Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
mina sain abi
 
endine ahelsuitsetaja 25. oktoober 2010, kl 22.39
kirjutan siia kuna mina -47 aastane naine,kes tõmbas päevas 1.5 kuni 2 pakki päevas punast marlborot sain abi!!!
mul oli tõeliselt villand suitsetamisest,kuid paljas mõte loobumisest pani paki järgi kobama!
ma külastasin mustamäe haigla suitsetamisest loobumise kabinetti ja lasin endale kirjutada ravimi nimega CHAMPIX ,1.5 kuud läks mul nende tablettidega ja nüüdseks olen juba pool aastat ....olen mittesuitsetaja!!!!
selle kabineti töötaja pole küll päris see,keda ma lootsin sealt leida.kuid ravimist oli abi küll!ÄKKI AITAB TEIDKI!
 
ahelsuitsetaja 25. oktoober 2010, kl 23.44
proovisin ka champixi, kuid selle kõrvaltoimed olid tohutud - pidev kurvameelsus ja depressioon, peavalud jms. kuid tegin kuuri läbi ja täna, 3 kuud peale kuuri lõppemist, suitsetan rohkem kui enne katset
 
mudakoöö 25. oktoober 2010, kl 23.51
ma just tahtsin minna poodi suitsu ostma.
 
kas 27. oktoober 2010, kl 00.22
mitte 1,5 kuud ei ole liiga lühike aeg,juhendis kirjas,et 12 nädalat ja kui vaja siis veel.Ise olen champiksid tarvitanud 2 nädalat ja oli ikka väga kerge maha jätta.Ei tea muidugi mis siis saab kui rohtu enam ei võta.Eelmine aasta jätsin ilma rohtudeta suitsetamise ja 4 kuud hiljem hakkasin jälle.
 
Oi jeerum 29. oktoober 2010, kl 20.01
Millal küll maha jätnud inimene võib kergendatult ohata?Nt. et saaks kindel olla, et kahe kuu pärast suitsunälg ei tapa?
Jätsin ise tänu nõelravile maha,hetkel küll mingit suitsuisu ei ole, kuigi arvasin enne nõelravile minekut, et asi minugi jaoks lootusetu....
kuid kohe-kohe käes kolm nädalat ilma ühegi suitsuta ja nii hea on olla,ausalt ka.
Aga mis saab küll siis kui nõelad kõrvast ära tulevad, oi, ma ei taha mõeldagi, aga üks mis kindel, ma ei taha enam kunagi olla suitetaja :)
 
jh 30. oktoober 2010, kl 01.07
zuban pidi parem olema ehk vähem kõrvalnähte ka, ei tea, pole veel proovinud.
 
Digimon 30. oktoober 2010, kl 17.35
Olen proovinud sust loobuda...
Nagu teemaalgataja mainis, siis on minul ka just sama, et juba loobumise üle pingsalt mõtlemine ajab veel rohkem suitsu kimuma. Kevadest saadik teen endale selgeks, et peab ja mis te arvate? pärast tööpäeva ostan jälle paki ja kimun avatud kamina ees parasjagu niipalju, et hommikuks jääb ikka ka.
Eile tegin vähem, vinnasin abikaasa marki, sest endale ei ostnud. Täna pole sellist võimalust ja ise ka järele ei lähe. Võõrutusnähud on nüüd, muidu on mul pea alati selge ja virge, mõte jookseb. Kohvi ka ei taha lürpida nii palju, maole hakkab.
Sel sügsel on meeleolu hea, unega ka pole probleeme ja seepärast ei taha ka mingi keemiaga sekkuda. Kas tulen toime, ei tea.
 
loobunu 10. november 2010, kl 20.35
Olen Champixi abiga suitsuprii juba 2,5 aastat. Ei olnud mul mitte mingeid kõrvalnähtusid ( tarvitasin 1,5 kuud). Esimese nädalaga kadus suitsuisu ja ei ole siiani tagasi tulnud. Nii et mulle see sobis.
 
