Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
ligi 11 a ilma suitsuta
 
n38 19. november 2010, kl 21.10
Ah et kuidas? Ehee... arvan, et see on ainuvõimalus JÄÄDA suitsuvabaks. Tahtsin Loojale meele järele olla ja oma elu ja tervist ja keha mitte rikkuda, mille Tema on mulle kinkinud, see ju ei väljendaks lugupidamist Tema kingituse vastu.

See on ainus, mis mind eales on aidanud. Varem õnnestus vaid raseduse ja imetamise ajaks loobuda ja siis - ikka ja jälle, seltskonnas põhiliselt. Nüüd aga võin olla karja kimujate keskel, ka suitsuhaisu sees ja isegi suudelda suitsetajaga ja ei hakka see külge, sest põhimõte ja põhjus on ikka väga võimas ja tugev. See muidugi eeldab seda, et peab Loojat hästi tundma, seda saab Piibli abil muidugi, peab olema õige piibliõpetaja. Ja mul oli hea piibliõpetaja :))) Nüüd õpetan ise teisi.

Aga muidugi ei pruugi igale inimesele meeldida selline mõte ja ega ma seda siin propageerigi. Lihtsalt tahtsin teiega jagada oma kogemust.

Respekt kõigi ees, kes suudavad leida põhjuse, miks loobuda ja siis sellest kinni hoida.
 
n48 20. november 2010, kl 18.02
Tore jah et sa ei suitseta aga mis Looja ? Aru ma ei saa kuidas see jumal teile ,,pähe hakkab,, .kus te teda näete või kuulete .Minul probleeme ta küll ei lahenda ,pean ikka ise end talitsema et ma enam ei võta seda tossavat asja kätte ja kõik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!