Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suits ja kaal
 
Naine 12. detsember 2011, kl 21.08
Mina ei saa aru kuidas see kaal hakkab hiljem tõusma kui suitsust loobud nagu mõni siin kirjutab....ehk seletab keegi
 
seletan 13. detsember 2011, kl 16.06
kui sa hoidud tahtejõuga millegi meeldiva tegemisest, siis sa lood endasse tühimiku. Sa oled aastaid sigarettide läbi saanud mingit naudingut ja nüüd pole sul enam see lubatud. Kuid tahtejõud nagu iga teinegi jõud väsib ühel hetkel. osad, kes võtavad kohe kaalus juurde - nemad asendavad suitsetamise kohe näksimise ja söömisega ja kuna üks ei asenda teist, siis see isu on täitmatu.

Teised, kes hoiduvad suitsetamisest mingi aja, kuid ei ole seda millegagi asendanud, siis ühel hetkel hakatakse asendust otsima ja söögi läbi see asendus ka leitakse. Kuna suits loob suitsetajal hetkelise heaolu tunde (kaotab nikotiini vajaduse) nii pakub ka söök näljasele hetkel leevendust (kaotab tühja kõhu). Teiste sõnadega nad erutavad üpris sarnaseid meeli ja kuna tahtejõud väsib ja soov mingit naudingut saada püsib, siis varem või hiljem seda söögiga tehakse ning endised suitsetajad võtavad kaalus juurde.

Oluline on suitsust loobudes saavutada meelestatust, et sul oleks hea meel, et sa suitsetama enam ei pea ja näed suitsetamist kui sõltuvushaigust. Siis sa ei igatse seda, siis sul ei ole midagi puudu ja miski ei vaja ka asendamist.

Loodan, et said vastuse.
 
Naine 13. detsember 2011, kl 18.14
Äitah väga hästi lahtiseletatud nüüd sain asjale pihta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!