Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
E-sigareti kasutajad?
 
N, 30. aastat suitsetanud 01. august 2013, kl 22.17
Minul ka plaastrid, nätsud ja nõelad proovitud. Ei midagi. Sattusin e-sigareti müügikohas olema, kui minust veel vanemale prouale seletati ja näidati,kuidas asi toimib. See proua ei ostnud, aga mina ostsin. Just mõeldes, et see on viimane, mida proovida. Tegin oma pooliku paki lõpuni ja siis ... Ütleks, et esimene päev oli pisut selline, et nagu tahaks ikka päris suitsu (aga mitte nii hullult, kui nõelte ja plaastritega). Praeguseks olen 37 päeva e-sigaretti teinud. Vedelikku olen ostnud 5x20ml (5x14,25). Olin usin ja tubli suitsetaja (pakk päevas, vahel ka rohkem). Olen käinud öösel ja hommikul vara (n.kella 6 ajal) bensukast suitsu ostmas. No pisut odavam see esigareti lõbu on. Aga põhiline jah- sa ei haise, su riided ei haise, su kodu ei haise. Ja muud asjad, mis suitsetamisega kaasas käivad, näit. hommikune turastamine jne., neid ei ole enam!
Nagu tavasuitsu ajal, on ka praegu hommikused popsimised kõige mõnusamad. Aga siiski olen suure sammu edasi saanud - poes ei liigu närv ka tavasuitsu poole vaadates. Kahtlustan, et asi on ikka selles tegevuses -istud, popsutad, mõlgutad mõtteid. Kes on mõlgutanud mõtteid mahajätmisest, aga pole suutnud - neile on kindlasti abiks. Mina praegu ei mõtle mahajätmisest, aga edaspidi -kes teab. Aga tavalist suitsu - ma ei näe küll mõtet, miks ma peaks hakkama seda uuesti tõmbama. Kui nüüd tähte närida - mis mõte on üldse millegi tõmbamises ... aga see selleks. Edu kõigile kahtlejatele - tasub proovida küll!
 
irw 03. august 2013, kl 14.22
enne olid sõltlane, kes haises ja nüüd oled sõltlane, kes ei haise. Palju õnne, tõesti suur samm.
 
kle 06. august 2013, kl 09.24
Jube kallist vedelikku ostad ja päris palju kulub sul ka seda, üleeelmine kommija.Siis tõesti pole rahaliselt suurt vahet suitsetamisel ja esigareti imemisel.
Minul kulub "suitsetamise" peale nüüd vaid 15-20 euri kuus endise 80-90 asemel.Kokkuhoid missugune,mis?
did_185074 07. august 2013, kl 09.06
Nikotiin ja tema sõltuvus on ka e-sigareti lahutamatu koostisosa. Miks lubatakse siis sellist narkootikumi reklaamida ajakirjades ja ajalehtedes? Miks lubatakse e-sigarette suitseda peaaegu kõikjal kus pähe tuleb? Samahästi võiks siis lubada ka tavasigarettide, oma alkoholi ja narkootikumide avalikku tarbimist kõikjal.
Jutt sellest et e-sigarett on suitsetamise mahajätmiseks on täielik pettus - lihtsalt ühte liiki nikotiinisõltuvus asendatatakse tasakesi teist liiki nikotiinisõltuvusega.
 
kle 07. august 2013, kl 09.18
Kuule eelmine kommija , mine hari ennast natuke. E-SIGARET ei ole tubakatoode Ja seepärast EI OLE KEELATUD kimuda seda seal kus keegi tahab.Ja nikotiin EI OLE lahutamatu koostisosa!!! Sa oled ikka tõesti täiesti ohmu sel alal aga kaagutama oled küll kange. Mine hari ennast tõesti.
 
