Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
hakka või suitsetama
 
Mart 14. oktoober 2010, kl 19.22
Jätsin poolteist aastat tagasi suitsetamise maha ja sellest ajast saadik on mu tervis nässus olnud, kihutan mööda arste ja keegi ei tea täpselt mis viga on aga vigu on hunnik. Paistab, et ainevahetusest tingitud. Jalgades valud, säärtes krambid, maoga ka mingi jama, kõrvetised.
on veel keegi, kellel suitsetamisest loobumine on tekitanud probleeme tervisega?
 
HJ 14. oktoober 2010, kl 21.53
mitte ühtegi halba asja ei saa sinuga juhtuda sest sa jätsid suitsetamise maha! Sa lõpetad ühel hetkel endasse mürgi imemise ja arvad, et nüüd on sind tabanud kõik maailma hädad. Igasugune raskus, mis sind tabab peale mahajätmist ei ole seetõttu, et sa jätsid suitsetamise, vaid seepärast, et sa kunagi alustasid.

Nüüd, kus su organism ei pea enam pideva mürgitamisega tegelema, saab ta keskenduda tõelistele probleemidele. Nüüd sa võid tunnetada, mida need suitsetamise aastad su tervisega teinud on ja nendega tegelda, mitte elada illusioonides, et suitsetamine ei riku tervist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!