Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
hea loobumise nipp!
 
mina pole küll autor 09. august 2011, kl 15.26
Tahate head õpetust? Mul pole kahju. Töötab minul juba üle 25 aasta. 100% pure.
1. nädal aega räägid kõigile, et jätad suitsu maha. Praalid kõvasti.
2. nädalavahetusel olgu kõva peatäis ja ohtralt suitsu, mõistagi.
3.esmaspäeval jälk sitt olla. enam ei tõmba. samas praalid kõigile, et jätsid maha.
4. nii tee 5 päeva. ära lihtsalt tõmba. ja kõigile aina praali, et jätsid maha. see aitab vastu pidada. sitt on veits, aga pea vastu. selge see, et ilgelt vaevab. Aga kohe kannatus lõpeb.
5. laupäeval pane suits ette ja tõmba raskelt kopsu. ja kohe hakkab ilgelt sitt, hakkab hoopis sitt. Pea pööritab ja öökima ajab. Saidki teada!
Viska poolik suits minema ja ongi süda rahul.
6. Ja nüüd kõige tähtsam! KEEGI TUTTAVATEST EI TOHI KUNAGI TEADA SAADA, ET VAHEPEAL PROOVISID. NAINE KA MITTE. MITTE KEEGI. NAGU VÄLJA RÄÄGID, ON KÕIK PERSES. Siis pole ilkumisel otsa ega äär- näe, praalisid, et jätad maha aga ise käid salaja tõmbamas.
Nii lihtne see ongi. 100% toimib. Siiski, selliseid üksikuid salajasi proovimisi läks minul vaja 2-3. Nii mõne nädala tagant. Sitt tunne jälle teada, ja jälle süda rahul.
Poisid, see on ainus kindel viis. Ja igasugu plaastrite ja nõelameeste peale minev raha tooge edaspidi minu kätte.
Edu!
 
... 05. september 2011, kl 01.26
Lahe lugemine!!!!
 
grets 23. september 2011, kl 00.48
Haha :D annan kohe mehele ka lugeda
 
(Y) 17. november 2011, kl 04.18
hoiame teemat üleval :D
 
Q 13. detsember 2011, kl 16.30
mina jätsin maha hoopis vastupidiselt- ei mingit praalimist. Mõni aeg enne hakkasin pidevalt mõtlema, milleks mulle see loll komme kasulik on, kui palju ma kuus sellele raha kulutan, kellegagi seda ei jaganud. Ostsin plokki suitsu ja otsustasin, et see viimane, kui sealt pakki võtsin siis lihtsalt vaatasin mitu pakki mul veel jäänud teha on, viimast võtes teadsin, et viimane ja viimast suitsu tegin mõnuga. Juurde ostma ei läinud ja kogu lugu, kodus keegi peale minu ei suitsetanud. Mitu päeva läks mööda enne, kui pereliikmed üldse märkasid, et ma suitsu ei tee. Kui nad oleks enne märganud, oleks ilmselt need küsimused ja kommentaarid lihtsalt rohkem suitsetamist meelde tuletanud. Kohe varsti saab aasta täis.
 
to teemaalgatajale 18. aprill 2012, kl 19.09
geniaalne!TÕESTI!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!