keskealine mutt 07. august 2013, kl 15.57
Nüüdseks juba neljandat päeva olen samuti e-sigareti kasutaja. Suitsetajastaaži on oma 35 aastat ja tõmbasin üle poole paki päevas. Esimesed kaks ööd pärast e-suitsetamist veetsin sama hästi kui unetult - pea oli nii selge, et magamajäämine oli võimatu (organism oli vist "hämmingus" :) Tunnistan, et seni veel teen päevas ka mõne tavasigareti, aga pole sellepärast endale väga kuri (täna praeguseks siiski ainult ühe!). e-vedelik on ka nikotiiniga, eks aeg näitab, kas mingi aja pärast lähen üle lahjemale.
 
huvituja 07. august 2013, kl 20.23
Palju maksab e sigari soetamine?
 
hj 07. august 2013, kl 22.26
kui sa lähed lahjemale, juhtub sama asi, kui kangetelt sigarettidelt minna lahjematele- sa tõmbad seda lihtsalt tihedamalt, sügavamale ja hoiad kauem kopsudes, et oma annus kätte saada. Ainus võimalus piirata ja tõmmata vähem, kui tolerantsus lubab, on kasutada pidevat tahtejõudu.
 
kle 08. august 2013, kl 05.24
huvituja - otsi netist.Toksi googlesse sõnad müüa e-sigaret- ja siis vali ise kust osta.Ise soetasin tlnas ühe mehe käest (leidsin tema kontaktid okitokist) ja maksis koos vedelikupudeliga 29 euri.
 
sky 08. august 2013, kl 08.11
Skysmoke omad on hea kvaliteediga,saad 2a garantii ja aku peab vastu 1,5 päeva, minul see on.
 
Peeter Padrun 13. august 2013, kl 11.22
Pakun kvaliteetseid Nicrorex E-vedelikke (low, med ja high nikotiiniga) 8 eur tk ja 3 ostes saab tasuta aurusti kaasa.
Tallinnas käest kätte ja mujale Smarti või tavapostiga
peeter.padrun@gmail.com või 5081580
 
Liisa 14. august 2013, kl 14.33
Kust saab osta e-sigarette nikotiiniga, mida saavad ka lapsed t6mmata?
 
eelmisele 14. august 2013, kl 15.13
miks peaks LAPS e-sigaretti tõmbama (vahet pole kas nikotiinita või nikotiiniga)?
täielik hämmeldus.
 
küsimus 14. august 2013, kl 16.11
Kas e- sigaretti tõmmates eijää suu ülds suitsu (tossu)järgi haisema?
 
küsimus 14. august 2013, kl 16.12
ei jää
üldse
 
fff 15. august 2013, kl 00.03
igast e-sigareti poest või e-poest saab iga laps valida endale meelepärase maitse ja meelepärase nikotiinisisaldusega täitekapslid ja e-sigareti. Kunagi pole liiga vara, et alustada! Ja kui poemüüja moe pärast nina krimpsutab algul, siis ära muretse- tõenäoliselt on poes mõni teine klient, kelle nähes sulle müüa ei taheta. Oota mõni hetk ja saad oma ostu kätte.
 
Liisale 15. august 2013, kl 03.43
las laps närib parem kõrsikuid. ma kunagi mängisin nii, et kõrsik oli suitsu eest (nii ahvatlev tundus). las su laps proovib sama. muudkui hammustagu väiksemaks seda "suitsu".
 
on kah 20. oktoober 2013, kl 20.20
e-sigaret on hee
 
Ketukas 24. oktoober 2013, kl 20.57
BuyTec.eu-st sai tellitud komplekt ja vedelike, sõbralik ja kiire klienditeenindus, sugulane soovitas, kes ise elab Tartus, pidavat käest kätte saama pmt iga kell... IGASTAHES kaup 100% aus ja hea :), julgen soovitada küll (y)
 
