Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
minu suitsetamisest loobumise lugu...(lisage ka enda lugu:))
 
siim kononenko 26. detsember 2013, kl 14.23
tere tahan suitsetamis maha jätta kuidas seda ma jätta ma ei oska suitsetamis maha jätta olen 2 kuune olen 2 aastad suitsetanud
 
2 kuud suitsuvaba 29. detsember 2013, kl 15.31
Mina loobusin suitsetamisest okt lõpus. Seda Allen Carri raamatu abiga. Kusjuures aasta tagasi see raamat mulle ei mõjunud, juu siis polnud ma veel valmis loobuma. Esimesed 2 nädalat oli ikka väga raske, olin vihane, masendunud, tundsin väsimust ja tahtmatust midagi teha. Eriti raske oli just hommikul -kohvi kõrvale oleks nii väga tahtnud suitsu. Aga raamatust oli niipalju kasu, et sisendasin endale, et ma tahan suitsetamisega vaigistada tühjuse tunnet enda sees. Peale kaht nädalat läks juba kergemaks, kuigi aegajalt mõte ikka läks suitsetamise peale. Nüüd on 2 kuud möödas ja kui mõni tuttav teeb kõrval suitsu, siis tuletan endae kohe meelde kui väga ma soovisin sellest vabaneda, milliste peavalude käes ma mõnikord vaevlesin selle tõttu ja millised jubedad võõrutusnähud olid ja ma ei taha neid enam kunagi kogeda. See aitab ja olen suutnud ka suitsetajatega koos olla ilma, et ise seda teeks :)
Loobujatele jõudu ja vastupidavust
 
Lilleke 28. jaanuar 2014, kl 18.35
Tegin suitsu 20 aastat no nii vahelduva eduga.Kahe Raseduse aeg muidugi ei teinud.Eelmine aasta läks see suitsetamine kohe päris julmaks.Plaanisin suitsetamist ikka mitu korda maha jätta aga kilosi tuli nii palju juurde et jubeee.Ja nyyd siis räägin kuidas mul õnnestunud nyyd ilma suitsuta olla pea 9 kuud juba:)
Esmalt alustasin 21 jaanuaril 2013 kaalulangetamist.Hakkasin toituma tervislikult ja liikusin palju(pluss lihastrenn)Kolme kuuga võtsin alla 13 kilo,,(kokku olen 5 aastaga kaalu langetanud 33 kg).Vaadates peeglisse olin kaalulangetusega küll rahul aga teatud kehaosad olid kaotanud oma kuju ja ilu.Hakkasin raha koguma ja planeerima rindade lõikust(ehk rindade kohendamist ilma lisadeta,et ikka kõik omaks jääks)Lugedes infot et suitsetamine mõjub väga väga halvasti armide paranemisel otsustasin loobuda suitsust 5 mail 2013 ,kõik ju siiski enda heaolu nimel.Kaalu juurde ei ole tulnud ja operatsioonil ka tehtud 5 päeva tagasi:)Kõik on supper.Ei salli enam suitsu haisu ja kõike sellega seonduvat.Elu kvaliteet on supper:)Edu teistele:)
 
sobe 16. veebruar 2014, kl 01.28
30 aastat suitsetanud, viimasel ajal 2 pakki päevas, siis otsustasin, et teen endale 50.sünnaks kingituse. Algul proovisin e-sigaretti nats aga viskas üle. Mõtlen ikka suitsust aeg-ajalt, aga mõttele tuleb nagu blokeering ette. 9 kuud on täis, Jumala abiga!Kahju on suitsetajatest, eks igaüks ise peab õige tulemuseni jõudma.
 
nimetu 20. veebruar 2014, kl 02.02
minul on 10 kuud sellest möödas, kui suitsetamisega lõpparve tegin. päeva pealt jätsin maha. tervis ideaalses korras, ei ole ülekaalu, ei ole köha. lasin igaks juhuks ka kopsupildi teha ja kopsud ideaalses korras, nagu poleks kunagi suitsetanudki. unes vahel näen suitsetamist, kuid see ka kõik. enne seda suitsetasin ligi 19 aastat ja 1-1,5 pakki päevas kõige kangemaid suitse.
 
Tiit 22. veebruar 2014, kl 13.29
Minu lugu.
Alustasin 2013 suvel suitsetamist päeva pealt. Enne seda polnud 3a suitsetanud.
2013 jätsin suitsetamise maha nii, et kogu raha eest ostsin palju toitu ühe päevaga niiet raha tasku ei jäänd. Siis rahatult paar nädalat sõin ja ei saanud suitsu osta. Selletulemusena jätsin maha.

