Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Nicorette plaastritega loobumine
 
Miinakas 27. november 2011, kl 21.41
Küsimus neile,kes nende abil juba loobunud või alles selle raske tee alguses :)
Otsustasin ka maha jätta...siis nende plaastritega ja mul läks alguses päris hästi.Tõesti,suitsunälga ei olnud...kuid meeleolulangus oli meeletu ja ka närvilisus .Ja nii ta läkski,peale 2-nädalat plaasterid ostsin suitsupaki,sest ei suutnud seda kurbust välja kannatada,ma olin kogu aeg nii kurb.
Nii ,suitsetasin kaks nädalat ja otsustasin,et saagu,mis saab,ma pean maha jätma .Ja jälle 3-mas päev plaastriga ja meeleolu nii 0 kui 0.
Mis see ometi on? Kõrvalnähud suitsust loobumisel? Ma ei ole kunagi depressiivne olnud,mitte iial...
Kas peaksin lisaks perearstilt midagi küsima? Ma tahaks tõesti nii väga maha jätta,aga seda kurbust ja närvilisust ei jaksa ei mina ega ka mu lähedased välja kannatada :(
Andke nõu,kes oskab
 
Kõige 27. november 2011, kl 22.19
olulisem on tahtmine maha jätta. Kõik muu - plaastrid, raamatud, nõelad jne - on abistavateks vahenditeks.
 
huvitav 27. november 2011, kl 22.26
Mina jälle sain kohe aru, et maha jätta ei suuda ja otsustasin lihtsalt suitsetamist piirata. Nüüd juba 2 kuud olen 2 korda vähem suitsu teinud kui muidu ja mul on ka meeleolu langus. Arvasin, et see on kehva ilma tõttu, aga kui ma Su postitust lugesin, siis ei pruugi see nii olla. Rohtu selle vastu ei tea, kuigi seksi ajal on meeleolu väga hea, aga seksida ka nii palju ei jaksa, et pidevalt hea tuju oleks.
 
Miinakas 27. november 2011, kl 22.35
No tahtmine on mul olemas...ja seksiga ka pahasti ;)
Aga meeleolulangus pole seksist tingitud :)
 
* 27. november 2011, kl 22.40
kindlasti on seegi heaks alguseks, kui piirata koguseid ja tõmmata lahjemaid suitse. Samas mõni tõmbab 2 pakki päevas ja jätab korrapealt maha ilma igasuguste vaevusteta. Oleneb inimesest. Ja mitte kellegil pole kogu aeg tuju hea. Kas aitaks see, kui mõelda et teed õiget asja - just seda, mida tahtsidki ja et vaevused lähevad ükskord mööda?
 
õnnetusehunnik 28. november 2011, kl 11.28
Mina olen proovinud nii plaastritega kui ilma ja apppppsoluutselt mitte mingisugust vahet ei olnud. No mitte mingit. Milleks neid plaastreid üldse toodetakse? Ei tea...
 
Miinakas 29. november 2011, kl 15.37
No minul oli küll plaastritest abi,mul ei olnud sellist hullu suitsuisu...ausalt ei olnud.No peale sööki ja hommikul kohviga,vot siis küll.Aga muidu täitsa unustasin vahepeal suitsetamise :) aga see pagana meeleolulangus...
 
hehehee 02. jaanuar 2012, kl 00.29
Ma olen suitsetaja olnud 5 aastat. Minul erilisi tervise halvenemise märke ei ole, kuid haisesin nagu parm.. Seega tuli otsus suitsust loobuda. Kuid ise olen hetkel läinud sellist teed, et esimesed kaks kuud kandsin plaastreid, kuid tegin samaaegselt e-sigarit.
Ja siit ka minu soovitus, kui soovid suitsust lahti saada, proovi e-sigarit..sest nikotiini sõltuvusest on 4 korda lihtsam lahti saada, kui harjumusest suitsetada.
Hetkel hea ka see, et kaalutõusu ei ole, samas ei haise kui parm. Mina olen igatahes rahul. Millist sigarit võtta, peaks iga inimene ise teadma. Soovitan internetist endale sobivam varjant otsida.
Ütleme, et selline soovitus sobib just sellistele (naq mina) kes ei ole kõige suurema tahtejõuga.
 
to hehehee 02. jaanuar 2012, kl 01.24
rumal jutt.. kogu sinu jutt - algusest lõpuni on reklaam- sa üritad jätta muljet, et ainust halb asi suitsetamisest on hais. Nii nagu e-sigareti müüjad seda pa*ka turustavad. Probleem ei ole hais, vaid orjus.

Mu isale kingiti ka see plastiktoru ja see ei asendanud mitte kuidagi suitsetamist, selle akud olid esiteks pidevalt tühjad, aur ei tulnud läbi ja sada muud häda. Seda esiteks. Teiseks, kõik need probleemid avaldusid peale seda, kui ta selle naabrimehele edasi kinkis, sest see ei asenda suitsetamist, ei aita seda ka maha jätta. Ainus koht, kus sellest abi on - see aitab tõelisel sõltlasel toime tulla momentides, kui sul ei ole võimalik pikka aega suitsul käia ja saad sealt nikotiinilaksu kätte. Teisisõnu sama aine, millest sa sõltuvuses oled. Kuid sama teeb ka näts ja plaaster.

Muide ka naabrimees ei viitsinud nendega mässata üle kahe nädala. Tal vahetati aina mingeid osi seal välja, kuni ta lihtsalt käega lõi.
 
ähh 14. jaanuar 2012, kl 21.15
minu mees toppis neid totakaid plaastreid peale, mingit tolku polnud, suitsetas edasi, plaaster p.rse peal
nüüd tellisin talle salaja tabexit, kui see tõesti imet teeb, siis annan teada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!