Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suitsust loobuda on imelihtne~!
 
See aitab! 03. veebruar 2013, kl 12.53
Tere!

Lugege palun kõik raamatut Allen Carr "Lihtne meetod lõpetada suitsetamine"

Garanteerin, et kui olete raamatuga ühele poole saanud, olete ka suitsust prii!

Lugemine ei võta teilt midagi, küll aga annab palju - suitsuvaba elu!
 
ja 03. veebruar 2013, kl 14.26
Ei mõju kõigile. Siis poleks ju enam suitsetajaid olemaski, kui üks raamat suudaks probleemi lahendada.
 
Šeff 03. veebruar 2013, kl 18.11
lugesin ka, ei aidanud. Käisin nende koolitusel seitse kuud tagasi ja poleks nagu suitsetaja olnudki. Samas üks sõber jättis plaastritega maha. Ses mõttes, et ta enam ei suitseta, kuid plaastreid kasutab ikka. Juba üle poole aasta. Igale oma. Pole salarelva, mis kõiki 100% aitaks.
 
Kiisukeauh 04. veebruar 2013, kl 20.46
Olen üritanud kaua suitsetamist maha jätta. Sai isegi e-sigaret soetatud. Sai võetud kõige kangem nikotiiniga vedelik. Ikka tundsin puudust sellest suitsu või tahma või kuidas seda nimetadagi maitsest. Siis jäin detsembri algul haigeks. Kuna oli niigi paha olla otsustasin, et ei tee ühtegi suitsu. Kui nädala pärast terveks sain ei olnudki enam tahtmist. Aastavahetusel sai napsutatud ja siis tegin mõned mahvid e-sigaretiga. Jaanuari lõpus oli ka üks napsutamine ja ka siis sai e-sigaret välja otsitud ja mõned mahvid tehtud. Vahepeal pole mingit isu suitsu järgi. Uskumatu aga siiani pole suitsetanud ja mingit isu kah pole.
 
õnnelik 05. veebruar 2013, kl 23.24
Väga hea garantii pakud, ma lugesin aastaid ja kordi, aga ei midagi.Lõpuks aitab ikka enda tahtejõud ja ei miski muu.
 
mph 07. veebruar 2013, kl 10.20
õnnelik, see, et sind ei aidanud, ei tähenda, et see ei aita. Sinu lause oleks pidanud olema: "lõpuks aitas mind ikka enda tahtejõud ja ei miski muu".

Suitsetamine on lõks ja kui sa mõistad lõksu ja suitsunälja olemust, ei vaja sa mitte mingit tahtejõudu, et enam mitte suitsetada. Ma läksin Allen Carri koolituselt kergendustundega ja tänutundega, et ma enam suitsetama ei pea. Mis oligi uskumatu, oli see, et ma läksin koolitusele ja ma ei soovinud tegelikult maha jätta. Ma läksin sellepärast, et mind kutsuti kaasa. Ma lahkusin seminarilt ja ma ei soovinud suitsetada, sest ma mõistsin seda lõksu, milles mind nii kaua kinni hoiti.
 
kuhu? 18. veebruar 2013, kl 20.32
See koolitus või seminar, kuidas seda kutsuda - Allen Carri oma. Kuidas sinna saada ja kus see toimub ja palju tasu on. Nii on see suitsetamine juba üle viskama hakanud ja mida enam ma suitsetamist vihkan, seda tihemini seda koni imen.
 
asd 19. veebruar 2013, kl 20.43
googelda nime ja usun, et saad hakkama
 
Tim 27. veebruar 2013, kl 15.45
Kulle ateem algataja, millega või mismoodi sa garanteerid? Tahaks tubakast loobuda küll, aga niisama mingit gräppi lugema hakata ei viitsi. Ei ole nõus ka väitega, et ei võta midagi, võtab ikka küll, aega nimelt
 
suits 31. märts 2013, kl 15.11
kellel oleks seda raamatut soodsalt pakkuda ,loeks ka ja prooviks kas aitab,kirjutage meilile kes raamatut pakub.
 
loobuja 02. aprill 2013, kl 07.21
suitsust loobumiseks on vajalik tahtejõudu ja loobumiseks põhjuse selgeks MÕTLEMINE enda jaoks.
Me oleme erinevad ja minule mõistmatult raamatud ning loengud vaevalt suudavad kedagi panna loobuma harjumustest. Loobumismõtted kinnistuvad meil ikka omaenese kuklas, rohkem eneseusku!
 
