Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
palun infot
 
Sandra 27. juuni 2012, kl 15.09
Mees tahtis suitsetamist maha jätta, võttis tabexit, kuid neljas nädal imes konisid veel intensiivsemalt kui enne. Nüüd kõõksub mitmendat kuud õhupuuduses, lämbudes köhimine on eriti hommikuti täielik õudusunenägu, pidevalt käib mul peast läbi mõte, et varsti ta sureb niiviisi. Mis saab edasi? Mis, kui kaua jne. - rääkige kogemusi, mida teate või olete kuulnud.
 
Torx 27. juuni 2012, kl 15.21
tabex on lahja kama, samuti kleepsud ja nätsud on kasutud
osta champix, muule pole mõtet raha kulutadagi
 
Kuule, ole normaalne. 27. juuni 2012, kl 16.09
Mitte midagi pole vaja osta. Te lollid selle õnge lähetegi. Muuda oma toitumist kardinaalselt ja suits ning kohvi hakkab ise vastu. Malikvideerisin laualt suhkru, piimatooted, tehislikud asjad, valmistooted ja E-ained. Paari päeva pärast ei tahtnud suitsu nähagi ja nii ta kadus. Mõttetu raharaiskamine! Kuid...

LOLLIDELT võetaksegi raha.
 
viimasele 27. juuni 2012, kl 17.13
... ja kadus ka empaatia, mõistmine ja inimlikkus. Mida sa keksid siin, inimesed on erinevad ja neid aitavad erinevad asjad loobumisel.
Teemaalgatajat ei oska aidata.
 
Sandra 27. juuni 2012, kl 18.11
Kahjuks ei suuda mees ise mitte midagi muuta, ise ütleb ta, et tal lihtsalt pole tahtejõudu. Toitumine on veel viimane asi, mida ta muudaks, eriti veel, kui mina seda soovitaks. Jah, ta tunnistab, et ta ongi loll. Ent see ei anna talle õhku kopsudesse juurde.
 
õnnelik 27. juuni 2012, kl 21.39
Mind huvitab, misasja see lollide sõimaja siis sööb üldse??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!