50 aastat tagasi välja antud joogaraamat. KÕIK kaasaja (viimase 30 aasta joogad) - need on kõige lihtsamad äriprojektid, kus tavalisele võimlemisele lisatakse koos mõttetu jutumulaga kauneid nimetusi Indiast. Kõik on välja mõeldud vaid LOLLIDE käest raha saamiseks - 5000 aastat tagasi loodud TÕELISE joogaga pole neil mitte mingit seost.
Ava valik sõltub iga inimese isiklikust lolluseastmest.
 
Annu 07. november 2014, kl 21.10
Alates jaanuarist saab seda harrastada.
 
eelmisele 15. november 2014, kl 20.00
"KÕIK kaasaja (viimase 30 aasta joogad) - need on kõige lihtsamad äriprojektid, kus tavalisele võimlemisele lisatakse koos mõttetu jutumulaga kauneid nimetusi Indiast."

Harrastage aga selliseid lollust. Praegu just loen seda kaasaja popist ja "kaunist joogast", mis pidi kõik haigused ära ravima. Kuid kui otsida kriitilisi artikleid, siis ka neid leidub, mis kummutavad sellise jooga "tervistava mõju" pihuks ja põrmuks. Joogaõpetajatel endil oma massöör olemas, kes mudib nende jalgu ja kaelalülisid. Eks laske kia. Kui võtta kõrvale raamat Jooga. Ohud ja võimalused, siis seal on ära märgitud jooga kõikvõimalikud ohud, millest joogamaailma bisnesis muidugi mööda minnakse ja sellest vaikitakse. Kuskiltki oli ka lugeda, et mingit joogat tehakse lausa 100 kraadises kuumuses. No jõudu sellistele tegijatele. Huvitav mis haigust selline "jooga" ravib?
 
järgmine 20. märts 2015, kl 12.45
lugedes eelmise kirja tooni - eks igaüks teab ise, palju ennast maailmale avab ja kas üldse elu jooksul avab. ja teed, vahendid, trennid õnneni on inimestele erinevad, ka see on okei. AGA :) oma silm on kuningas - Bikram Yoga Tallinn avas äsja uksed ja kõik on oodatud ennast proovile panema 90 minutit, 26 asendit, 40C.. Open to everything, attatched to nothing.
 
bibi 20. märts 2015, kl 21.22
Bikram Choudhury, bikram jooga väljamõtleja, on väga vinge ärimees, tema rahateenimisgeen on vaimustav. Jooga ise mitte niiväga.
 
Murel Murakas 18. aprill 2017, kl 12.22
Minu soovitus, tule ja proovi ning siis otsusta kas Sulle sobib või mitte :) Uutele huvilistele hea proovi võimalus - 10järjestikust päeva 20€
Infot stuudio kohta bikramyogatallinn.com
FB oleme Bikram Yoga Tallinn !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!