Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
müstiline kihk
 
keskealine naine 29. juuni 2012, kl 18.11
Ma ei ole kunagi suitsetanud. Nüüd umbes pool aastat painab kummaline soov hakata suitsetama. Poes uurin himukalt suitsupakke, kujutan endale ette, mismoodi erinevad margid võiksid maitsta jne. Ja kui magusalt lõhnavad veel sigarid! Kas see võib viidata mingi aine puudusele organismis? Kas praegu oleks tervisele ohutum suitsetamist alustada kui noorena?
 
pigem 29. juuni 2012, kl 18.45
Kasuta midagi ohutumat aju vereringe parandamiseks, ginko biloba tabletid, küüslauk, cayenni pipar vmt
 
Juss 29. juuni 2012, kl 18.49
Sa oled vist koos elanud mehega, kes suitsetab? Jahh, tõepoolest, paljudele naistele meeldib suitsulõhn. Ja tubaka lõhn.
Aga soovitan soojalt, ära hakka.
Olen suitsetanud üle 30 aasta, no üldse ei meeldi ja kuidagi lahti ei saa ka. Olen vist ära kasutanud pea kõik nipid suitsust loobumiseks aga tolku siiani pole. Ise loodan selle uue vaktsiini peale. Eks näis.
Kindlasti ära hakka. Nuusuta niisama kui himu on aga kimuma ära hakka, eks.
 
mina 29. juuni 2012, kl 19.07
võin Sind ehk abistada selles suitsust priikssaamisel Juss.. ehk
 
kaia 29. juuni 2012, kl 21.04
keskealine naine
mina arvan, et sul on organismis mingi aine puudus.
see on ju ikkagi äärmiselt ebatavaline, et sihuke kihk lihtsalt niisama põhjusta pähe lööb.
 
keskealine naine 29. juuni 2012, kl 21.16
Tundub jah ebatavaline, seda enam, et pole elanud koos suitsetava mehega.
 
n64 30. juuni 2012, kl 17.57
püüa endast võitu saada.Olen eluaegne suitsetaja olnud,nüüd 5a.mittesuitsetaja,ja väga õnnelik.et suutsin loobuda.Kui varem võis suitsetada igal pool ja jääda naiselikuks intelligentseks naiseks,siis nüüd on ikka väga alandav otsida mingeid nurgataguseid kohti,kus siis nagu viimane asotsiaal oma suits salaja ära teha
 
ads 01. juuli 2012, kl 12.38
mis püüa võitu saada, mis kuradi mõttetud soovitused. Mõnele äkki meeldib Toilet Ducki lõhn, kas see tähendab, et ta tahab seda juua? Seepidel on tihti väga hea lõhn, kuid keegi meist ei veeda aega seda limpsides. See, et sul mingi idiootne mõte pähe tuli, ei tähenda mitte midagi. Ükski suitsetaja ei suitseta maitse ega lõhna pärast, vaid sellepärast, et nad muidu ei saa. Kui poest võetaks kõik nende lemmikbrändid ja jäetaks ainult punane BOND tõmbaksid nad toda.

Suitsetamine on lõks. Ka hiirelõksudele pannakse peibutus, et nad lõksu jääksid. Sinu jaoks on pandud lõhn ja sinul kaks valikut- olla idioot või olla mõistlik.
 
n64 01. juuli 2012, kl 19.38
ads-le
kas oled kunagi suitsetanud,kas oled korduvalt püüdnud sellest loobuda .Kui mitte,siis ära võta antud teemal sõna.See foorumi osa on mõeldud suitsust loobujatele üksteise toetamiseks ja aitamiseks.
ja teema algatajale,kuna ütled end keskeas olema,siis olgu nende terviseohtudega kuidas on aga suitsetamise kohtade otsimisega kaasnevaid alandusi sa kindlasti ei taha
 
to n64 02. juuli 2012, kl 00.30
Esiteks, mis hetkel sa tundsid, et sul on rohkem õigust siin sõna võtta, kui kellelgi teisel? Teiseks jah ma olin aastakümneid suitsetaja. Kolmandaks, see pole mitte kuidagi sinu asi. Neljandaks, ka sinu kommentaar, et see on suitsetajatele loobujatele mõeldud koht, ei ole antud hetkel kuidagi teemas, sest see teema ei ole suitsetamisest loobumisega kuidagi seotud, vaid ühe rumala inimese soigumine teemal, et mürgil oli hea lõhn.. huvitav, kas peaks seda tarvitama hakkama. Võiks arvata, et mingil hetkel hakkab inimene maailma asjadest arusaama. Kui koerajunn oleks hea lõhnaga (meelevaldne näide), kas mul tekiks kihk seda suhu panna?
 
rint 02. juuli 2012, kl 09.56
Ehk: käige kõik ka sinnasamusesse! Üldjuhul, kui miski asi hakkab hullult isutama, viitab see tõesti vitamiinipuudusele. Praegu, suvel, katsuks ehk mingi värskega end jonksus hoida, kuid mingil hetkel ehk tõesti apteegivitamiinid (arvestades asjaolu, et sigarettides on terve mendelejev sees, võib su isu olla jumal teab, mis aine puudusest).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!