Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
ikka veel on suitsetajiaid?
 
jeerum küll 29. mai 2012, kl 15.38
avastasin, et siin lausa oma nurgake haisvatele tossajatele :D ei jõua ära imestada, et ikka veel leidub suitsetajaid, ausalt. oleks siis, et mingid labased matsikannikad kuskil külapoe taga, aga ei, igati muidu puhtad ja viisakad inimesed, haritud ja puha. ja vevad koni, rõve. eriti rõve on naised, ise emad, aga koni hambus ja hais rõlge. rääkimata, milline näeb välja nende näonahk, kopsu ei julge ette kujutadagi. miks te seda teete? nii lihtne ju, ei võta suitsu ja kõik?
 
vot 29. mai 2012, kl 15.49
ei ole nii lihtne!
 
to jeerum küll 29. mai 2012, kl 16.53
Kuule, mine muretse omale elu! sinu eksistentsi ainus mõte on teisi inimesi halvustada ja end neist paremaks pidada.
Vahet pole, milline on kellegi näonahk või kops, õelus on igatahes hulga halvem.
 
jeerum küll 29. mai 2012, kl 17.03
mida oligi arvata, kohe kui saab ikka õeluseks nimetada, muud ju ei suuda :D ütle veel, et olen kibestunud :D ja saamata, siis oled tõsine tegija, aga ära suitsetamist suuda maha jätta :D. hale oled tõesti.
 
? 29. mai 2012, kl 17.13
Mis asi see Rõlge hais on?
 
ingrid 29. mai 2012, kl 17.17
Mul tuleb jalgevahest rõlget haisu, aga seda saab suitsu kimudes edukalt ära peita.
 
sa 29. mai 2012, kl 17.19
jeerum küll ära topi oma nina lihtsalt teiste inimeste tegemistesse. Mida sa siit otsid, kui sul pole peale halvustamise midagi öelda? Ilmselt oled see olend, kes loobib halba ümber enda, süvenemata, miks asjad on nii, nagu nad on. ja on olemas ka alakaalulised, ülekaalulised, alkohoolikud, üksikemad, vallasemad, töötud jne. ja kõigil neil on omad mured ja probleemid, sõltumata, et nad muidu viksid ja korralikud kodanikud. Järgmine kord, kui sul igav on, mõtle mingi tõhus ja asjalik lahendus välja enne kirjutamist, soppa loopida pole mingit mõtet.
 
N9Y 29. mai 2012, kl 17.26
Usun, et teemaalgataja on siin pidev külaline ja kuna teemasid juurde ei tule ja siin suhteliselt vaikne on, siis mõtleski välja sellise provokatiivse sõnavõtu. Asi kohe elavam:P
Tegelikult ootaks hoopis endiste kirjutajate tulemusi, kellel õnnestunud, kellel mitte ja miks...
 
rein 29. mai 2012, kl 17.38
15 aastat suitsetajana olles üritasin u.20 korda maha jätta. harilikult kestis see 1 või 2 kuud, aga hetkel rekord käes -7kuud. ja loodan et enam ette ei pane,liiga pikk tee on käidud et kahju oleks. tagasi on muidugi hea vaadata ja ei saa isegi aru miks ma seda pulka vajasin.
 
mammukas 29. mai 2012, kl 17.42
mul töökaaslasel läheb ikka pakk päevas, siis tööpäevas,, ikka tunnis paar korda läheb suitsunurka v õue aga mis veel kodus)ise 21a
 
Johanna 29. mai 2012, kl 18.07
Sattusin juhuslikult minu jaoks väga aktuaalsele teemale: tahaks maha jätta selle hobi, aga... see pole nii lihtne, et ära võta ja kõik...muidugi ma saan aru, et tegelikult ei ole mul seda vaja, ma ei sure selle pärast ära ja kohe paksuks ka ei lähe, aga raske on ikkagi.Kohe kui lugesin, et ainult matsikannikad poe taga tegelevad sellise asjaga, tekkis tahtmine vaielda vastu, aga mitte häbenedes suits võtmata jätta.Äkki keegi teab mõnd õudselt tõhusat nippi, kuidas selle asjaga lihtsamalt hakkama saada.Et miks see raske samm üldse ette võtta? Pisikeste mitte-suitsetajate pärast muidugi.
 
õnnetusehunnik 29. mai 2012, kl 19.30
Rekord! Täna sai 9 kuud suitsuta! Aga suitsetamisest loobujate foorum on loomulikult mõeldud inimestele kes teemast mitte halligi ei tea, muidugi - muidugi. Mul pole pähegi tulnud nt kusagile AA foorumisse minna ja hakata rääkima asjast millest ma mitte midagi ei tea, sõimama ja ennast lolliks tegema. Aga igasuguseid on jah :(
 
mm 04. juuni 2012, kl 14.49
kolme kuu pärast saab 4 aastat täis. algus oli raske, kuid mida aeg edasi, seda lihtsam oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!