Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
kas keegi siin on läbinud Allen Carr'i Easyway
 
nibrits 26. oktoober 2010, kl 13.33
Küsimus pealkirjas
 
Aita 26. oktoober 2010, kl 16.03
Minu abikaasa ja ta vend käisid. Mõlemad üle 30 aasta vähemalt paki päevas tossutanud. Jaanuaris nad käisid ja varsti saab aasta ning kumbki ei suitseta. Mees palus just vabandust eelmisel nädalal, et sundis mind aastaid autos tossu sisse hingama. Neile soovitas kolleeg, kes ka jättis seal. Detsembris läheb mu õde mehega, siis on kõik suguvõsas suitsuvabad :D

Kui keegi tahab soodustust, siis mul on kodus kaks kupongi. Saab hinnast 400 krooni alla. Kirjuta mailile, kui soov on. NB! Ainult 2 tükki.
 
Leevi 26. oktoober 2010, kl 22.06
Jaa, toimib tõesti
 
nibrits 27. oktoober 2010, kl 13.58
peab ikka ka selle läbi tegema
 
*** 05. november 2010, kl 10.07
Mina lugesin Allen Carri raamatut ja sain lahti...ei mingeid raskusi ega väiksematki suitsuisu...
 
vastik suits 28. november 2010, kl 22.15
tahan ka maha jätta, aga no ei suuda niisama ja lisaks on kodu ja auto nagu gaasikamber. Kõik tossavad. HInge ajab nii täis. Räägid, et jätame maha ja pole kellegi asi. Mõni mühatab, et jah, eks oleks vaja jah ja läidab uue sigareti.
Tahaks nii oma kodu ja koduseid kõiki suitsuvabaks saada.
Kuidas ja kuhu peaks pöörduma, et sinna kursustele saada?
 
zanna 29. november 2010, kl 00.33
google abiks www.allencarr.ee
 
üritaja n 47 05. detsember 2010, kl 19.51
tegin täna selle testi.üritan.tõsiselt.
andke teada, kuidas teil loobujatel läheb---hoiame sidet---koos on kergem.
 
Harald 05. detsember 2010, kl 20.19
Kuniks sa end üritajaks nimetad oled sa läbi kukkunud.

Sa lihtsalt jätad maha ja ei suitseta enam kunagi. See ei ole üritus, see on lõplik. Võta Allen Carri meetod ette ja nii lihtne see ongi. Ma tean millest räägin, sest ma tõmbasin kümme aastat järjest ja üritasin igat muud moodi maha jätta aga ei õnnestunud. Nüüd olen igaveseks vaba ja ei ole kordagi mõelnud uuesti suitsetama hakkamisele.

Ma ei ole millestki loobunud, muide, vastupidi mu elu pakub mulle nüüd niipalju rohkem :) .

Edu sulle
 
üritaja n 47 06. detsember 2010, kl 14.20
mind jääb ikka vaevama küsimus "kas suudan"
ja samas , miks on meil ikka nii palju suitsetajaid? Kas see meetod toimib ikka igaühe peal?seepärast nimetangi end üritajaks, sest ei usu vist.
aga loobuda tahan hirmsasti
 
H to n 47 06. detsember 2010, kl 15.09
ja see küsimus on sind tõenäoliselt tagasihoidnud juba aastakümneid, sest kõik räägivad kui raske see on. Kuid kui palju neist on proovinud Allen Carri meetodit? Ma usun, et mitte palju, sest tuntus, käib eelkõige suust suhu. Allen Carri esindus on olnud Eestis maksimaalselt aasta - endisi õnnelikke mittesuitsetajaid on veel nii vähe tekkinud, et sõnum ei ole edasi jõudnud.

Kuid, mis sind takistab? Sul on suur soov olemas. Alles on vaid jäänud hirm läbikukkumise ees. See ei ole halb hirm, välja arvatud juhul, kui see taksitab sind isegi üritamast. Hirm läbikukkumise ees on sulle üritamisel isegi kasuks, sest see innustab sind seda enam.