mammi 11. november 2010, kl 23.11
kallid need rohud on?
 
loobunu 12. november 2010, kl 17.29
Esimese nädala sain n.ö. proovimiseks tasuta. Siis ostsin teve kuuri - 1 kuu ja see maksis 1200.- Korraga tundub koletu summa, aga arvestades kui palju praegu suitsud maksavad ... Aga seda viimast ma ei teagi, pole huvi tundnud.
 
berit 17. november 2010, kl 17.11
kas see ravi mõjutab ka kuidagi beebiplaane? st, mingi pikaajaline mõju on ka?
plaan suitsetamine lõpetada ning lapsu saada
 
Harald 21. november 2010, kl 00.36
Minge Allen Carri seminarile või ostke raamat.

Ma jätsin päeva pealt maha ja ei ole mõttesegi tulnud uut sigaretti süüdata.

www.allencarr.ee

Allen Carr'i "Lihtne meetod lõpetada suitsetamine" raamat - seda lugesin mina ja kusjuures inglise keeles. Juhuslikult ostisn ühest Londoni raamatupoest. Muidu ehk ei oleks ostnud aga seal oli Sir Richard Bransoni ja Sir Anthony Hopkinsi tsitaadid kaane peal.

Ühtegi kõrvalnähtu samuti ei olnud. Tõsiselt. Mitte ühtegi. Elu parim ost.
 
Soonik 22. november 2010, kl 20.34
mina jätsin ka päeva pealt Allen Carri meetodiga (Käisin Tallinnas seminaril). Tänaseks olen ma suitsetamise arvelt kokkuhoidnud 35 000 krooni. Ka mina ei kogenud mingeid kõrvalnähtusid! Kui ma kustutasin seminaril oma viimase sigareti oli selgus majas - ma olen nüüd mittesuitsetaja ega suitseta enam kunagi! :D
 
Kita 25. november 2010, kl 15.30
Mina ka Allen Carriga loobusid. Raamatuga nimelt. Ei mingeid kõrvalnähte ja elu ilus:) Tundub küll reklaamina ja kuidagi liiga lihtne, aga soovitan südamest kõigile, kelle väiksemgi soov suitsupahest lahti saada.
 
? 26. november 2010, kl 13.45
Kas seda raamatut on poodides ja eestikeelsena hetkel saada? Või oleks siiski vajalik seal seminaril ära käia?
Mida see seminar endast üldse kujutab, kas istud ja kuulad, kuidas räägitakse suitsetamise kahjulikkusest ja et tegelikult ei ole maha jätmine üldse probleem?
Kas sealt võiks abi saada ka minusugune, kelle probleem on selles, et võin küll edukalt päev otsa (või ka päevi) ilma suitsuta olla (näiteks tööl ei suitseta üldse ja mingit suitsunälga pole), aga kui tekib aeg, koht ja võimalus (näiteks kodus, pubis), siis võin tõmmata iga veerand tunni tagant ühe suitsu. Eriti palju kipungi just üksi kodus suitsetama, kui keegi teine kõrval ei suitseta.
Tõmban lahjemaid mentooliga sigarette, kanged suitsud ajavad südame pahaks ja ilma mentoolita suits teeb kurgu kibedaks.
Aga mulle meeldib suitsetamine kui tegevus, eriti meeldib see suitsu süütamise moment. Ja kohe kuidagi ei taha alateadvus ennast sellest lõbust ilma jätta, kuigi mõistus ütleb, et see on paha-paha-paha.
 
to ? 26. november 2010, kl 14.25
on küll eestikeelsena poes olemas, mine otsi.

Seminaril ega raamatus ei räägita suitsetamise kahjulikkusest. Seda tead sa niigi. Meetod keskendub põhjustele, miks sa suitsetad, mitte miks sa peaksid maha jätma.

