Karl, mina ei oota midagi.
Mis väidetesse puutub ja nende "öhust vötmist", siis palju, kas tead, on ka fakte, mille ümber väideldakse. Nähakse katseid, nende töestusi ja ei usuta. Mina ei usu paljusid asju, katseid ja nende tulemusi. Ühesönaga, kes ütleb mis on mis? Mina ka ei tea.
Ma pean selliseid fakte silmas, mille üle saab arutleda
Kunagi arvati, et Maa on ümmargune a siis tuli välja, et see on ümar, sidrun maitseb suus hapu aga maos muutub happeliseks, suhkruga on vastupidi jne. ok, varem ma vblla poleks nöus olnud, sest ei teadnud neist asjadest. Inimest ja tema tundeelu on faktiliselt palju vaevalisem töestada. A need köik on muidugi ainult väited, sest ma küll ei viitsiks töestada isegi mitte seda, et a la sidrun muutub maos aluseliseks. Esiteks ma ei tea, mida keegi töestatuks peab. Isegi kui on töestatud, ei pruugi talle see üldse korda minna. St sidrun muutub maos aluseliseks aga ümberringi on palju muid tegureid, mistöttu inimene ei pruugi aluselist haput sidrunit süües saavutada seda, mida ta taotles, sest söi sinna juurde ka palju muud ja siis ei omagi sidruni hapu aluselisus talle mingit tähtsust.
Tegelt väitlemine ei huvita mind... Oluliseks pidasin seda, et (...) jutt pikk, tähelepanu saada, vist.