Lilleke 03. aprill 2013, kl 17.52
Kuidas sa seda garanteerida saad? Julgeksid kõikide nende suitsetajate eest raha panti panna? Et loevad raamatu läbi ja voilaa!? Garanteeriksid saja euroga iga suitsetajat, kes raamatut loeb?
Mina võin jällegi oma kogemuste põhjal öelda, et jäta lihtsalt päevapealt maha ja valmis. Sest mina tegin nii. Sina lugesid raamatut, mina jätsin lihtsalt maha. Aga garanteerida ma seda küll ei saa et see ka teiste peal toimib.
 
nõus 21. mai 2013, kl 09.02
Mina jätsin ka peale lugemist maha, sest suitsetamine käis täiega pinda juba. Aga kui soovitasin suitsetavatel sugulastel samuti seda lugeda, siis hakkasid nad igasuguseid veidraid põhjendusi otsima, miks nad seda lugeda ei saa.
Naljakas, et inimesed on nii sõltuvuses, et isegi ei taha enam elu ilma suitsuta ette kujutada. Kardavad,et jäävad millestki heast ilma. Samas just see raamat eemaldabki selle hirmu.
Oeh, aga ega santi ei saa sundida, kui sant ei taha kõndida. Suitsetagu terviseks :)
 
Nastja 10. juuni 2013, kl 17.19
Tere, tule minu juurde suitsetamise loobumise kabinet. Mina annan konsultatsiooni
 
Nastja 10. juuni 2013, kl 17.22
Mitte k]ikedele aitab raamat. Paljus asjad on individuaalsed. {hele aitab raamat, teisele suitsetamise loobumise nõustamine, kus inimine saab leida motivatsiooni. Kõige olulisem leida motivatsiooni...põhjust miks loobuda suitsetamisest.(Tervis, raha..)
 
Jube imelik 18. juuni 2013, kl 14.03
Ma jätsin suitsetamise maha õigel ajal-lihtsalt tundsin, et enam rohkem ei taha ja ei teinud ka. Too aeg polnud e-sigarette ega midagi veel. 9 aastat olin puhas, siis järsku tundsin, et tahan .Vot tahan ja kõik. Võitlesin, mis ma võitlesin, tahe jäi peale. Alustasin uuesti.Küll oli hea. Praeguseks 4.aasta läheb ja ikka on hea.Tean kõik, et tervis, raha jne.motiveeriks maha jätma, aga ma ei taha jätta. Kas pole tobe? Meeldib ja kõik.
 
sdf 18. juuni 2013, kl 16.38
samamoodi on väga mõnus õhtul koju tulles jalast ära võtta päev otsa jalas olnud kitsad kingad. Lihtsalt meeldib ja kõik. See, mida sina kirjeldad meeldivana, kirjeldab mittesuitsetaja normaalsena. Sellepärast ongi Allen Carri koolitus kasulik, et aru saada, mis see "meeldib ja kõik" on.
 
Siiri 24. juuni 2013, kl 00.48
Ainuke asi, mis aitab, on jätta suitsud ostmata.
Kui ikka pole neid, siis ei saa ju suitsetada.
Endal saab poolteist aastat suitsuvaba aega täis.
Hea mõelda, et ei haise mu hingeõhk suitsu järele ega pea pidevalt tuba tuulutama, et suitsuhaisust pääseda.
Ja ei pea iga päev mitut eurot sigarettide peale kulutama. Tõstku riik aktsiise ja kaupmehed hindu, mina neid enam ei nuuma!
 
äbarik 17. juuli 2013, kl 21.01
lugesin raamatut, panin plaastrid, käisin nõelu panemas, tehti laserravi, olen käinud nõustamisel-mitte tolligi tolku.muidugi, suitsetatud kah juba rohkem aastaid,kui teil siin vanust, aga maha tahaksin ikkagi jätta.aga näe, ei saa....kursused veel proovimata, aga kuna elan kaugel, pole nii lihtne seal käiagi...
 
to äbarik 31. juuli 2013, kl 01.11
Miks sa siis teed neid igasuguseid kõrvalisi asju - jäta parem suitsetamine maha, kui see eesmärgiks võetud!:)
 
to äbarik 05. august 2013, kl 10.57
Kuniks sa ise stopp ei ütle ei suuda seda ka kõrvalt keegi teha.
 
Triin 23. september 2013, kl 20.50
Allen Carr'i raamat on siin saadaval lugemiseks http://www.traktorist.org/stuff/raamat.pdf
Head loobumist:)
 
6 päeva ilma! 20. oktoober 2013, kl 13.47
Kui inglise keel on hea, soovitan lugeda läbi ka originaalraamatu, et midagi tõlkes kaduma ei läheks :)
Lisaks on inglise keeles spetsiaalselt naistele mõeldud raamat Carrilt - Finally free :)
 
lihtsalt, lihtsalt 11. juuni 2014, kl 15.25
ära osta suitsu ja raha anna mulle, sest mina päästsin su
 
KK 20. veebruar 2017, kl 14.47
kus toimub Teie vastuvõtt ja kallis see konsultatsioon on?
 
Suitsetaja 20. veebruar 2017, kl 19.15
Enam muust ei räägitagi kui Allen Carri meetodist. Viimasel ajal taas uudistes ja igal pool. Isegi blogides http://nipimeister.ee/16-paeva-puhas-narvid-on-krussis-aga-hingata-kergem/

Kas see on tõesti üks suur imeravim? Kas mõni ebaõnnestunud lugu ka on?
 
A 15. aprill 2017, kl 23.27
Äkki võtad selle raamatu paari sõnaga kokku?
 
otsib raamatut 10. mai 2017, kl 21.46
Ma kuulsin, et ta peab loenguid, mis kestavad päev otsa, maksab palju, aga päeva lõpuks inimene enam ei suitseta, vahepeal olla kohustuslikud suitsupausid :).
 
frenche 06. detsember 2017, kl 15.50
Spray suitsetamise vastu - http://topleadbit.com/gHYV
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!