Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
e sigaretist
 
marika 04. oktoober 2010, kl 09.19
Olen 35 aastase staaziga suitsetaja.Nyyd on mul plaanis suitsu kimumine maha jätta e sigaretiga.Kui keegi kasutab e sigarette,siis palun andke teada ..Kui kaua kestab yks filter sellel suitsul.?Stardi paketil on kaasas kuni 100 le suitsule filtreid..Järelikult kulub seda siis sama kiiresti ,kui tavalist suitsu w?Palun teie kogemusi.Ette tänades
 
asd 04. oktoober 2010, kl 10.05
mis mõttes sa jätad suitsetamist maha e-sigaretiga? Sa lihtsalt vahetad marki! Kui sa hakkad kasutama nikotiiniga kapsleid, siis oled sa täpselt samamoodi sõltuvuses nagu praegugi ja kui sa hakkad kasutama nikotiinivabu kapsleid, siis oled sa peagi tagasi, kus sa praegu oled.
 
marika 04. oktoober 2010, kl 10.34
olgu selle nikotiiniga kuidas on aga mind huvitab praegu kõige rohkem selle filtri kestvus.kas yldse tasub osta või mitte.
 
njh 04. oktoober 2010, kl 15.15
Läbi proovitud asi. Ei toimi üldse. Küll saab tühjaks filter, küll saab aku tühjaks. Lihtsam haarata tavaline suits kui laadima või putitama hakata. Kui sul raske maha jätta siis võta retsept tablettidele parem, kui muidu ei saa.
 
!!!!! 05. oktoober 2010, kl 11.39
ah mu vanamees ostis ka selle aga kuna ta kirglik suitsetaja jäi talle sellest mahvist(üks sissetõmme)väheks.1kuu proovis ja läks jälle tava suitsule üle.selle tõmbamisel on ka oma tehnika:eriti kaua (pikalt)sissetõmmata ei tohi võid läbikärsatada.Nikerdamist oli rohkem kui asi väärt-Nüüd seisab
 
olev 05. oktoober 2010, kl 14.06
ja ükskord kui inimesed mõistavad, et see ei saagi toimida, selleks ajaks on e-sigareti müüjad raha taskusse pannud ja inimesed lolliks teinud.

selleks, et väita, et asi toimib, oleks vaja mingitki alust

homme hakkan müüma poole meetrist voolikujuppi ja ütlen, et see aitab suitsetamisest loobuda. MItte keegi ei saa teistpidi väita. Ükskord, kui siis mu väited ümber lükatakse mingi uuringu põhjal, on mul juba raha käes ja elu ilus.
 
mailiis 07. oktoober 2010, kl 01.50
sai katsetatud, mingi odavam variant oli. Päris kiiresti hakkas aku jamama ja ei viitsinud mässata nende laadimistega, iga kord lõppes midagi otsa või tuli fliltrit vahetada. Tunne pole ka päris sama. Söö parem pulgakommi suitsetamise asemel ja kasuta nikotiiniplaastreid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!