Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suitsetamine,köha,kohvi ja angiin.
 
Skorko 14. november 2010, kl 21.52
Mure siis selline, et olen alles 17 aastane neiu aga olen suitsetanud juba 3-4 aastat. Alguses siis vesipiipu sõpradega .. ja siis oli algul nii, et kuus korra vms , siis l2ks nii et iga n2dalavahetus .. ja vesipiibu peal olin umbes 2 aastat. Siis hakkasin tavalisi suitse tegema alguses paar korda nädalas ja siis läks asi nii hulluks, et kahe päevaga 1 pakk otsas. ja nüüd on olnud nii et 2 aastat 1 pakk kahe päevaga. Paar kuud tagasi hakkas selline kerge köha tulema. Nüüd on nii, et köhin pidevalt . Köha on selline põrkuv vms.. ei oskagi seletada. Rinnust valutab ja kurk on pidevalt punane. Kuigi kurk ei valuta ega midagi sellist. Lisaks joon kohvi päevas kaks kolm tassi ja mul on südameprobleemid ka. Tean, et mu tervis pole hea ja ei tohiks suitsetada, aga kust ma alaealine abi saaksin? Ma tean, et pean loobuma aga nii raske on.. Ja kas keegi oskab midagi öelda mu köha kohta?
Pean siin veel ära mainima et olen aastas juba 8 korda vähemalt angiini põdenud.
Sooviks abi.
:/
 
kollanäpp 15. november 2010, kl 21.50
Mis perearst nii sagedase angiini ja ka köha kohta ütleb? Kindlasti lase uurida, pidev punane kurk ei ole naljaasi. Aga suitsetamise vastu ei pruugi perearst küll asjakohane olla, vähemalt minul ei olnud. Ma prooviks kõigepealt plaastreid, kui need ei aita, siis külastaks psühhoterapeuti, häbeneda pole midagi kui abi vajad
 
aas 16. november 2010, kl 10.47
loe läbi raamat Allen Carr "Lihtne meetod lõpetada suitsetamine" ja ma usun, et suitsetamise probleem on raamatu lõpuks lahendatud. Mina jätsin maha tänu sellele raamatule ja mulle soovitas seda sõber, kes jättis selle raamatuga, kellele omakorda soovitas tema sõber jne.

Unusta plaastrid ja muu keemia, need ei aita sul suitsetamist maha jätta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!