Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
suur õpetus
 
Jakob 31. jaanuar 2012, kl 23.33
suitsetamise loobumiseks on vaja enda tahtmist. suitsetamisest on raske lahti saada kuna on selline eluviis ja (head mälestused) nt- hommikul tass kohvi koos sigaretiga. oki meeldiv mälestus nt mida tahaks korrata . ja selle taga ripubki suitsetamine kinni. ( kuid on ka erandeid) see kehtib rohkem selle kohta , kellel polegi ikka nii suurt suitsu nälga vaid lihtsalt isu. RETSEPT. hoia suitsu piima sees 5 min ja kuivata korralikult radika peal või kusagil soojas kohas umbes 24h siis on asi kindel. tõmba suits lõpuni ja jäta suitsetamine paugupealt maha. kui ikka ei suuda siis tee nõnda terve paki suitsuga ja sa näed see aitab.kõik seisab sinu tegeliku tahtmise taga.
 
aga 31. jaanuar 2012, kl 23.58
kui kõik seisneb tahtmise taga, siis mis see piimas leotamine siia puutub? vastuolu näen siin.
 
V. 01. veebruar 2012, kl 01.17
Sa,Jakob ajad jura...ma juba äärepealt uskusin...ime, et ei läinud sigaretti leotama...tegelt ka..mõte juba oli, et kuidas ma teda leota, et kas klaasis....piimast hakkas kahju ja otsustasin alustassile panna,et kulub vähem piima ja selle mõttekäigu ajal tuli teine mõte : ära nüüd V. ikka igat jura ka usu...mõni soovitab pissi sisse suits kasta ja sina kastad ka...jobu naine. No...lõbus hakkas küll.
Peaks ise mingi jäleduse valmis mõtlema...nt. kuidas hästi ruttu saledaks saada...siis salenejad siis arutelule kutsuma, et kuidas kellelgi läheb..ise peaks peenikest naeru....aa...äkki hakkab platseebo efekt tööle ja mõni salenebki.
Ma veel enne und mõtisklen selle üle...ehk teengi ära...täitsa huvitav, kas mõni saleneb usu najal.
 
aadu 01. veebruar 2012, kl 09.21
Mul oli hommikul kange kepinälg ja pistsin siis riista piimaklaasi, hoidsin seal seda 5 minutit ning siis surusin vembla radika vahele kuivama. Kõrvetab, raisk, aga ma ei anna alla. Homme räägin teile, mis tulemused on.
 
idikas 03. veebruar 2012, kl 22.58
minge perssse oma mölaga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!