Edu otsustamisel
 
Harald 10. aprill 2012, kl 14.58
Harald Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuniks sa end üritajaks nimetad oled sa läbi kukku
> nud.
>
> Sa lihtsalt jätad maha ja ei suitseta
> enam kunagi. See ei ole üritus, see on lõplik. Võ
> ta Allen Carri meetod ette ja nii lihtne see ongi.
> Ma tean millest räägin, sest ma tõmbasin kümme aa
> stat järjest ja üritasin igat muud moodi maha jätt
> a aga ei õnnestunud. Nüüd olen igaveseks vaba ja e
> i ole kordagi mõelnud uuesti suitsetama hakkamisel
> e.
>
> Ma ei ole millestki loobunud, muide, va
> stupidi mu elu pakub mulle nüüd niipalju rohkem :)
> .
>
> Edu sulle


Mul saab varsti kaks aastat suitsuvaba elu elatud. Tervis on imehea, jõudu on, tahtmist on, elu on täisväärtuslik jälle. Ostke ka see raamat või minge seminarile, saate lõpuks ometi vabalt elada.

Vaba Inimene.
 
Ninfncjficnfjicn 03. mai 2012, kl 16.23
Peale 32 aastat suitsetamist (va rasedus) ja korduvaid luhtunuid loomisüritusi käisin ka seminaril. Ma ei teagi täpselt, mis nii hästi mõjus, kuid tulles ei häiri mind suitsetajad ega suitsuhais ja mitte mingisugust soovi ei ole koni suhu pista. Nüüdseks natuke üle aasta suitsuvaba. See on kõik ikka täielikult peas kinni.
 
Mreins 22. mai 2012, kl 15.32
Ma ostsin endale raamatu ning see tõesti toimib. Nii uskumatu kui see ka pole, siis see meetod tõesti muudab vabanemise nauditavaks kogemuseks. Ma julgen seda absoluutselt kõigile soovitada.
Ma ei ole enam kunagi nõus leppima väsimuse, masenduse ja tervise halvenemisega :):):)
Õnnelik vaba inimene.
 
4 nädalat 10. juuli 2012, kl 11.46
sain lahti! Nagu polekski kunagi suitsetanud. Nii hea ja kerge on olla :))))) 30 aastat seda muret seljas kandnud, oleks teadnud, oleks ammu lahti öelnud.
 
kiska 11. juuli 2012, kl 21.31
me jätsime koos mehega AC abil maha. Minul pole üldse probleemi, 99% ajast on väga hea suitsuvaba olla. Vahepeal teeb aju ikka trikke ja nt filmis suitsetavat inimest nähes tuleb meelde täpselt, mis tunne see oli. Siis ütleb mingi hääleke sees ka, et mõnes mõttes oli see tore... aga õnneks on need vaid väiksed hetked ja ma olen väga õnnelik, et suitsust lahti sain.

Mees on ka veendunud, et parem on olla mittesuitsetaja. Samas on talle see kuidagi rõhuvam: tööl raske ja isud käivad peal. See vast sellest, et ikka üle 15 aasta kogu aeg stressiga suitsu teinud. Ajul läheb palju aega, et vanad mustrid unustada. Õnneks on tal need vaid ajutised isud ja ta on puhtana õnnelikum :)

Kohe pärast seminari oli see eufooria suurem ja tunne hästi hea. Selle najal saigi see kõige raskem aeg (st harjumine, et iga päevaetapi juurde ei käigi suits) ära tehtud. Praeguseks on see ülev tunne vaibunud mõnevõrra, aga ütlemata uhke on ikka olla, et suutsimegi maha jätta :)
 
Meelis 02. jaanuar 2014, kl 18.15
Käisin ca 9 kuud tagasi seminaril. Peale seda pole ühtegi suitsu teinud. Vahepeal on päris palju pidusi maha peetud ja ohtralt alkoholi tarbitud, aga suitsu pole selle kõrvale teinud. Praegu ei mõtle selle praktiliselt üldse. Sinna seminarile minek on olnud mu elu üks paremaid otsuseid. Enne seda olen tulutult maha jätnud ca 100 korda :)
 
to Meelis 03. jaanuar 2014, kl 18.03
Ja midagi sunnib sind ikka siia foorumisse tulema. Kuidagi ei usu, et oled hea inimene, kes lihtsalt jaanuari alguses kõigile head soovima tuli. Reklaam, mis muud. Ja kui nüüd aus olla, siis ei sobi see Carr küll kõigile.
 
AC 04. jaanuar 2014, kl 01.33
mu tähelepanu pöörati, et siin on Allen Carrist juttu olnud.

mis iganes tõi Meelise siia postitama, olen ma tänulik, et ta seda tegi. Tore kuulda, et sul hästi läheb Meelis. Edu uuel aastal!

