Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
nahk peale mahajätmist-õnnetu
 
tiiu 27. veebruar 2011, kl 16.21
1,5 aastat pole suitsu teinud, aga tundub et nahale ta kyll hästi ei mõjunud! võtsin juurde peale loobumist umbes 5-6 kg. ennem olin 51-52kg nyyd jälle 54, aga nahk on õudne- tsellukat täis ja ripub, kuigi treen trenni päris tihedalt. kui suitsu tegin oli kõik sile ja prink-ma ei saa aru....;-(((( õnnetu kohe, kas tõesti nende kilode pärast mis juurde tulid? kuidas on teil see olukord
 
heh 27. veebruar 2011, kl 16.46
No aga kui sa poleks suitsetamist maha jätnud siis praegu ei jõuaks sa midagi teha,oleksid tõenäoliselt näost sinine ja muretseksid mingi eriti ulme mõtetu asja pärast veel rohkem!
Ära pabista nii palju,tervislik toit,hea tuju ja tubaka vabadus teevad sust ainult ilsama inimese.Ja parema kaa!
 
turp 30. märts 2011, kl 02.39
Kusjuures mul sama jama. Olen küll suitsuta vaid 5 kuud olnud, aga tsellu vohab ja kiiresti kõndimine ajab rämedalt hingeldama. Toitun tervislikult ja liigun palju, aga jube enesetunne on. Minule on suitsetamise mahajätmine küll tervisele halvasti mõjunud. Võhma pole ollagi. Tahaks tegelikult teada, kas see suitsetamine ikka on nii paha, kui räägitakse. Kahjuks on praeguseks mulle suits vastik ja uuesti alata ka ei plaani.
 
miia 31. märts 2011, kl 09.49
Mõelge sellele et organism vajab pärast suitsu maha jätmist aega et taastuda ja mürke väljutada, samas tuleks üle vaadata oma toitumine, kindlasti olete tahes tahtmata midagi asendanud suitsule. Ehk mõni maius tekitab teil seda tsellukat. Suitsetamise maha jätmine ise tervisele halba ei tee. Aga kõik ei juhtu üleöö.
 
3 aastase staašiga 21. mai 2011, kl 21.13
Minu allakäigutee algas ka just suitsust loobumisest, võtsin juurde 10 kilo, liigesed on läbi, joosta ei saa...põlved ei lase. Ja tsellu, no seda on kintsudel ikka toredalt juurde tulnud. Nüüdseks on möödunud 3 aastat sellest....masendav.
Aga suitsu ka enam teha ju ei taha, see ei päästaks!
 
täitsa pekkis 25. mai 2011, kl 14.38
mul on ka kintsud jubedaks läinud ja tagusment jämedaks.
 
eksnikotiinik 27. mai 2011, kl 14.45
no ma jätsin 6a tagasi maha, +15-18 kg (siiani), aga ei hooli sellest. Suitsetamine on vastik ja kallis.
 
s.l 03. mai 2012, kl 19.18
mis te virisete siin. kui loobuda tuleb ka trenni teha. niisama ei juhtu ju midagi. see on sama, et tuleb tööl käija raha saamiseks. kui loobuda siis hakata ka trenni tegema. kõige parem on käija jooksmas ja hüppenööri ka veel teha. egas siis ainult loobumine midagi muuda. ega jah virisevad need. kes ei teegi midagi!!!!
 
õnnetusehunnik 04. mai 2012, kl 21.37
Kallis s.l teadsa kõik ei saa joosta ja hüpata, nt need kellel on selg 3 korda läbi lõigatud... Alati on targutajaid, et näe ei viitsi joosta ja jõusaalis käia jne. Teen küll midagi, kõndimine on suht ainus asi mida ma üldse teha saan, kah 6 kilo juures ja ei lähe maha, mitte ei lähe. Palun tõesti vabandust, et ma hüppenööriga hüpata ei saa/ei tohi.
 
