Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Huvitav abivahend
 
jaanus 11. aprill 2012, kl 14.17
Leidke Buduaari turult otsinguga SMOZ nimeline toode
 
asd 11. aprill 2012, kl 17.08
ei ole midagi huvitavat. Järjekordne näide sellest, üks tootja arvab, et inimestel on sõltuvus imemisest, mitte nikotiinist. Kui see oleks tõsi lahendaks ju probleemi nikotiinivabad suitsud või pelgalt pastaka imemine. Jabur.
 
jaanus 11. aprill 2012, kl 17.36
Kui kiiresti kaob nikotiin organismist. Kas see polnud mitte 2-3 päeva. Küllap peale seda jääb järgi harjumus millest on vaja lahti saada. Kui nikotiin on organismist kadunud, siis kas on mõtet seda hakata uuesti manustama mingite muude vahendiga?
 
asd 11. aprill 2012, kl 23.12
sul ei ole harjumus imeda, vaid sa imed, et nikotiini saada.
 
t. 12. aprill 2012, kl 11.13
2-3 päevaga nikotiin organismist nüüd küll ei kao, pigem võiks rääkida
3 n ä d a l a s t.

õigus on asd-l, asi pole niivõrd mingis imemisharjumuses, vaid narkosõltuvuses.
 
jaanus 12. aprill 2012, kl 14.15
Lihtsalt üks tsitaat:

Vastab...
Jüri Laasik
HTI Labor, Tallinn
Veel vastuseid sellelt arstilt
Nikotiini ennast veres ega uriinis reeglina ei määrata. Küll aga tema ainevahetuse produkti kotiniini (cotinine), mis püsib organismis 24 - 96 tundi peale viimase sigareti suitsetamist. Aeg sõltub mõningal määral suitsetatud sigarettide arvust ja ainevahetuse tüübist.
 
HJ 12. aprill 2012, kl 17.29
nikotiin kaob organismist kolme päevaga. kuid sigaret sisaldab ka teisi ohtlikke aineid, mis kehas ladestuvad.ja selleks, et aastaid sissetõmmatud mürke kehast välja saada, võtab kuni kolm nädalat (ma ei räägi tõrvast kopsudes, see on pikem protsess). See on see aeg, mil sa harjud uue olukorraga, su keha harjub uue olukorraga, su keha puhastub intensiivselt. Kahju, et seda palja silmaga näha ei ole, muidu me hindaksime seda palju enam :)
 
on küll näha ka 03. juuli 2012, kl 06.55
..olen proovinud plaastritega -tellisin UKst - tekib nii intensiivne mürkainete väljutamisprotsessi,et seda
on raske taluda,eriti paks ja kohutavalt haisev katt moodustub suhu ja keelele, naha kaudu erituv haisev higi ja mürkide segu jne. - ühsõnaga, mahajötmisprotsess oli nii õudne,et hakkasin uuesti suitsetama....
 
no ma'i tea 11. juuli 2012, kl 22.54
suitsetasin vist küll 30 aastat jutti, jätsin päevapealt maha. Sinu kirjeldatud nähtusi küll ei kogenud. Ei mingit kattu, haisvat higi või mida iganes sa kogesid. Arvan, et sul oli see hoopis nende plaastrite mõju - jumal ise teab, millest nad koos seisavad ja mida sinna on topitud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!