Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Juba5nädalat täis agai ikkasuitsuisu
 
Suits 10. detsember 2011, kl 19.16
Jube millal see nälg üle läeb muudkui nägin nicorette nätse või juba nätsudest ka sõltuvuses nii kui kui nälg tuleb näts jälle suhu kaalust nii aru ei saa kuskil0,5 ja nii kõigub kuna olen praegu raskelt haige avastati kole haigus ei saa nii liiguta ja trenni teha .saaks sellest suitsu näljast lahti andke palun nõu kui kaua teil aega võttis olen tõssanud 20 aastat
 
nähh 10. detsember 2011, kl 19.56
kui nikotini sisse ajad siis muidugi tuleb suitsunälg:) iga järgmise nikotiinidoosiga kerjad järgmist. suitsetamine on nikotiinisõltuvus - ära toida seda nätsuga. oled nii tubli olnud juba. viska nätsud minema ja ole mittesuitsetaja. mõtle nii nagu oleksid mittesuitsetaja - kui tuleb isu peale siis lihtsalt mõtle, et "tühja mul seda vaja on, teistel mittesuitsetajatel ka ju pole vaja! pean siis mina see loll olema!" ja mõtle mis mittesuitsetajad selle asemel teeksid siis:) ole vapper:)
 
eksnikotiinik 10. detsember 2011, kl 20.08
mina suitsetasin 19a ja aktiivne suitsuisu oli veel 6kuud peale mahajätmist. Nii et varu kannatust ja ära neid plaastreid kasuta.
 
KK 10. detsember 2011, kl 20.20
Niih, mina sattusin masendusse ja ei tahtnud enam suitsu:) ilma suitsuta olnud umbes 2-3 nädalat, no jääks ma jumalaeest sellest pahest priiks, siiani pole isu ka olnud! vahel mõtlesin et lõhna tosse võin ikka lubada, 1-2 tükki. kui seltskonnaga.. (seda juhtub kuus korra. )
Tuleb jah kuidagi mingi asendus tegevus leida.. võta mingi paber keera rulli ja pane näpuvahele.. vms... st suitsetaja on harjunud et midagi pead näpuvahel olema.. see suitsetamine ise polegi ei tea mis.. aga see tunne et midagi on näppudevahel:D ja kui selleks on suits siis muud ei jää ju üle kui tõmmata:D:D
edu ..
ise olen 23a
 
vot 10. detsember 2011, kl 21.10
Suitsetasin 30 a. 3 aastat tagasi jätsin maha ja nüüd panin uuesti suitsu ette;(((Kahjuks!!! Ega see suitsuisu ära ei kaogi tegelikult,minul küll vähemalt mitte.Vajadust ju polnud aga iga hetk olin valmis sigari haarama,kui vaid olud ,seltskond ja meeleolu seda soodustas.Nüüd juba taas kuu aega suitsetan.Alguse sai tegelikult see ülimegamõnusast puhkusereisist,kus oli kõik ülivõrdes,ainult sigar oli puudu.Ja siis lubasin selle endale,et kui puhkus ,siis naudin juba täiega,kodus enam ei tee. Aga nii see ei läinud.Igapäevases elu ja töö rutiinis ikka tuli ette hetki,kui tekkis vajadus suitsu järele.Nii on;(( Kehakaal suurenes mul umbes 6 kg.Esimesel aastal ei võtnud juurde,aga siis muudkui juurde ja juurde.Nüüd taas 3 kg juba kergem. Kas kahetsen et uuesti hakkasin,ei teagi veel. NB!Aga maha jätta aitasid mul plaastrid!!!!
 
xx 10. detsember 2011, kl 21.20
pärnaõie teeaitab kopse puhastada, ajab higistama, päris igal pool võibolla ei taha seda juua, aga kodus õhtul ikka sobib. Üldse tasuks mõelda taimedega organismi puhastamisele, see vähendab võõrutusnähtusid. Maksa puhastamiseks (tubakasuitsu sissehingamisel paratamatult saab lisakoormuse ka maks) kasvõi apteegist carsil tabletid, kui võilill näiteks ei sobi.

Ise jätsin suitsetamise juba mitme aasta eest (ilma plaastrite jmt jamata) ja rohkem ei ole suitsu puutunud.
 
Suits 11. detsember 2011, kl 19.18
Kuidas see kehakaal hakkab hiljem tôusma nagu mõni siin foorumis kirjutab pool aastat hiljem jne ma ikka mõtlesin et kohe hakkab tõusma
 
eks 15. detsember 2011, kl 12.49
Mul saab ka mahajätmisest kohekohe 3 aastat täis ja ikka on suitsunälg. Iga jumala päev tahan ma suitsu suitsetada. Kui on hea olla tahan suitsetada, kui on halb, tahan suitsetada, niisama istudes ja lõõgastudes tahan suitsetada, seltskonnas kus kõik tossavad tahan suitsetada.
Tagasi hoiab mind see, et maha jätmine oli nii raske, enam ma sellega tegeleda ei taha. Maha jätsin niisama, ilma abivahenditeta.
 
to eks 15. detsember 2011, kl 17.50
sa polegi midagi maha jätnud. sa lihtsalt hoidud suitsetamisest. Sa oled suitsetaja, kes enam ei suitseta. Mul on sinust väga kahju. Sa pead olema väga tugev inimene, kui oled selle rusuva sooviga suitsetada, vastu pidanud juba kolm aastat. Ilma irooniata... Küsimus jääbki, et kuna see üle läheb? Kuna sa võid kergendatult välja hingata ja öelda "huhh, sellega on nüüd ühel pool"?
 
eks 15. detsember 2011, kl 21.43
Ma arvan, et minul ei lähegi üle. Tean meest, kes ei suitseta 9 aastat, aga nagu minagi, tahab suitsetada iga päev. Samas on neid, kellel selliseid probleeme pole. Mulle ütlesid kõik, et 2 aastat võtab ülesaamine tavaliselt. Minu jaoks olid kõige raskemad esimesed 8 kuud, siis pidin koguaeg sööma, nii kui söömise lõpetasin, nii oli suitsunälg. Eks see söömine on siiamaani mul suitsetamise aseaine.
 
arvab 18. veebruar 2012, kl 05.00
oleneb vist ainevahetuse kiirusest ka, kui kiiresti organism "uue reziimiga" harjub
 
Marje 18. veebruar 2012, kl 08.44
Et suitsuisu ei oleks tuleb Tabexit võtta. Kes soovib jätke meil.
 
asdsdadsda 19. veebruar 2012, kl 13.53
käi pekki on tabeksiga.söö ise oma pas*a
 
õnnetusehunnik 19. veebruar 2012, kl 14.04
Ja mis see tabexi toimeaine on ja kuidas ta täpsemalt mõjub? Mitte ei ole usku, et tablett võtab nii vana harjumuse plaksti ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!