Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suitsetaja hääl
 
pole laulja, aga 17. november 2010, kl 20.42
Kas see jutt on tõsi, et suitsetama hakates hääl muutub?

See polnud tegelikult põhjus miks ma hakkasin, aga see on üks põhjustest, miks ma ei taha loobuda. Mul on hästi ''naiselik'', kõrge hääl ja ma tahas hästi maheda ja sügava tooniga häält. Probleem on selles, et kui palju ma peaksin suitsetama, et saavutada sellist mahedat tooni (mis tuleb rääkides loomulikult)?
See kõlab väga lolli küsimusena, aga ma tõesti ei salli oma häält.
 
mmm 17. november 2010, kl 21.51
kas sa ise ei saa muuta kuidagi häält ilma oma tervist rikkumata? ma ka vahel avastan, et kriiskan kileda häälega, kui seda aga teadvustan, siis võtan paar tooni madalamaks ja aegalsemaks. ise end kõrvalt ei kuule, aga arvan, et ise saab palju ära teha. räägi üksiolles valju häälega ja püüa oma hääletaset timmida.
edu sulle :)
 
asdadsasd 17. november 2010, kl 21.53
mitte küsimus ei ole loll, vaid idee iseenesest on idiootne. Sina ei kontrolli suitsetamist, vaid tema kontrollib sind ja kui sa tahad olla millegi ori, rikkuda oma immunsussüsteemi, käia sellele röögatu papp, riskida tohutu pika haigusriskidega ning saavutada pea 50% tõenäosus, et sa sured otseselt suitsetamisest tulenevasse haigusesse, selleks, et saada rägisev ja madalam hääl, siis lase käia. Tean lauljaid, kes on suitsetama hakanud just selleks, et saada häälde ragin, kuid neist keegi ei tahaks olla suitsetaja ja jätaksid selle päeva pealt kui saaksid.

Kui sa tõesti tahad enda häält ebaloomulikul moel kahjustada, siis otsi nikotiinivaba tubakat. Sa ei jää sellest sõltuvusse ning sa mõistad ise peagi kui jabur see on.

Pluss, kui sa oled juba suitsetamisega enda häälepaelu vigastanud, siis vaevalt, et su hääl normaalseks taastub peale loobumist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!