Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Kas suitsetamise mahajätmine võib esile kutsuda allergiat?
 
nuh 27. detsember 2010, kl 10.03
Olen ilma suitsetamata olnud nüüd 11 päeva. Mingit suitsuisu ei ole ja üllataval kombel pole ka söögiisu tõusnud.
Aga mis mind imestama paneb, on see, et tekkis mingi allergiahoog. Ei saagi aru millest, sest muidu esineb mul allergiat teinekord kevadel õietolmule, aga praegu nagu pole tekitajat. Nina ja silmad jooksevad vett, kohutavalt ajab aevastama ja nii juba 3 päeva. Alguses pidasin seda külmetuseks, aga külmetusega oleks nohu ikka juba korralikuks kätte läinud ja peale nohu oleks ilmselt ka muidu paha olnud. Katsusin ennast ravida coldrexiga, aga ei midagi. Siis proovisin allergiaravimit ja see aitas.
Kas on kellelgi veel midagi sellist esinenud? Mõtlen, et kas on võimalik, et mingid asjad, mis suitsetajale allergiat ei tekita (lõhnataju nõrk vms.), võiksid hakata mõjuma allergeenina inimesele, kes ei suitseta?
 
pole 27. detsember 2010, kl 10.30
see mingi allergia, organism puhastab end ja on veidi segaduses. Mul olid elu võimsaimad nohu ja köha, kui maha jätsin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!