Pluss mahajätmine ei olegi probleem (mõni suitsetaja otsustab iga päev maha jätta... kuni järgmise suitsuni). Piisab vaid sigareti kustutamisest, kuid raskus seisneb selles, et kuidas elada edasi rõõmsa mittesuitsetajana, ilma igasuguse kiusatuseta suitsu uuesti süüdata ja seda meetod sul saavutada aitabki. Kodulehel on päris palju juttu meetodist, mine uuri. Vt kahte esimest videot. http://www.allencarr.ee/category/videod/
 
teemaalgataja 08. aprill 2011, kl 01.26
nonii ...ongi aasta täis,kui maha jätsin.Tunnistan, et on olnud suitsunälja hetki,kuid aina vähem ja harvem! IKKAGI SOOVITAN-CHAMPIXIST OLI KASU,KUIGI TA ON KALLIS OLEN PRAEGUSEKS IKKA PALJU KOKKU HOIDNUD NII RAHA KUI KA TERVIST!
Julgustan kõiki!
 
naarits 15. aprill 2011, kl 23.58
Küsiks, et kust neid proovitablette saab, kas nõustamiskabinetist kuskilt? Tahaks ka enne proovida kui
 
hmm 27. aprill 2011, kl 20.28
Mul tekkis küsimus, et kas esimene nädal kaks, kui tablette võtsite, tegite ikka suitsu, ootasite kui isu ära kaob, tasapisi vähenes jne, või päevast kui tbl hakkasite võtma hoidsite hambad ristis, et ei suitseta ja siis tablettide abiga isu väheneski?

Mina olen suutnud kaks korda "maha jätta", mõlemal korral pidasin 2 aastat vastu, ilma et oleks kordagi vahepeal teinudm puhtsalt tahtejõuga sain hakkama, aga kui mees loobus e-sigaretist ja hakkas uuesti tubakat tõmbama, andsin mina ka alla:(

Et prooviks ka siis mingeid tablette:)
 
Ants 02. mai 2011, kl 12.29
ZYBAN on võlurohu nimi. Olen suitsetanud 25 a. Päevas kuni 2 pakki. Selle rohuga oli väga kerge lõpetada suitsetamine. Kus juures ennast ei olnud vaja sundida,et ma nüüd ei suitseta...... Lihtsalt polnud enam isu. Uskumatu,aga tõsi.
 
sds 02. mai 2011, kl 21.57
zybani kõrvalmõjude nimekiri on nii meeeletult pikk, et sellest kommentaariumist vist ei piisaks. Mina suutsin zybaniga ka suitsetamise maha jätta pooleks aastaks, mille jooksul võtsin ma 21 kilo juurde ja täis peaga käisid ikka siuksed neelud suitsu järgi..
 
Harald 21. mai 2011, kl 02.18
Vahepeal palju vett merre voolanud aga mina ei ole ühtegi sigaretti süüdanud ja mul ei ole see ka kordagi mõttesse tulnud. Tähendab, suitsudest mõtlen vahel küll, kuid suitsetamisest mitte. Absoluutselt mingit isu ei ole tekkinud.

Seega, eelmise augustist alates ja siis juba kümme kuud vaba olnud. Saage ka vabaks, see on lihtsam kui te arvatagi oskate.

Tervitades, Harald
 
to harald 21. mai 2011, kl 16.36
mis viisil sa suitsetamise jätsid?
 
endine ahelsuitsetaja 02. september 2011, kl 23.35
noh aasta ja 5 kuud siis möödas,olen mittesuitsetaja endiselt!
 
endine ahelsuitsetaja 28. mai 2012, kl 01.38
noh nüüd 2 a ja 2 kuud möödas,on olnud mõned korrad kui-nüüd tõmbaks mõne mahvi-aga loen mõttes 20-ni ja ongi läinud!Ikkagi julgustan endiselt kõiki kasvõi proovima!Mina olen palju võitnud!
 
Anna Petina 19. detsember 2017, kl 09.16
Spray suitsetamise vastu - http://topleadbit.com/gHYV
Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!