Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
bodypump muudab keha koledaks?
 
atleet 27. jaanuar 2010, kl 11.39
Bodypmpi kiidetakse tohutult ja ma ka ise olin pikka aega selle trenni suur fänn, aga kaasbodypumpijad, kas teile ei tundu, et kokkuvõttes on teil nö kahju suurem kui kasu? No et on teie keha kuidagi koledalt mehelikuks muutunud? MItte just suured lihased, aga kuidagi nurgeliseks muutunud?
Mina igatahes kavatsen loobuda, eriti kui nüüd lahtiste silmadega trennis ringi olen vaadanud, et püsitreenijate hulgas pole küll kedagi kelle keha kohta üle keskmise ilus saaks öelda :S
 
maimu 27. jaanuar 2010, kl 12.00
ei leia. mina näen küll täiesti super välja ja just tänu pumbile. aga samas ma ei ole päris eesti naiseideaal 47 kilo luu ja nahk tahtnudki olla, vaid mulle meeldivad mu treenitud jalalihased, prink tagumik, sile kõht ja kenad õlad
 
t 27. jaanuar 2010, kl 12.02
ei tundu, mina olen väga ilusa naiseliku ja pringi keha saanud just selle trenniga
 
nii 27. jaanuar 2010, kl 12.06
Olen muutunud 9 kilo kergemaks, tsellu on kadunud ja olen omaarust väga heas vormis. Komplimente arvestades on see ka teiste meelest nii:)
Muidugi tegelen ma aktiivselt ka venitusega, teen ka rasvapõletustrenni, aga vähemalt 2 x nädalas on bp mul aukohal.
 
ülakeha küll 27. jaanuar 2010, kl 12.31
minu arust ka olen ngu suruemaks läinud käed jube pirakad, aga eks mul pigem see, et pekki on peal ja lihas all ja teeb veel paksemaks mind kui enne
 
abec 27. jaanuar 2010, kl 12.40
Eks sa ise pead otsustama milliseks tahad end treenida. Ei ole päris nii et kõik teevad muudkui ühte trenni ja näevad ühtmoodi super välja,võtavad alla jne..
 
nii 27. jaanuar 2010, kl 12.43
No toitumist hakkasin jälgima. Mulle ei meeldi, kui pekk on mu ilusa lihase peal:D
 
võibolla 27. jaanuar 2010, kl 12.50
peaks siis midagi lihaste venimiseks lisaks tegema. nt pilatest või joogat?
 
kutsar 27. jaanuar 2010, kl 13.08
Kahtlane... bodypump nüüd küll kedagi suureks ja nurgeliseks ei vormi. Selleks on vaja ikka väga tõhusat jõutrenni, korrast toitumist ja pikaajalist järjepidevust. Pump pigem just natuke tõstab toonust, vähendab pekki ja parandab kehahoiakut, mida nö keskmisele tibule tarvis on.

Kui teil seal trennis on kõik jubedal kollideks läinud naised, siis tuleks kohe vaatama seda asja.
Meil valdavalt on vaid 1-2 tüdrukut, kes on üle keskmise sportlikud. Ja neid ka pigem imetletakse ja kadestatakse...
 
to kutsar 27. jaanuar 2010, kl 13.41
kus sa trennis käid, et ainult 2?
 
pumbifänn 27. jaanuar 2010, kl 17.09
Nüüdseks olen pumpi teinud 2 aastat ja mina olen küll ainult komplimente kuulnud (eriti endast palju noorematelt meestelt!) ning ise ka rahul. Lisaks teen joogat ja bodybalance'it. Olen just vaadanud, et need naised, kes ainult aeroobikalaadsetes trennides käivad ei ole enamasti proportsionaalselt treenitud ja ilusate lihastega, isegi kui nad peenikesed on.
 
Pumpaja 27. jaanuar 2010, kl 22.07
Mina lõpetasin pump´ga kui arst mulle selgrookõveruse diagnoosis. Ei tea, kas võis olla, et ägedad seljavalud just sellest trennist tulid, aga oma 40 eluaasta jooksul olid need 2 seljavalu mul (muide esimest korda elus) just sel perioodil kui tegelesin pumpiga.
Võib-olla ei tegelenud treener ka vajaliku osavõtlikusega, et näidata, kuidas õigesti harjutusi teha.
Samas need kuud, kui sellega tegelesin, siis tagumik ja käsivarred said küll märkimisväärselt trimmi.
Seega arvan, et inimesed, kellel tervis korras, võivad seda trenni harrastada küll, ja midagi hullu ei juhtu
 
Keskeas 28. jaanuar 2010, kl 08.45
Kusjuures minul just seljavalud kadusid. Selg on ikka palju tugevam, et väsi enam õhtuks, muidu pidin koju minnes alati pooleks tunniks pikali viskama, et jaksaks üldse midagi toimetada. Käsivarred ei ole enam pehmed, tekkima hakanud kortsus kott on kadunud. Tuharalihas taastunud. Mina küll ainult kiidan. Nooremaid kaastreenijaid vaadates võin järeldada, et inimesed on väga erinevad ja mõjub ka vist erinevalt: on mõni piitspeenike, kes teeb trenni väga suurte raskustega, ja see ei ole tema kehakuju küll nurgeliseks muutnud, ikka väga kenad noored. Aga on ka paar sellist, kellel tahaks öelda, et treenige rohkem ülakeha ja küki ning väljaasteraskustega pidage piiri.
 
huvitatu to keskeas 28. jaanuar 2010, kl 08.58
äkki selgitad, milleks peaks väljaasteraskustega piiri pidama? väljaasted mõjuvad peamiselt tuhara, vähem reielihastele... pigem just kükkimine ajab reied-puusad jämedaks...
 
