Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
millal võin kindel olla
 
** 21. aprill 2012, kl 00.24
et olen suitsuvaba? Jätsin poolteist kuud tagasi päevapealt maha. Seni pole midagi hullu olnud, kuid aeg-ajalt tekib ikkagi soov suitsetada. Õnneks mitte väga vastupandamatu.
Millal need tahtmised üle lähevad?
 
Lenin&Marks 21. aprill 2012, kl 00.47
Mina soovitan sul läbi mõtelda endajaoks miks sa üldse suitsetasid.Minule näiteks meeldib suitsetamine ja ma ei kavatse seda maha jätta.
 
millal võin 21. aprill 2012, kl 11.15
kle, mul pole vaja analüüsida, miks ma suitsetasin. Tegin seda 30 aastat jutti ja samamoodi ei kavatsenudki maha jätta. Samamoodi võiks analüüsida, et miks ma maha jätsin - tekkis lihtsalt hea võimalus - tervis andis teada, et aitab küll.
Tervis nüüd OK, aga suitsetama ei taha uuesti hakata: raha on rohkem, ei pea pidevalt mõtlema, kuhu nurga taha minna, ja jumala eest - suitsetajad haisevad rõvedalt :)))
 
. 21. aprill 2012, kl 11.26
Põhimõtteliselt aasta pärast.
 
Marie 22. aprill 2012, kl 17.03
Mitte iialgi.
Olen 20 aastat vahelduva eduga suitsetanud. Nt aasta suitsetan, siis rohkem ei taha ja enam ei suitseta. Siis tuleb umbes paari aasta pärast jälle tunne, et tahaks suitsetada ja tõmban jälle kas paar kuud või isegi paar aastat. Siis jälle paar aastat paus jne.
Praegu jälle ajutiselt suitsetan, kuigi juba paar nädalat tunnen, et eriti ei taha enam. Ilmselt siis varsti läheb üldse soov suitsetada üle.
Aga ma kunagi ei sunni ennast millekski. Tuleb soov, suitsetan, kui ei taha siis ei suitseta.
 
sama siin 30. aprill 2012, kl 00.13
Jätsin maha päevapealt märtsi algul ja tõesti ei muretse, et kas on suitsulõhnad juures jjne jne. enne seda tegin paraku. Jah tegevus meeldis. Ka praegu tunnen puudust aga olen hakkama saanud ja olen uhke enda üle :)Eks neid ahvatlusi jätkub aga usun, et saan hakkama. Tegin küll ainult 5 aastat aga ikkagi harjumus missugune ja ajaveetmise viis pealegi.
 
terts 30. aprill 2012, kl 23.07
25 aastat olin paadunud suitsetaja (pakk päevas). Jätsin maha 1,5 aastat tagasi. Suitsuisu kimbutas natuke 3 esimest kuud, mil ei teinud, aga nüüd ei tule pähegi,et võiksin taas tossama hakata. Üleüldse ei isuta. Isegi pidutsedes mitte.
 
siis 08. mai 2012, kl 21.29
kui sa ei mõtle sellele
 
millal võin 14. mai 2012, kl 22.56
nonii, nüüd 2 kuud suitsuvabana täis. Üha vähem mõtlen sellele, et nagu tahaks... Vahel, kui miski eriti närvi ajab või tühi auk tekib, siis käib mõte peast läbi.

Häda aga nüüd selles, et kaal kipub üha suuremaid numbreid näitama. Omaarust nagu ei asenda suitsetamist söömisega, aga mine tea...
 
Kaal 15. mai 2012, kl 19.09
jah alguses kasvab päris palju aga hiljem hakkab uuesti langema. Pole igatahes mingit mõtet kalli raha eest tervist rikkuda, parem kulutada see raha tervisespordile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!