Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Sigareti maitse
 
lindprii 20. oktoober 2010, kl 13.11
Olen lugenud läbi A. Carri raamatu. Otsus maha jätta on juba ammu tehtud, nüüd täna naudin viimaseid sigarette, homsest prii ja õnnelik. Olen kõige raamatus kirjutatuga 100% nõus. Ainus asi, mis painab on see, et kui Carr kogu aeg rõhub sellele, et sigareti maitse on halb, tegelikult on see maitse sulle ebameeldiv ja vastik, siis seda ma ei mõista. Võibolla on asi selles, et Carr jättis suitsetamise juba 30 aastat tagasi maha, sigaretid olid teistsuguse kvaliteediga? Võibolla on asi selles, et mina tõmban kõige lahjemaid naiste sigarette (ilma mentoolita). Käin nüüd tema õpetuse järgi ja mõtlen iga sigaretti tõmmates, et see on vastik ja ebameeldiva maitsega. No ei ole- mulle just see mõrkjas maitse ju meeldibki. Olen ma ainukene?
 
pilveke 20. oktoober 2010, kl 13.24
minu meelest on see ka hea! tõsi, minul mentoolivariant.
Aga igal juhul on suits kõvasti maitsvam kui šokolaad või enamik torte-kooke :)
 
to lindprii 20. oktoober 2010, kl 22.00
kui sa tõmbaksid praegu sigareid, naudiksid sa ka nende maitset. Kui sa tõmbaksid Priimat naudiksid sa nende maitset. Ka minul oli algul selle maitse poolega kõige raskem samastuda, kuid võta mõni enda noor sugulane (umbes 10-11 aastane) ja kujuta ette, kuidas võiks talle esimene sigaret maitsta. Vahet ei ole, mis marki. Selge on see, et esimene sigaret ei saa hästi maitsta ja meil on hea meel kui meil on kõrval õpetaja, tänu kellele me enda kopse tänavale ei köhi. Nikotiin on väga kiiresti toimiv uimasti ja ühest sigaretist piisab, et endasse sõltuvuse pisik imeda.

Isegi kui sa arvad, et sa naudid sigarettide maitset, siis mis neis nii erilist on, et sa ei suuda päevagi ilma nendeta olla? Mulle maitsevad näiteks krevetid, kuid ma ei satu kunagi paanikasse, kui ma avastan kodust väljaminnes, et mul pole 40 krevetti taskus. Kui arst ütleks mulle, et mu tervise seisukohalt on oluline, et ma kunagi ühtegi krevetti ei sööks - ok, pole probleemi! Sa ei sutiseta maitse pärast, vaid nikotiini tõttu ja just nagu söömisega - me valime teatud toite, et võimalikult meeldivalt enda nälg täita, nii ka suitsetamisega - me oleme valinud teatud sigaretimargi, et nikotiinivajadus kõige valutumalt kaotada. Kui homme kaoks sinu lemmiksigaretimark poodidest, ei jätaks sa seepärast suitsetamist maha ja valiks uue, mis ehk ei ole nii meeldiv, kuid sa õpid seda nautima, et nikotiin endasse saada.

Edu mahajtämisel!

Kui peaks mingigi raskus tekkima, võid ühendust võtta. Kontaktid leiad kodulehelt.

Henry
www.allencarr.ee
 
to henry 21. oktoober 2010, kl 09.09
Tänan sind.

lindprii
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!