Mees 36 28. jaanuar 2010, kl 10.00
See on üks väheseid rühmatunde mis muudab ka ajapikku naise kuju kenamaks. Kerge lihastoonud ja madal rasva % on üldse kõige kenam vaatepilt mis olla saab. Muidu igasugused hüppamised ja kargamised muudavad niiöelda suure pirni lihtsalt väikseks pirniks. Kehakuju jääb samaks. Naised ärge kartke bodypumpi, jõutrenni ja lihaseid, need on ainult seksikad.
 
takkakiitja 28. jaanuar 2010, kl 10.31
Bp on tõesti efektiivne. Poleks elu sees uskunud, et sellisesse vormi võin saada! Kes kardab nurgeliseks saada, peaks rohkem söömist vaatama ja venitavaid trenne ka tegema. Raskustega ei maksaks ka üle pingutada. Aga üldiselt pole trennisaalis näinud veel ühtegi, kes end Bp-ga kulturistiks oleks treeninud :D
 
Keskeas 28. jaanuar 2010, kl 11.19
Huvitatule: no kui inimesele on antud geenidega pirni-tüüpi keha, siis puusade, tuhara ja reite tugev treenimine viib veel rohkem keha tasakaalust välja.
 
suspe 28. jaanuar 2010, kl 11.35
Minu meelest ka! Bobipumpijate õlad lähevad laiemaks, minu jaoks see naisterahva puhul küll kena vaatepilt ei ole. Ega rasva puudumine ja lihase olemasolu ilu näita. Kulturismivälimusega pole siis midagi pistmist, lihtsalt kuidagi mehelik välimus tekib. Ma ei tea küll, kas näiteks Anne Veesaar ka selle alaga tegeleb, kuid tema välimus muutus mõned aastad tagasi täpselt selliseks. Eriti juba, kui sellise kehaga veel kleiti või seelikut kantakse. Aga - tegu on minu isikliku arvamusega. Vabalt võib ju olla, et nad ise sellise välimusega väga rahul on. Seega elame sõbralikult edasi:)
 
ka keskeas, aga endine pirn 28. jaanuar 2010, kl 12.05
bp-ga sain just oma tuharad trimmi ja reie saledaks. Tsellu on enam-vähem kadunud ja keha ilus:D
Soovitan seda trenni ka pirnidele, sest mina pole enam pirn.
 
pumbifänn 28. jaanuar 2010, kl 12.38
Keha võiks olla proportsionaalne ja pumbiga on võimalik seda saavutada. Tihti on õlad ja käed naistel liiga pehmed, mis trenni tulemusel muutuvad ilusaks. Kui väga raskeid hantleid ei kasuta, siis lihased küll suureks ei kasva, vaid on pigem väiksed ja naiselikud.
 
t 28. jaanuar 2010, kl 13.00
selleks, et atleetvõimleja moodi välja näha, on vaja ikka oluliselt suuremaid raskuseid kasutada, kui pumbis üldse võimalik on. mulle näiteks väga meeldib, et õlad on natuke lihaselisemaks läinud, keha on kohe palju rohkem proportsioonis. eesti naiste põhiviga ongi jah jäme alumine ots ja seal otsas kondine ülakeha, mida aga ainult näljutamise või hüplemisega ei muuda
 
ode 28. jaanuar 2010, kl 13.49
Mina olen samuti oma keha bp- ga trimmi saanud. Kõige parem trenn!
 
hmmm 29. jaanuar 2010, kl 17.25
Peaks ka selle paljukiidetud trenni siis üle vaatama! :)
 
jee 29. jaanuar 2010, kl 20.50
minu meelest ka, see, et lihast on kätel-õlgadel, ei muuda kedagi nurgeliseks ja kapiks. pigem annab just kehale konkreetse joone, mis minu meelest on just ilus. selleks, et naistel õnnestus nn kapiks saada, tuleb ikka väga kõvasti vaeva näha. teen küll lisaks igasugu muid asju ka, aga pump trimmijana on esikohal - jõusaalis ei viitsiks ma eluski rinna- ja õlalihastega niigi palju tegeleda kui pumpis loo pikkus on.
 
Anna 29. jaanuar 2010, kl 20.59
Mitu korda te siis nädalas keskmisest BP's käite? (Lisaks muudele trennidele)
 
pseudo-kapp? :D 29. jaanuar 2010, kl 21.46
mina käin 2-3x nädalas (lisaks 2-3x Bb). Ei ole kapp :D Lihtsalt lihased pole mitte suured, vaid on nüüd nähtaval.
 
To: atleet 30. jaanuar 2010, kl 16.49
Sõida seenele oma jutuga. Ma teen juba 3a ja ei ole mingi kapp ega nurk!!
 
To: atleet 30. jaanuar 2010, kl 16.50
Sõida seenele oma jutuga! Ma teen juba 3a ja pole ei nurk ega kapp!!
 
viimasele 31. jaanuar 2010, kl 01.51
Siis vist oled suht tühja rahminud...
 
pb 31. jaanuar 2010, kl 11.37
kui suurte raskustega te trenni tete?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!