2013 sügisel ebaõnnestunult proovisin 5x maha jätta.
2014 jaanuari keskel taas ostsin palju toitu koju ja ka töö juurde 25 pakki pähkli/rosina segu. Stressirohke olid päevad nr 1-3, 9-10, ülejäänud päevad polnud stressirohked.
Paar nädalat ülesöömist, seejärel palgapäev ja ei osta suitsu.Kuu aega pole tõmmanud ega hakka enam.

Seekord Jaanuaris ka üks väga suur soov raha säästa suve reisiks. See on koguaeg mõttes ja aitas ka mahajätu osas. Sügisel see mõte nii tugev polnud veel, nüüd jaanuarist alates aga on.

Olen kehakaalu tõstnud 5kg kuu ajaga. Nüüd siis enam ülesöömist ei tee, normaliseerun.

Ehk sobib selline metoodika ka teistele.
 
hahaha3232 23. veebruar 2014, kl 21.49
see on vist kõige jaburam meetod, mis ma kunagi kuulnud olen :D

aga aitäh naeru eest
 
Tiit 22. märts 2014, kl 19.01
Üle kahe kuu suitsuta nüüdseks.
Täiesti kindel olen, et enam ei kuku suitsetamisse.
Küllalt stressirohke igapäeva elu olnd ja pole teind ega soovind.
Söön siiani pisut rohkem kui vaja ja 2 kuud on +6kg andnud. Aga eks see söömine juba normaliseerub.
 
Tiit 07. aprill 2014, kl 22.19
Jätkuvalt ei suitseta. :)
Proovige seda meetodit, mida kirjeldasin.
 
Tiit 12. aprill 2014, kl 03.27
Meetod ei tööta, vabandan. Hakkasin jälle suitsetama. :(
 
asd 12. aprill 2014, kl 14.56
ma ei naera selle üle, et sa jälle suitsetad, vaid sinu postituste seeria on väga naljakas :D hahahaha

Loe parem Allen Carri raamat läbi ja sa ei pea selliseid "huvitavaid" katseid tegema :D
 
Tiit 13. aprill 2014, kl 20.12
Mul uus idee. Parem idee. Pähkli-rosina segu ei töötanud, sest liiga palju süsivesikuid... magus ajab suitsetama. Tahan katsetada soolaste asjadega. Soolapähklid, kartulikrõpsud, vürtsikad snäkid. See peaks töötama.
 
arvamus 25. juuli 2014, kl 07.48
Meie perega küll müstilised lood nagu filmis ,et olen eluaeg napsi ja naistemees,ja järsku päevapealt ei tee me suitsu ega joo ,aga noh võib olla tulebki minna ema noorusajale kui ta veel jopodik ei olnud ,
 
sii 25. juuli 2014, kl 22.49
tõenäoliselt ei suuda keha enam mürgiga toime tulla, miks muidu see üle läheb. Saam asi juhtub kui naised rasedaks jäävad- keha ütleb neile stopp ja enamus rasedaid jätavad päevapealt ilma igasuguste komplikatsioonideta.

Tubli, et keha kuulad
 
vertuuu 09. detsember 2017, kl 14.44
Spray suitsetamise vastu - http://topleadbit.com/gHYV
Soovitan.
 
Võrukas 12. detsember 2017, kl 10.55
Kaks nädalat suitsust vaba. Ise ka imestan, kuidas ma küll sellega hakkama sain. Olen ju väga kirglik suitstaja, see tegevus on nii meeldiv mu jaoks. Kõik need rituaalid ja asjad. Läitad sigareti, tõmbad suitsu kopsidesse, puhud välja...mmm, nauditav tegevus. Olen suitsu teinud 9 aastat, siis olin suitsuvaba 8 aastat (ilma ühtegi kõhvi tõmbamata). Paraku tuli elus ette väga halb periood ja ma panin jälle pläru ette. Kolm aastat tegin ja nüüd otsustasin, et mul on villand sellest sõltuvusest: tervistkahjustav ja kallis pealekauba. Milleks? Jama on see, et ma lähen paksuks. See juhtus ka eelmisel korral 10 kilo tuli juurde ja ära ei läinud, nüüd tuleb järgmine 10 kilo ja siis ma olen nagu megapaks, lusa 80 kilo. Ma pole never ever nii palju kaalunud. Söögiisu on lihtsalt nii jõhker, ei tea, mida sellega ette võtta. Olin ka suitsetajana väga suure söömaga.
 
Unetu 20. juuli 2023, kl 23.21
Valus kui kopsuvähk pidevalt appi karjub.Aitab tahtejõud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!