Ncr 07. mai 2012, kl 17.22
Nahk kaunis ja tervis kordades parem juba 3 kuud peale loobumist. Enne suitsetasin 14 aastat
 
nujah 08. mai 2012, kl 17.28
Suitsust prii nüüd juba aasta ja kopikad peale. Vabanemise "boonuseks" sain kaasa ikka mitu head lisakilo, mille üle tõttöelda olin alguses päris õnnelik (korraliku klibakana kaalusin nii 45-46 kilo), kuid asi eskaleerus (saavutasin kaalu 54) ja kasvas vahvaks tselluliidiks kintsudele ja tagumikule. Tegi pisut murelikuks. Samas kasvas ka rinnapartii numrit paar suuremaks, niiet kondiklibust sai kurvikas naisfiguur. Pole paha. Ära kadusid ka "pelmeenid" silmade alt, näonahk värvus rohekas-valgest kenaks roosaks ja pidevalt külmetanud varbad on nüüd enamasti soojad. Seega - pole halba ilma heata. Enesetunne on aga igaljuhul parem ja kondised pole enam moes :) Pidage vastu, loobujad, sest rohkem on ikka seda head kui halba. Edu!
 
Mreins 22. mai 2012, kl 15.26
Omade kgemuste põhjla võin öelda, et suitsetamisest vabanemine on nauding. Olen suitsetanud u 15-17 aastat ning korduvalt proovinud maha jätta, kuid viimane kord oli lausa nauding :):)Minu puhul toimis Allen Carri meetod, mis ei suurendanud isu ega tekitanud masendust. Enesetunne oli vapustav ning ei ole vaja mingit tahtjõudu vaid kindlat soovi suitsetamine lõpetada.
 
meeliskleja 26. juuni 2012, kl 19.21
Enesepiitsutus ei aita minu meelest küll kellelgi suitsetamist kergema vaevaga maha jätta või kaalu langetada. See ju justkui karistus. Kui ikka varem jooksja tüüp ei ole olnud, siis suitsetamist maha jättes selleks saada - kindel ei. Ja ega's jooksmine või jõusaal ainukesed vahendid ole, et inimene liikuv ja trimmis püsiks. Tuletagem meelde, et võib ju veel tantsida, ujuda, vesivõimlemist teha, hommikuvõimlemist harrastada, teha viit tiibetlast jne, jne. Igaühele ikka oma ja meelepärane.
Jätkem nüüd aga sportlik pool ja räägime tselluliidist, mis paljudele mureks. Päris ilma tselluliidita (rasvkoeta) ei saa meist keegi. See on vajalik, aga parajas koguses. Lahti tuleb saada üleliigsest. Vee joomine on organismi ainevahetusele vajalik ja sellesse tasub tõsiselt suhtuda. Ka roheline tee (hea, kui koos sidruniga) teeb head. Üle tasub vaadata süsivesikute tarbimine. Kellel kehakaaluga tõsisem probleem, peaks piirama jahutoodete söömist. Nälgida samas ei maksa, sest organism, mis pidevalt toitu ei saa, hakkab "tagavarasid" koguma. Eks arvake ise, kuidas see välispidiselt näha on.
Senised kohvijoojad ei pea kohvist sugugi loobuma, hoiduma peaks kohviga liialdamisest. Väide võib tunduda hämmastav, kuid nii see on.
Kellel on tunne, et kohe, kohe kukub väsimusest kokku, siis teadke, et organism vajab lisaks normaalsele puhkusele ka mineraalaineid ja vitamiine. Nende vähesus organismis tekitabki väsimustunnet.

P.S. Tiiu, kui Sa enne kaalusid 51-52 kg ja nüüd 54 kg, siis kuidas oled juurde võtnud 5-6 kg? Sellist matemaatikat ma ei ole õppinud. Ehk seletaksid lahti?
 
s.l 18. juuli 2014, kl 02.23
tahes tahmata jah nii ongi. õnnetusehunnik ja teised siin. suitsetamise maha jättmine ei ole teile neid vaevusi põhjustanud. kõndimine, sport aitab ka. vaadake oma toitumine üle. ka süüa saledaks on võimalik. nii ongi see kõik lihtne. see vohab. sealt juures ja nii. ei see pole maha jätmise süü. menüü korda, trenni või jalutama ja kõik saab korda.

kui ise abi ei saa minge sporditreeneri jutule ja saategi abi. issand jumal mul pole veel küll midagi sellist olnud. kõik aina paremuse poole. uskuge see kõik vajab aega midagi ei juhtu nii sama üle öö. kõik muutub aja pikku. mul küll võhma juures. kõik mida räägitakse. see, et suitsetasite kõik. see ongi see, et organism võitleb selle mürgiga ja siis ei lähe paksuks või nii. kui loobuda siis organism enam ei võotle selle jamaga vaid tulebki kaalu juurde.

kuid jah lõppute lõppuks virisevad vaid need kes on laisad.

kõigile neile, aga kes loobunud jõudu, pidage vastu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!