to oh,
ma võin oma kogemusest kinnitada, et olles kuu aega ilma suitsuta, on väga vara järeldusi teha. Praegu on aeg, kus enesetunne on halb ja kõik tervisehädad tulevad korraga. Ühest küljest vajab organis nikotiini, sest on sõltuvus, teisest küljest võitled sa et mitte suitsu ette panna, ja nii see ongi. Ka see tegevus on sõltuvus, võtta suits, süüdata ja tõmmata mõnuga esimene kosutav mahv. Midagi imelikku siin ei ole. On päevi, kus lööks käega ja saadaks kõik ... siis saad endast võitu ja tunned uhkust, et jälle üks päev möödas, õnnelikult, sest suutsid mitte suitsu järele haarata.
Oleneb ka kaua suitssetanud oled. Ja alguses on ka köha, sest kopsud hakkavad ise puhastuma.
Närvilisuse vastu aitab viibimine värskes õhus, füüsiline tegevus ja ka vaimene haarav tegevus, filmi vaatamine raamatu lugemine.
Kui inimeselt midagi ära võtta, siis on vaja midagi asemele, siis tuleb igal ühel leida endale see midagi.
Mina ei ol endale lubanud, et ma ei kritiseeri kunagi suitsetajaid.
Siinnkohal ütlen veel, et vastik on suitsetaja hingeõhk, tema riided haisevad ja tema köhimine pole kõrvalseisjale sugugi meeldiv, pisikuid levitades, eriti kui ei ole harjumust suud millegagi katta.
Kellele mu moraalilugemine ei meeldi, see võib vabalt edasi minna ja selle lugemata jätta.
Aga pole mõtet ka tulla siia kiunuma, et mina tahan ja mina teen suitsu. Palun väga, pole ma kedagi keelanud, aga avaldan arvamust et alles nüüd saan aru, kui vastik see on. Teie tehke mida tahate, aga säästke pisutki mittesuitsetajaid.