Loobu suitsust
Hea sigar
K. 23. november 2012, kl 12.39 |
Uskumatu... 23. november 2012, kl 18.33 |
õnnelik 25. november 2012, kl 09.46 |
sa õnnelik 26. november 2012, kl 00.53 |
K. 26. november 2012, kl 09.39 |
No kuulge, tõesti olete õelad. keegi pole teid ju vägisi sutsetama pannud, ikka ise alustasite ja nüüd olet pigis, et loobuda ei suuda. ma olen elus oma paar suitsu ära tõmmanud ja mulle sellest täitsa piisas, ei jäänud külge.
minu küsimuse eesmärk oli, et ehk on siin inimesi, kes on erinevaid sigareid proovinud ja oskab midagi soovitada kingiks kallile inimelesle...pean siis ma ise selle katsetuse läbi tegema(et mis on hea ja mis on põhk)?
minu küsimuse eesmärk oli, et ehk on siin inimesi, kes on erinevaid sigareid proovinud ja oskab midagi soovitada kingiks kallile inimelesle...pean siis ma ise selle katsetuse läbi tegema(et mis on hea ja mis on põhk)?
näiteks 30. november 2012, kl 22.25 |
K. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sorry, et siia teemasse kirjutan, aga kes ei teaks
> neid asju paremini, kui siinne rahvas. Palun soov
> itage head sigari marki kingiks mehele.
Cohiba, Montecristo. Romeo y Julieta on ka päris asjalik. Peaasi, et "totalmente a mano" ja "hecho en Cuba".
-------------------------------------------------------
> Sorry, et siia teemasse kirjutan, aga kes ei teaks
> neid asju paremini, kui siinne rahvas. Palun soov
> itage head sigari marki kingiks mehele.
Cohiba, Montecristo. Romeo y Julieta on ka päris asjalik. Peaasi, et "totalmente a mano" ja "hecho en Cuba".
Sipsik 04. aprill 2013, kl 18.53 |
Mis "hea koht" see siin on? Intelligentsust ja pieeditunnet üldse ei ole või?
Selliseid asju küsitakse sigaritega kauplevatest salongidest või äärmisel juhul mõnes härrasmeeste eliitklubis, kus sigar on sageli viski kõrvale lahutamatu. Kahtlen, et siin üldse on mõni inimene, kes sigareid tõmbab. Enamike taks on pakk "punast" päevas.
Selliseid asju küsitakse sigaritega kauplevatest salongidest või äärmisel juhul mõnes härrasmeeste eliitklubis, kus sigar on sageli viski kõrvale lahutamatu. Kahtlen, et siin üldse on mõni inimene, kes sigareid tõmbab. Enamike taks on pakk "punast" päevas.
Lisa postitus