E-sigaret 29. oktoober 2013, kl 16.37
E-sigareti soetamine maksab poest koos vedelikuga orjenteeruvalt 27€ ja kindel ning kvaliteetne toode. Ise kasutan ja rahul! Hetkel nägin Liviko kaupluses müügil. Soome firma peaks olema.
 
totu 25. november 2013, kl 17.36
ei tea, kas keegi oskab kommenteerida ka seda, kuidas e-sigaret võrreldes tavasigaretiga südamele mõjub?kopsudele on küll kasulikum.
 
totu 28. november 2013, kl 20.19
muidu arstid räägivad,et üks kolmandik infarktihaigetest suitsetab edasi,imelik, et siin ühtegi sellist suitsetajat ei leidu, kes tavasigareti elektroonilise vastu oleks vahetanud, kuigi infarkt seljataga....
 
Ly 29. november 2013, kl 12.44
Aga kobige oma E-sigaretiga ikka teistest inimestest eemale. Nii vastik on sisse hingata nähtavat valget auru, mis teie sisemusest läbi käinud.
 
yl 29. november 2013, kl 15.32
no ajavad ikka inimesed naerma küll!veeauru põlastavad...elan maal ja suvel sõidan teinekord õhtuti Tallinna laste juurde külla.kui on ilus, selge õhtu, siis linn paistab ees täielikus sinises vines, lausa udus.kõik see on rikutud õhk, mida lyd ja lad rõõmsalt sisse hindavad...no kas ei aja naerma see veeauruhirm?
 
aaaa 30. november 2013, kl 02.19
veeaur my ass.. see pa*k on keemiat nii täis topitud, et on. isegi kui see oleks veeaur, ei tahaks ma ikkagi seda sinu suust puhutavat kräppi hingata, nii nagu sa ei tahaks minu peeru sisse hingata- peer ei riku tervist, aga sa ei taha seda sellegi poolest sisse hingata. lambakari oma veeauru juraga.
 
ok 07. detsember 2013, kl 08.35
kui sa, aaaa, loobud välja hingamast (sisse ahmi, palju kulub), siis loobun mina ka sinu kõrval e-sigaretist. Ma nimelt ei taha sinu välja hingatavat kräppi!
 
yl 07. detsember 2013, kl 15.25
jumala õigus!inimesed ajavad ikka tõega niiöelda "pilli lõhki"!kulla ly-hinga edasi oma saastunud linnatossu,söö rõõmuga oma toitu, mis kubiseb e-ainetest ja muust kräpist,ela edasi oma ülitervislikku elu-ma ei tahagi sinusugusega kõrvuti seista!
 
to yl 07. detsember 2013, kl 18.54
tore, siis polegi probleemi.. haise kusagil eemal ja ei häiri mina sind, ega sind mind
 
yl 08. detsember 2013, kl 11.06
misasja!pean nüüd suitsetama hakkama või?väike ninanips-ma nimelt ei suitsetagi, küll aga mõni mu sõpradest ja nemad mind küll ei häiri, sestap siin imestangi sinusuguste pirtsude üle!(kõrvuti ikka sinuga seista ei tahaks, sest oled üdini viril ja negatiivne!)
 
jjh 09. detsember 2013, kl 17.12
ei ole viril ja negatiivne, häirib suitsuhais ja muud need kemikaalide pahnotid, mida nad nüüdseks kimuvad ja kui mul on võimalus seda mitte sisse hingata, siis seda ma teengi. Seepärast arvangi, et ka suitsetaja võiks suuta oma sõltuvuse toitmisega kannatada seni, kuni ta võib olla veendunud, et ta teisi sellega ei häiri.

kujuta ette lihtsalt, et sa istud bussis või kontoris ja sinu kõrvalistuja laseb iga paarikümne sekundi tagant õhku õhuvärskendaja pilve- sa ju ei soovi seda sissehingata. Oled sa siis sellepärast negatiivne ja viril? Loomulikut oleks minust eestlaslik hambad ristis naabri haisutamine ära kannatada, kuid milleks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!