PS. Kui mahti saad, siis ole nii kena ja saada oma edulugu mulle ka, et saaksin selle kodulehele postitada.


to to meelis. Tõepoolest ei sobi kõigile, kuid kogemus näitab, et neid on üpris vähe. Kui sa oled seminaril käinul ja ebaõnnestunud, siis oled sa selle eest tõenäoliselt ka raha tagasi saanud. Kui sa oled raamatut lugenud ja ei jätnud maha, siis ka see ei tähenda, et meetod ei ole abiks, vaid lihtsalt seda, et kusagil miski ei jõudnud päris kohale. Kui see on nii, siis võib mulle alati helsitada ja konsulteerida, sest vahel tuleb endalt küsida lihtsalt õigeid küsimusi.


Henry Allen Carrist
 
Meelis 09. jaanuar 2014, kl 20.00
Headele asjadele teen hea meelega reklaami. Selle foorumi teema leidsin siit täiesti juhuslikult ja kuna siin selline teema oli, siis tundus hea mõte oma kogemust ka jagada.

Oma loo plaanin kirjutada siis, kui aasta täis saab.
 
Maria 03. juuli 2014, kl 19.53
Tehtud ja toimis ! :)
 
hädavares 11. oktoober 2014, kl 12.04
3 nädalat suitsuta tänu seminarile...Vara veel hõisata, kuid ühegi teise meetodiga pole selline asi veel õnnestunud.Olen endaga väga rahul, kuid nagu Meeliski-aasta pärast hõiskan täiel rinnal!
 
ohjah 13. oktoober 2014, kl 13.27
kui sa oled kolm nädalat ilma suitsuta ja endaga väga rahul, siis ei ole sa hädavares, vaid kõva mees. Mina pole suutnud üle nelja päeva ilma olla 35 aasta jooksul, mis ma olen suitsu teinud. Jätan iga paari kuu tagant maha. Isegi Stepanjan ja kanged ravimid ei suutnud aidata, vaevalt, et siis ka mingi seminar seda suudab.
 
hädavares 13. oktoober 2014, kl 18.07
vabandust, kuid ma olen naine.seda esiteks.ja teiseks-soovitan soojalt-mine sinna seminarile!kui Sulle ei sobi, makstakse raha tagasi.mina ka ei uskunud, et see seminar aitab, kuid aitab ju!siiani...jõulude ajal olen juba päris enesekindel.
 
uskuja 16. detsember 2014, kl 02.35
Mind aitas Jeesus Kristus Allen Carri asemel.
Päevapealt sain lahti, kuigi tõmbasin 30 aastat ja ikka palju rohkem, kui pakk päevas, pigem 2 pakki päevas. praeguseks pole suitsetanud 4 kuud.
 
keegi 17. detsember 2014, kl 01.00
Kaisin seminaril kuu aega tagasi, maksimum kaks nadalat ja tossutan jalle. Muidugi mitte enam pakk paevas valid 4 kuni 6 suitsu paevas aga ikkagi, ju ma siis olen teistmoodi kui teised. Mul on vaga kahju,et minul ei onnestunud AC meetodiga suitsust loobuda.
 
to keegi 17. detsember 2014, kl 12.23
järelseminarid ongi neile, kes esimese korraga hakkama ei saa. Minu vend käis kolm korda suisa ja nüüd üle aasta juba sellest lahti. Mina sain esimese korraga. Seega, julgustan kindlasti minema.
 
Ullike 18. detsember 2014, kl 03.02
Sain Jehoova abiga päevapealt lahti. Isegi seminari ei olnud vaja. Soovitan!
 
Aksel Roos 09. mai 2015, kl 22.21
tahtsin jätta tagasisidet. Nüüdseks koolitusest möödas üle kolme kuu ja vabsee mitte mingit soovi ei ole. Juba teisel nädalal oli nii kerge olla ja tänaseks on tunne nagu need 23 aastat suitsetamist oleks juhtunud kellegi teisega. Esimene kolm päeva oli raskem, aga isegi mitte sellepärast, et suitsu oleks tahtnud, vaid selline rahutus oli sees, aga siis läks lihtsaks. Kes on hädas julgustan. Tõenäoliselt ei sobi kõigile. Kahju, et ma seda varem lihtsalt ei teinud, sest suitsetamine tundub nii mõttetu tagant järgi.
 
raamatu abil 18. juuni 2015, kl 15.21
Minul aitas raamatust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!